RadeX Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dziewczyna z mojej szkoly powiesila sie wczoraj z powodu jutrzejszej Matury . no co ty, nie wytrzymała chyba lekko psychicznie :( cos mi tu smierdzi glupim żartem 8O bo jesli nie to kurcze kiepski jutro moze byc klimat u ciebie w szkolce. :( ale przeciez za rok mozna tez podejsc jakby co :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 w styczniu mozna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://82.177.70.225:8000/listen.pls Juz raczej za pozno, ale dobre do powtorki dla leniwych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 NO czlowieku !!!!!!!! Dopiero teraz o tym mowisz :| BANA MU !! :twisted: :evil: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 http://82.177.70.225:8000/listen.pls Juz raczej za pozno, ale dobre do powtorki dla leniwych ;) Dzieki :!: Tego mi bylo trzeba. Wlasnie slucham sobie o "Chlopach". To jest wspaniale - mozna posiedziec przy kompie i robic cos pozytecznego. Szkoda ze tak pozno powiedziales. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no to ja sobie tez poslucham :> tylko czemu leci teraz muza? :> void, jakis link do gazet, cos w tym stylu :) , nie wierze, zeby ktos sie powiesil z tego powodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 11 wrzesnia: WTC, 11 marca: Madryt, 11 maja: MATURA 2004! ja wierze ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Sam o tym radiu dopiero dzisiaj sie dowiedzialem :( Teraz maja jakas przerwe, streszczenia beda chyba od 22 znow nadawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Sam o tym radiu dopiero dzisiaj sie dowiedzialem :( Teraz maja jakas przerwe, streszczenia beda chyba od 22 znow nadawac. No to siedze od 22 do końca i będe słuchał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 od 22 do 9 rano heheh :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 no to ja sobie tez poslucham :> tylko czemu leci teraz muza? :> void, jakis link do gazet, cos w tym stylu :) , nie wierze, zeby ktos sie powiesil z tego powodu Wierz lub nie Magda i tak juz niezyje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dobra TU macie dzieła z polskiego. Nie których nie zamieściłem, z różnych powodów. Zobaczcie czy znacie przynajmniej połowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja mam 1/3 tego albo jakos tak :D po prostu spisalem sobie to co znam i co czytalem (nie mam tak waznych rzeczy jak treny, fraszki Kochanowskiego, Wszystkie cz. Dziadow) Ostatnie czytanie sciag, przypomnienie wspolczesnosci i SPAC i sie nie stresowac :D Wszyscy pozdajemy - mamy to jak w banku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 w zasadzie wiekszosc znam, kilku cibrakuje chocby Hamleta a wazny jest dosyc :) ja mam taki spis z ktorym jutro ide i przed sama maturka szybko powtórze :) a sciagi sie grzeja juz cieplutko a marynarce :) obym z jakiejs skorzystal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 No to ja też życze połamania piór/długopisów ... 0 wpadek ze ściągami i 0 STRESU... wkońcu i tak każdy z nas zda :) ... pozytywne myślenie rulez... I oczywiście miłej nocki bez koszmarnych snów o nauczycielach i maturce. POWODZENIA !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 hurra hurra jutro matura, marynara i fryzura matura Hurra hurra broniewski stachura, marynara i fryzura matura... :wink: wszystkim polamania pior dlugopisow itp. zycze. Zdamy na pewno !!! Niech MOC bedzie z NAMI :!: :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Przypuszczalne pytania na mature :lol: 1. "Jestem za a nawet przeciw" - zinterpretuj słowa znanego Polaka Lecha Wałęsy w odniesieniu do znanych Ci utworów literackich. 2. Andrzej Lepper - romantyk czy pozytywista? Uzasadnij swój wybór z wykorzystaniem "Chłopów" Reymonta. 