NightCrawler Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 no wlasnie... pozegnalem sie z 5.......... qfa jego %$^$ max .... grhhhhh ja uwale te ustne przecie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja pisałem dzisiaj angol i uważam że był banalny (woj. śląskie) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 JAK TO?? 29 PUNKTOW OCENA CELUJACA?? Pisalem profil ogolny. Czy u nas tez taka piekna punktacja obowiazuje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja mam pierwsze czesciowo zle, trzecie czesciowo zle, ale moze to takie male bledy, ze 5 bedzie... No i nie jestem pewien cyz gdzies przy odpowiedziach do piatego sie nie kopnalem, cholera moglem sobie to sprawdzic pozadnie, a nie na huraa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja mam 2 i 5 calutkie dobrze.... a 1 spier%$# jak tylko szło jak uzbieram te 2 punkty na tą 4 to bedzie dobrze. chyba że moja kochana pani profesor poczaruje pomaluje popoprawia i sprawi cuda... ale w to nie wierze bo chyba nawet kurde czarodziej z ozz by nie dal rady :evil: ...a co do punktacji to tak wszedzie tak bylo.... a mialo byc tak pieknie... taki ladny sielankowy dzionek mialem do godziny 22 .... nic ino isc sie na....pic w trupa.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja mam 2 i 5 calutkie dobrze.... a 1 spier%$# jak tylko szło jak uzbieram te 2 punkty na tą 4 to bedzie dobrze. chyba że moja kochana pani profesor poczaruje pomaluje popoprawia i sprawi cuda... ale w to nie wierze bo chyba nawet kurde czarodziej z ozz by nie dal rady :evil: ...a co do punktacji to tak wszedzie tak bylo.... a mialo byc tak pieknie... taki ladny sielankowy dzionek mialem do godziny 22 .... nic ino isc sie na....pic w trupa.... :/tak samo 2 i 5 mam calutenkie dobrze, 1 mam tez dobrze ale nie wiem czy sie nie przyczepi do tego zadanka, po cichu licze na 5 ... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 no, a ja mam odpowiedzi poprawne w 3,4,5 :> wiec chyba bedzie piateczka... ale moze sie przyeczepic do czegos :P zobaczymy jeszcze... nie ma sie co podniecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 no na slasku zmienili punktacje, fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 powiedzcie mi jedna rzecz... w zadaniu o ciagach, w podpunkcie B), gdzie trzeba bylo rozpatrzyc ten warunek jakiejstam nierownosci. Wynik wychodzil n={1,2,3} , czy liczyliscie, tez potem c1,c2,c3 ? Czy jest to konieczne? Bo jak tak, to mi cel przejdzie kolo nosa i sie niezle wkurze. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 powiedzcie mi jedna rzecz... w zadaniu o ciagach, w podpunkcie B), gdzie trzeba bylo rozpatrzyc ten warunek jakiejstam nierownosci. Wynik wychodzil n={1,2,3} , czy liczyliscie, tez potem c1,c2,c3 ? Czy jest to konieczne? Bo jak tak, to mi cel przejdzie kolo nosa i sie niezle wkurze. :(zobacz na www.rozwiazania.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 A ktos moze wie gdzie sa rozwiazania dla matematyki z profilu mat -fiz ? Wszyedzie sa na ogolny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 pisał ktoś z historii w mazowieckim pierwszy temat?? Jak tak to ile namachaliście bo temat był ograniczony i wiele się rozpisać nie możnabyło........chyba No i mam stres czy o czymś nie zapomniałem....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 pheh MeHow: ogolny? i ty mowiles ze jak ktos dostanie 3. to jest oslem czy innym takim ? :P blee :P ja dizisaj dopiero o 15.00 bylem w stanie wstac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Bo jak ktos dostanie 3 na ogolnym to naprawde jest oslem =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 twierdze, ze i na ogolnym i na mat-fiz trzeba byc oslem, zeby z matury dostac 3. Sorry, ale rozwiazywalem zadania z matfiz z palcem w pupci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 twierdze, ze i na ogolnym i na mat-fiz trzeba byc oslem, zeby z matury dostac 3. Sorry, ale rozwiazywalem zadania z matfiz z palcem w pupci :)to sie ciesz :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 pisał ktoś z historii w mazowieckim pierwszy temat?? Jak tak to ile namachaliście bo temat był ograniczony i wiele się rozpisać nie możnabyło........chyba No i mam stres czy o czymś nie zapomniałem....... Ja pisałem geografie ale kilku klientów odemnie z klasy pisało pierwszy temat z historii i napisali tak średnio na 6 do 8 stron (dwóch nastrugało ok. 14 str.). Nie ma co się przejmować, teraz już nic nie poradzicie, albo nauczyciel stwierdzi, że bardzo mu się podoba i podniesie ocene lub stwierdzi, że praca na niskim poziomie i specjalnie obniży. Wszystko zależy zawsze od dobrej chęci nauczyciela. Klucze kodowe i kryteria oceniania narzucane odgórnie są tylko pomocą, nie obowiązkiem sprawdzania z ich treścią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 twierdze, ze i na ogolnym i na mat-fiz trzeba byc oslem, zeby z matury dostac 3. Sorry, ale rozwiazywalem zadania z matfiz z palcem w pupci :)Hmm czy mi sie wydaje czy ty masz jakas manie wywyzszania sie i chwalenia ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 twierdze, ze i na ogolnym i na mat-fiz trzeba byc oslem, zeby z matury dostac 3. Sorry, ale rozwiazywalem zadania z matfiz z palcem w pupci :)Hmm czy mi sie wydaje czy ty masz jakas manie wywyzszania sie i chwalenia ? :|Zdaje ci sie :mrgreen: MeHow to chyba widziales te z pierwszych stron ksiazek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 twierdze, ze i na ogolnym i na mat-fiz trzeba byc oslem, zeby z matury dostac 3. Sorry, ale rozwiazywalem zadania z matfiz z palcem w pupci :) i oczywiscie chcesz bym ci udowodnil ze tak nie jest ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja pisałem dzisiaj angol i uważam że był banalny (woj. śląskie) :)dokladnie, zwlaszcza ten listening z kolorami :lol: i tej gramatyki tak malo dali :shock: myslalem ze wiecej bedzie a potem tylko wypracowanko i po maturce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 twierdze, ze i na ogolnym i na mat-fiz trzeba byc oslem, zeby z matury dostac 3. Sorry, ale rozwiazywalem zadania z matfiz z palcem w pupci :)Zgodze sie, ze mat-fiz byl latwiejszy niz w innych latach, nie wiem jak reszta. Ale jak masz gdzies te zadania, to zrob sobie 4. z mazowieckiego (mat-fiz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ale jak masz gdzies te zadania, to zrob sobie 4. z mazowieckiego (mat-fiz). To było najłatwiejsze ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Ja tego nie robilem ale podobno tam byl jakis haczyk i sporo osob dalo sie nabrac wiec nie ciesz sie za bardzo. Chyba, ze dobrze zrobiles.Tu http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1...5988&a=12600195 ktos napisal o tym i tak samo kumpel zrobil ze wyszlo mu 1215, a w domu robil jeszcze raz i ma dola bo na maturze zrobil zle. Nie robilem tego 4. (i sie ciesze) i nie znam tresci wiec pisze otym czego dowiedzialem sie od innych osob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Jeśli ktoś szuka zadań i pełnych rozwiązań z mat-fizu Śląskie, to są już od wczorajszego wieczoru zamieszczone na www.rozwiazania.pl . Polecam, sprawdziłem zadania 1,3,5 i wysłałem autorowi maila z jego "błędami". Teraz wszystko już poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 nie wiecie gdzie znajde regulki z matematyki :?: Mam tutaj na mysli: co to jest funkacja, wartosc bezwzgledna itp. Musze zaczac sie przygotowywac do maturki ustnej z maty ... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 i tak najlepsza jest definicja zbioru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 i tak najlepsza jest definicja zbioru :)Lepiej bys mi powiedzil gdzie znajde regulki bo zaczynam juz panikowac :( A mam do wyuczenia 30 pytan teoretycznych :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 az 30 ? :> szczerze mowiac to ja sie teorii nie boje, bo u mnie koles zawsze przy odpowiedzi wymagal teorii i zawsze byly 3 pytania z teorii i do nauczenia bylo wiecej niz 30, ja je znajde w glowie, a za ciebie nikt nie bedzie szukal, ja polecam ksiazki KŁACZKOWA :) tam jest wsio ;] Zbior jest pojeciem pierwotnym, ktorego nie definiujemy... ;] ijuz masz jedna definicje hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 i tak najlepsza jest definicja zbioru :)Lepiej bys mi powiedzil gdzie znajde regulki bo zaczynam juz panikowac :( A mam do wyuczenia 30 pytan teoretycznych :?to niewiele... czemu akurat 30 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...