Grinch Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 60 lol :| jaki bezsens :| U Ciebie nauczyciele chyba mysla tylko w jedna strone -> UDUPIĆ :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 taaaa i ja jeszcze zdaje historie w tej komisji :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 SPoko bedzie dobrze !! Ja tez jutro zdaje matme w nieciekawje komisji :-[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 u mnie narazie 60 osob nie zdalo matury. dzisiaj z 15 zdajacych hist ustna nie zdalo 9 :<U mnie w pierwszym dniu , na polskim , w trakcie pisania wyleciały 2 osoby . Po sprawdzeniu prac banie dostały jeszcze kilkanaście , ale nie ma oficjalnych statystyk więc nie wiem ile dokładnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ustna matematyka - 6 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Grinch - ależ ty musisz być kujon :D:D:D:D ścisły umysł :D (jutro polski ustny :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 60, nosz kurna u mnie to tyle jest wszystkich maturzystów :/ A co do poziomu, to jak ta sześćdziesiątka przeszła przez 4 klasy i została dopuszczona do matury :/ Jesli już nauczyciele dopuszczają do zdawania takiego egzaminu to powinni być pewni ze dany delikwent zaliczy przynajmniej na 2, a nie kurna później oblewać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ha! wszystko za mna srednia 4,5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Grinch - ależ ty musisz być kujon :D:D:D:D ścisły umysł :D (jutro polski ustny :( )hehe nie jestem kujon :mrgreen: ogolnie uczylem sie 2 tygodnie do matury + 7 dni do ustnych :] Ostateczne wyniki: Polski: pisemny 4 ustny 6 Matematyka: pisemny 4 ustny 6 :roll: 8) btw. slavOK bedzie okej !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No ja z gegry wyhaczylem 5 :D Teraz polski ustny w sobote :( Nie wiem czemu, ale chodze przez to ciagle zesrany. Jakos strasznie mnie to wkurwia. Zeby dostac chociaz te 2 i miec spokoj z Polskim do konca zycia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 No, a ja zakończyłem tak: Polski 5 pisemna, ustny - zwolniony Matma 6 pisemna, ustny - zwolniony Angiel 6 ustna. I po maturze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Zeby dostac chociaz te 2 i miec spokoj z Polskim do konca zycia ! Polski to nic :wink: zawsze możesz improwizować . Jak mam w poniedziałem angielski i to jest dopiero jazda bo jak nie za qmam pytania to leże , :roll: w podstawówce miałem niemiecki .... i na co mi to było potrzebne... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 uff i po sngielskim -->4 jeszcze w poniedziałek o 8.30 polski i fin. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Angielski - 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 polak pisemny : 2 [pierwsza lawka] polak ustny : 3 anglik pisemny: 4 [pierwsza lawka] anglik ustny : 5 obrona pracy (8czerwiec) : 6 :?: :lol: ja to jestem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 matma ustna 2 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 U mnie to tak Polak pisemny:4 ustny:? (1czerwca) Matma: pisemny:2 Ustny:2 :twisted: jeb. matma :P egzamin z praktyk : (3 czerwca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 No i daaaaaaaaaaaaa! ZDAŁEM :D Teraz suma: Polak pisemnie 4 Polak ustnie 5 Gegra ustnie 5 Angol pisemny zwolniony Angol ustnie zwolniony I MAM W DÓPIE POLSKI DO KOŃCA RZYCIA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 Moje oficjalne wyniki: Polak 4 i 4 Anglik 4 i 5 Gegra 3 Jestem happy :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 u nas maturzystow bylo hmm ze 180 i byl to rok najgorszy w historii szkoly, nie zdalo 11 osob :> a to duzo, bo cos kolo 5-6 % na oko ;] ale sa szkoly, gdzie nie zdaje 50% a reszta ledwo ledwo :] EDIT aha...bylo kilka osob, ktore z polskiego mialy 6, a z niemieckiego/angielskiego 1 :lol: i mowa ofkoz o pisemnych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 No to ja tysz podsumuję: Polak: 3 i 3 Angol: 4 i 5 Wos: 3 Jestem zadowolony, a nawet bardzo... teraz mam 4miechy wolne od jakiejkolwiek eduqacji!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Polski ustny - 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 passed :D Polski 3 Matematyka 5 Angielski.u 4 Informatyka.u 5 Polski.u 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Jestem wolnym czlowiekiem :D polski - 3 angielski - 5 (zwolniony z ustnej) polski ustny - 4 niemiecki ustny - 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 Polski - 4 , 4 Geografia - 3 , 3 Angielski - 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 To juz jest koniec :D Polski 3 i 4 Biologia 5 i 5 (zwolniony) Ang 3 Zyc nie umierac w weekend trzeba oblac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 polski pisemny 2, ustny 2 :twisted: matematyka rozszerzona 4 fizyka 4 angielski 3 :evil: i chyba PG jakas elektrotechnika a jak narazie 4 miesiace wolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 zdane PL - 4,3 Hist - 3,3 Ang - 4 i wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...