3. Pudzianowski- Herkules naszych czasów. Odnieś jego osiągniecia (dźwiganie ciężarówki na barana, podnoszenie walizek wypełnionych bardzo ciężką kupą, rzut fortepianem na odległość) do osiagniec mitycznego Herkulesa. 4. "Mydło lubi zabawę..." Twoje przemyślenia na temat homoseksualizmu w literaturze polskiej i światowej. 5. "Wszystkie dzieci nasze są" - Majka Jerzowska. Twój pogląd na sprawy antykoncepcji i demogtraficznej recesji jaka następuje w naszym kraju. 6. Rozwiń cytat: "nam strzelać nie kazano" w oparciu o występ reprezentacji Polski na mistrzostwach świata 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 panowie jak będą przecieki to proszę na pivate... mam 50 sciąg masakra jak ja sie w tym połapie... powodzenia wszystkim życzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 No przecieki są ale tylko dla Łodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 DObra ide spac, co ma byc to bedzie. POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!! HEJ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Chcialem tylko napisac, ze przez tyle czasu niezlego cwaniaka gralem, ale teraz normalnie umieram tu ze strachu.Wiem, ze to nic nie wnosi do dyskusji, ale licze, ze jak sie tym podziele z Wami to mi ulzy troche.Powodzenia zycze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 No przecieki są ale tylko dla Łodzi Napisz jutro czy sie sprawdzily. Powodzenia, nie przejmujcie sie, bo to nie pomoze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 taaa sprawdzily sie przecieki ze ci zalali mieszkanie chyba :P ide spac CU i powodzenia to moj spis: I.. 1. Młodość 2.Wieś 3.Praca 4. Cierpienie II. 1. Bóg 2.Troska 3. Śmierć 4. Literatura III.1.Człowiek 2. Szczęście/śmiech 3. Miłość 4.Bezdomność IV. 1. Rodzina 2. Bunt/pokora 3. Kobieta 4. Taniec V. 1.Przemijanie 2. Przemiana 3. Ojczyzna/Polacy 4. Żyd VI. poeta/poezja 2. DOM 3. Tragedia 4, Rozmowa VII 1. Przystosowanie 2. Siła/słabość-okupacja 3.M.Pol-Współ. 4. Antyk – pozytywizm I.. 1. Wybory/postawy/etc 2. Matka 3. Wędrówka 4.Władza II. 1. sens zycia 2. tragedia 3. Tragizmy powstań 4. Rycerz/ spiskowiec III. 1. XX 2. Ideały 3. epoka staropolska 4 .Heroiczna postać IV. 1. Rewolucja 2. Zdrada 3. Samotność 4. Dziecko V. 1. Przyroda 2. Przyjażź 3. Miasto 4. Kariera VI. 1. Lekarz 2. Konflikt Pokoleń 3. Arkadia 4. Zbrodnia/Zbrodniarz VII. 1. Zazdrość/zawiść 2. Motywy 3. Arkadia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A ja poszedłem się dziś troche wyluzowac i zapomnięć o maturze na piwko max 2 - skończyło się na 6 :( Mam nadzieje że jutro ( tzn. dziś rano ) nie będe mieć kaca :wink: Pozdrawiam wszystkoch maturzystów i życze połąmiania pióra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 No to za 3h zaczynam zmagania.... zgroza ;P ale humorek dalej dopisuje.... pewnie przed wejsciem na sale dopadnie mnie maturalny schiz :D hueheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Panowie ale bedzie jazda... chyba zendleje ze strachu przed losowaniem tych zasranych miejsc... zobaczymy jak napisze ale jak wylosuje 1 ławkę to popisałem. shit pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 A ja poszedłem się dziś troche wyluzowac i zapomnięć o maturze na piwko max 2 - skończyło się na 6 :( Mam nadzieje że jutro ( tzn. dziś rano ) nie będe mieć kaca :wink: Pozdrawiam wszystkoch maturzystów i życze połąmiania pióra :wink: Widze, ze kolega skonczyl mocno wprawiony, skoro juz sie zaczely literki platac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 CU i powodzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Widze, ze kolega skonczyl mocno wprawiony, skoro juz sie zaczely literki platacNo troche się obawiałem jak to będzie rano ,ale z tego wszystkiego wstałem o 6:30 trzeźwiutki :wink: Ps. Nie pijcie przed jutrzejszą maturą z drugiego przedmiotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 No jakos poszlo, mam nadzieje ze 1 nie bedzie. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...