Skocz do zawartości
Marcin_gps

Maturka 2k4 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie macie już jakiś stresik??/

Bo mnie powoli zaczyna dopadac... kurcze zaczynają się wyrzuty czemu to ja się wcześniej nie zaczęłem uczyć... tylko teraz... ehhh

Ale co tam DAMY RADĘ!!! ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj gadalem z kumplem... stwierdzil cytuje:

Qr____wa ja to jestem jakis de____bil, ze sie dopiero w poniedzialek tego pola zaczne uczyc

lol ;]

:lol: :lol: :lol: :lol:

hehe a mnie sie wydaje ze za malo umie z polaja i z maty :/ Mam takie jakies dziwne obawy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie macie już jakiś stresik??/

Bo mnie powoli zaczyna dopadac... kurcze zaczynają się wyrzuty czemu to ja się wcześniej nie zaczęłem uczyć... tylko teraz... ehhh 

Ale co tam DAMY RADĘ!!! ;-)

Nie jestes sam :oops:

Damy rade hihi 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram takie podejście... bo w sumie nie ma co dramatyzować... (heheh gorzej jak mi nie pujdzie) precież to wcale nie jest takie straszne... trzeba podejść do tego na loozie....

Ale wiecie co?? W ubiegłym roku w życiu bym nie pomyślał że o tej porze będe siedział przy kompie z piwkiem...

A jak dzisiaj się wzięłem za powtarzanie Antyku to normalnie zasnęłem... (o godz. 16) co mi się normalnie nie zdaża... w dzień ciężko mi zasnąć! hehe :)

Update:

Normalnie myslałem, że jestem sam... a tu widzę że nie tylko ja się jeszce nie ucze!!! :lol:

Grinch: a co miałeś z próbnej z polaka??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1  :lol:

A już się bałem, że jesteś prymusem i dlatego sobie zlewasz... ja miałem 2!

Kurcze ludzie robicie jakieś sciągi?? Bo ja sam nie wiem... nie wiem co mam ewentualnie na nich napisać... hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przejzyj watki uwaznie, byl link do torrenta z duuuuuuuuza iloscia hist.

dzięki za info, ale chyba BYŁ bo teraz jest nieaktywny. :(

Zmiłuje się ktoś i wrzuci te skarby jeszcze raz na FTPa...

Jestem w wielkiej potrzebie bo zwątpiłem w swoją wiedze z hiry, a mózg już nie wyrabia i przez 3 dni niewiele wywalcze.

Licze na miłosierdzie wasze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 dni, 1 godzin, 19 minut i 14 sekund pozostało do dnia matury pisemnej

No mnie tez juz stress chwyta 4 lata z polaka zero nauki a teraz w 3 dni wszystko przerobilem (po lebkach ale przerobilem) Mam nadzieje ze temat zrozumiem a wtedy przez 5 godzin ze sciagami cos wydumam w koncu na te dop chyba az tyle nie wymagaja (probna dop 15 min nauki) wiec jestem dobrej mysli zreszta nie w tym roku to za rok :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 dni, 1 godzin, 19 minut i 14 sekund pozostało do dnia matury pisemnej

No mnie tez juz stress chwyta 4 lata z polaka zero nauki a teraz w 3 dni wszystko przerobilem (po lebkach ale przerobilem) Mam nadzieje ze temat zrozumiem a wtedy przez 5 godzin ze sciagami cos wydumam w koncu na te dop chyba az tyle nie wymagaja (probna dop 15 min nauki) wiec jestem dobrej mysli zreszta nie w tym roku to za rok  :twisted:

10 godzin ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli was tez lapie maly stresik :(

Uczylem sie dzisiaj od 12 do 21 polskiego i po lebkach przerobilem do pozytywizmu a tak dobrze umiem do oswiecenia. No dobra troche sie tez opieprzalem ile czlowiek moze siedziec przed ksiazkami. Jutro wiecej bede mosial sie pouczyc bo i gegra dochodzi.

Ale sa z tego tez plusy za okolo miesiac zaczynaja sie wakacje do pazdziernika :D Na wszystko masz duuuuzo czasu i robisz co ci sie zywnie podoba. To sie nazywa blogosc.

Zycze wszystkim samych piatek na maturce (nie dziekowac!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widze... jakie wy byki robicie, to mnie zalamuje...

pujdzie

mosial

Jak byś tyle czasu spedził jednego dnia przed książkami z polskiego, też byś nie wiedział jak sie nazywasz i nie zważał na błędy. Dzisiaj dalej nauka polaka a wieczorkiem gegra i drukowanie ściąg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak widze... jakie wy byki robicie, to mnie zalamuje...

pujdzie

mosial

A wiesz, że nawet się przyglądałem "pujdzie" i cos mi nie pasowało... ale już sam nie wiedziałem czy dobrze czy źle... więc to olałem... jak widać było źle!

pójdzie bo poszedł :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi