The_Structor Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ftp://uploadme:gogogo@ut.ikp.pl/matura/as...ies_big_ass.rar sciagi :) nie patrzcie na nazwe, nundzilo mi sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 no panowie :> a cytaty podklejone pod rogi kamizelki :> :> :> www.zostalo.prv.pl :> zobaczcie lol lol lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 http://komuch.da.ru/ łełełełe ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 http://komuch.da.ru/ łełełełe ;( Pokazuje bzdurę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 http://komuch.da.ru/ łełełełe ;( Pokazuje bzdurę :lol: lol jeszcze rok a ja sie ucze ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 http://komuch.da.ru/ łełełełe ;( Pokazuje bzdurę :lol: lol jeszcze rok a ja sie ucze ? :lol: Nie, skąd :lol: Tylko zostało 3 dni 16 godzin... A nie 3 dni 7 h :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ludzie może ktoś ma jakieś pomoce z hiry na maturke i się podzieli... z polaka tego full jest a z historii 0, ciężko coś znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 przejzyj watki uwaznie, byl link do torrenta z duuuuuuuuza iloscia hist. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 http://komuch.da.ru/ łełełełe ;( Pokazuje bzdurę :lol: lol jeszcze rok a ja sie ucze ? :lol: Nie, skąd :lol: Tylko zostało 3 dni 16 godzin... A nie 3 dni 7 h :wink: EE mi pod Firefoxem pokazuje 356 dni =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 dokladnie to 2 dni 15:53:03 (sorki ale nie moglem sie powstrzymac :P ) na komuchu powinno byc "We are the champions" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ludzie macie już jakiś stresik??/ Bo mnie powoli zaczyna dopadac... kurcze zaczynają się wyrzuty czemu to ja się wcześniej nie zaczęłem uczyć... tylko teraz... ehhh Ale co tam DAMY RADĘ!!! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ehehehe Raki my sie dopiero z kumplem dzisiaj zaczelismy uczyc :D wlasnie skanujem sciagi i mamy juz 100 stron :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 dzisiaj gadalem z kumplem... stwierdzil cytuje: Qr____wa ja to jestem jakis de____bil, ze sie dopiero w poniedzialek tego pola zaczne uczyc lol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 dzisiaj gadalem z kumplem... stwierdzil cytuje: Qr____wa ja to jestem jakis de____bil, ze sie dopiero w poniedzialek tego pola zaczne uczyc lol ;] :lol: :lol: :lol: :lol: hehe a mnie sie wydaje ze za malo umie z polaja i z maty :/ Mam takie jakies dziwne obawy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a zalozymy sie, ze on dostanie minimum 4 ? :> on ma dziwny talent do takich rzeczy... aaaa... i jeszcze na 18 sie umowilismy na pivko :>. hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ludzie macie już jakiś stresik??/ Bo mnie powoli zaczyna dopadac... kurcze zaczynają się wyrzuty czemu to ja się wcześniej nie zaczęłem uczyć... tylko teraz... ehhh Ale co tam DAMY RADĘ!!! ;-) Nie jestes sam :oops: Damy rade hihi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Popieram takie podejście... bo w sumie nie ma co dramatyzować... (heheh gorzej jak mi nie pujdzie) precież to wcale nie jest takie straszne... trzeba podejść do tego na loozie.... Ale wiecie co?? W ubiegłym roku w życiu bym nie pomyślał że o tej porze będe siedział przy kompie z piwkiem... A jak dzisiaj się wzięłem za powtarzanie Antyku to normalnie zasnęłem... (o godz. 16) co mi się normalnie nie zdaża... w dzień ciężko mi zasnąć! hehe :) Update: Normalnie myslałem, że jestem sam... a tu widzę że nie tylko ja się jeszce nie ucze!!! :lol: Grinch: a co miałeś z próbnej z polaka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 1 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 1 :lol:A już się bałem, że jesteś prymusem i dlatego sobie zlewasz... ja miałem 2! Kurcze ludzie robicie jakieś sciągi?? Bo ja sam nie wiem... nie wiem co mam ewentualnie na nich napisać... hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Hehe nie niestety humanista nie jestem... A 1 dostalem za to, ze jak by to pwoeidziec; zle zrozumialem temat :P Heheh bedzie dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 przejzyj watki uwaznie, byl link do torrenta z duuuuuuuuza iloscia hist.dzięki za info, ale chyba BYŁ bo teraz jest nieaktywny. :( Zmiłuje się ktoś i wrzuci te skarby jeszcze raz na FTPa... Jestem w wielkiej potrzebie bo zwątpiłem w swoją wiedze z hiry, a mózg już nie wyrabia i przez 3 dni niewiele wywalcze. Licze na miłosierdzie wasze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 2 dni, 1 godzin, 19 minut i 14 sekund pozostało do dnia matury pisemnej No mnie tez juz stress chwyta 4 lata z polaka zero nauki a teraz w 3 dni wszystko przerobilem (po lebkach ale przerobilem) Mam nadzieje ze temat zrozumiem a wtedy przez 5 godzin ze sciagami cos wydumam w koncu na te dop chyba az tyle nie wymagaja (probna dop 15 min nauki) wiec jestem dobrej mysli zreszta nie w tym roku to za rok :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 2 dni, 1 godzin, 19 minut i 14 sekund pozostało do dnia matury pisemnej No mnie tez juz stress chwyta 4 lata z polaka zero nauki a teraz w 3 dni wszystko przerobilem (po lebkach ale przerobilem) Mam nadzieje ze temat zrozumiem a wtedy przez 5 godzin ze sciagami cos wydumam w koncu na te dop chyba az tyle nie wymagaja (probna dop 15 min nauki) wiec jestem dobrej mysli zreszta nie w tym roku to za rok :twisted: 10 godzin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 czyli was tez lapie maly stresik :( Uczylem sie dzisiaj od 12 do 21 polskiego i po lebkach przerobilem do pozytywizmu a tak dobrze umiem do oswiecenia. No dobra troche sie tez opieprzalem ile czlowiek moze siedziec przed ksiazkami. Jutro wiecej bede mosial sie pouczyc bo i gegra dochodzi. Ale sa z tego tez plusy za okolo miesiac zaczynaja sie wakacje do pazdziernika :D Na wszystko masz duuuuzo czasu i robisz co ci sie zywnie podoba. To sie nazywa blogosc. Zycze wszystkim samych piatek na maturce (nie dziekowac!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 jak widze... jakie wy byki robicie, to mnie zalamuje... pujdzie mosial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Na mnie nie patrz ja mam na to papier :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 i co daje taki papier? w twojej maturze nie uwzglednia sie ortow? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Jakby nie patrzec nie ;] Chyba tego nie bylo http://www.ryano.net/iraq/?350461 Z takim wsparciem sie uda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 jak widze... jakie wy byki robicie, to mnie zalamuje... pujdzie mosial Jak byś tyle czasu spedził jednego dnia przed książkami z polskiego, też byś nie wiedział jak sie nazywasz i nie zważał na błędy. Dzisiaj dalej nauka polaka a wieczorkiem gegra i drukowanie ściąg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 jak widze... jakie wy byki robicie, to mnie zalamuje... pujdzie mosial A wiesz, że nawet się przyglądałem "pujdzie" i cos mi nie pasowało... ale już sam nie wiedziałem czy dobrze czy źle... więc to olałem... jak widać było źle! pójdzie bo poszedł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...