MeHow Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no ja do wroclawia na polibude bede tez probowal. A widziales jak oni tam bandycko punktuja? Jesli jezdziles do nich na to "studium talent" to dostawales punkty, za to czy jestes mat-inf lub mat-fiz, tez punkty zapodaja. Troche mnie to irytuje szczerze mowiac, ale coz poczac. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Tutaj możecie sobie poczytac o mojej aktualnej szkole i temacie związanym z matura :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 matura matura, ale inne przedmioty tez wazne. Moze ktos ma, albo wie gdzie znajde cos na temat sadownictwa w przeszlosci ?? Ogolnie temat mam sadownictwo w przeszlosci i obecnie - no ale ze znalezieniem informacji na temat dzisiejszego sadownictwa nie ma problemu... Niektorzy sie chwalili, ze maja po kilkaset MB prac, mzoe bedzie miedzy nimi cos na ten temat ? Sadownictwo w starozytnej Grecji, Rzymie, w sredniowieczu itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 matura tuz tuz a czasu coraz mniej...mam prosbe- czy wie moze ktos gdzie znalezc testy z biologi. bo jak narazie jedyny takowy mialem na maturze probnej( 3 dostalem :) ) no i w ksiazce ale tam mi sie nie chce rozwiazywac jako ze wole byc przy kompie :) bylbym bardzo wdzieczny za pomoc( mam nadzieje ze nie tylko ja zdaje tu z biologi ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja juz ostro siadam :twisted: neta odlaczam odezwe sie po maturze :) powodzenia!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja juz ostro siadam :twisted: neta odlaczam odezwe sie po maturze :) powodzenia!!! Ja tak samo :!: Matme mam w 90 % powtorzona, a polaj w 15% :lol: :lol: Wiec do 4-5 maja zapierdzielam z mata, a pozniej sam polaj ... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 heheh u mnie statystyka wygląda następująco: Polak: ok. 10 % Mata: 50 % Ale twardo kuję :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Grunt to się nie martwić!!! i przy tym troche nauki i będzie gites!!! Wszyscy zdamy... bo innej mozliwości nie widzę!! Ostatnio słyszałem, że ten co się więcej uczy to więcej sie martwi! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 mehow: no to jak sie spotkamy to ssiesz pierwszy ROTFL ok. to byl joke, staaaaruy ja na cokolwiek na bpolibude niech bedzie bandycko bo ja bandyta jestem hahahaha jakbys mieszkal w rzeszowie i unie wital z chorem koscielnym tez bys chail wybyc gdziekolwiek ROTFL buahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 A ja w piątek miałem oficjalne losowanie miejsc na mature i na polski wylosowałem nr. 80 a na geografie nr.56 Razem z qmplami przeprowadziliśmy "symulacje" miejsc i wyszło że na polskim bede siedział w ostatnim rzędzie ( pod ścianą) 5 ławka od końca ( czyli świetnie ) A na geografi będe w środku więc też nie nieźle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 hmm 2 dni nauki i srednio juz pisze majce ma 3 :) jeszcze tydzien i bedzie piatka hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Wiecie moze gdzie sa jakies gotowe zestawy zadan na pisemna mature z matmy. Najlepiej jakby byly z rozwiazaniami, bo nie moge takowych znalezc :P . Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Powiedzcie jak tam z wasza wiedza jesli chodzi o POlski ? :D Znacie wszystkei lektury ? Znacie bohaterow ? Bo ja za choolere nie moge tego wszystkeigo zapamietac :| Wszyscy mi sie myla..... Ehhh jak to jest u Was ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Powiedzcie jak tam z wasza wiedza jesli chodzi o POlski ? :D Znacie wszystkei lektury ? Znacie bohaterow ? Bo ja za choolere nie moge tego wszystkeigo zapamietac :| Wszyscy mi sie myla..... Ehhh jak to jest u Was ? U mnie jest praktycznie identycznie. Dlatego przez ten tydzien bede musial sie mocno przylozyc do nauki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nam polonistka powiedziala zebysmy sobie zrobili sciagi z bohaterow. Ja jestem teraz na etapie czytania streszczen lektur. Dowiaduje sie wielu nowych rzeczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Posiada moze ktorys z was sciagi na geografie :> ja szukam po necie ale nic znalesc nie moge a samemu nie chce mi sie pisac :? bardzo bym was prosil o podanie linka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no ja sie ucze :> tego polskiego <zygi> ... na razie jestem na RENESANS/Odprawa poslow SLD (tfu) greckich :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 heh ja do polaka jeszcze nie siadlem, ucze sie majcy.... btw. dajcie sciagi :) ja sie bede ze sciag uczyl, nie ma sensu epoka po epoce - imo bezsens, tak to sie bede na ustna uczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 imo jest sens uczyc sie epoka po epoce, jak masz olej w glowie, to potem motywami to poczaisz. A jak sie nauczysz tylko motywow, to latwo potem o jakis blad rzeczowy. Np. ja na probna nie powtorzylem tylko mlodej polski i mialem dwa bledy. Po pierwsze napisalem, ze w chlopach byla agnieszka, a miala byc agata oraz stwierdzilem, ze Tetmajer w "lubie kiedy kobieta..." glosi pochwale zycia. No dziekuje, zapodalem dwa razy jak dziki osiol :> i trojeczka wskoczyla ;] . Teraz bym tak nie chcial :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Jeny ty takei szczegoly pamietasz :P Ja mam slaba pamiec do imion bohaterow :| Moze znacie jakies sposoby zapamietania ? :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Jeny ty takei szczegoly pamietasz :P Ja mam slaba pamiec do imion bohaterow :| Moze znacie jakies sposoby zapamietania ? :}no czytalo sie conieco ;] , sposobow zadnych ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 No czytac tez czytalem ale i tak nei pameitam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 A ja już jestem znudzony tym czekaniem na tą mature . Mogłaby być jutro i miałbym już święty spokój .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 imo jest sens uczyc sie epoka po epoce, jak masz olej w glowie, to potem motywami to poczaisz. A jak sie nauczysz tylko motywow, to latwo potem o jakis blad rzeczowy. Np. ja na probna nie powtorzylem tylko mlodej polski i mialem dwa bledy. Po pierwsze napisalem, ze w chlopach byla agnieszka, a miala byc agata oraz stwierdzilem, ze Tetmajer w "lubie kiedy kobieta..." glosi pochwale zycia. No dziekuje, zapodalem dwa razy jak dziki osiol :> i trojeczka wskoczyla ;] . Teraz bym tak nie chcial :> stary motywy + bohaterowie, o chlopach bym za <span style="color:red;">[ciach!]</span>a pana nic nie pisal nie wspomne o tetmajerze O_o edit: dawac te sciagi cholera :) bo z czego ja sie poucze: p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 stary motywy + bohaterowie, o chlopach bym za <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pana nic nie pisal nie wspomne o tetmajerze O_o edit: dawac te sciagi cholera :) bo z czego ja sie poucze: p ] co ty Tetmajer ?? niejest zły przecierz on naklepal koniec wieku XIX melodie mgiel nocnych , limbe -mozna tu duzo sciemniac i lać wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 taaa :> tetmajer ok :> tylko, ze zawalilem, bo on byl dekadentem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ludzie was pojebalo ? wy sie nie uczcie wierszykow :P no moze oprocz tych wojennych, przerobcie zajebiscie z 10 lektur i do tego w <span style="color:red;">[ciach!]</span> bohaterow i motywy do czego te suki pasuja :) no bez jaj bede sie o postawach dekadenckich uczyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 "kazdy ma jakiegos bzika kazdy jakies hobby ma... " :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 structor, ucz sie jak chcesz, na pewno wyzej punktowana jest praca, w ktorej na tle psychologicznym poruszysz problematyke w utworach danych poetow i pisarzy, co wiecej wstawisz pare ponadprogramowych lektur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Kochani maturzysci mam do was prosbe (jaki wstep oficjalny to z powodu zbyt dlugiej nauki :D ) Jeśli macie jakies dobrze zrobione motywy literackie badzcie tak mili i wyslijcie na pkp11@wp.pl bo gdy dzis spojrzalem na stare tamaty to delikatnie mowiac wpadlem w panike. Kiepsko widze ten 11 maja bez 5 kilogramow wiedzy w kieszeniach. Wszystkim ktorzy sie zlituja wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...