MicJes Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ja dostalem 4 z polaka, a ustne to mi jebneli: Gegre mam 26 maja Plak 29 maja (ostatni dzien matur u mnie w budzie ) :( pojebalo ich kurwa!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Polski 4 , geografia 3 :evil: Wczoraj miałem wyniki ale dopiero dziś doszedłem do siebie - no prawie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Za 2 godzinki mam gegre ustna i cos mi sie wydaje ze za malo umiem. Ale skoro jest atlas i roczniki to chyba dam rade :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 No o 14:30 ide na polski ustny . Polowa klasy miala juz i byla tylko jedna ocena 3 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ja dostalem 4 z polaka, a ustne to mi jebneli: Gegre mam 26 maja Plak 29 maja (ostatni dzien matur u mnie w budzie ) :( pojebalo ich kurwa!!! :( Nie tak późno ;) Brak cenzury ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Gegra ustna 3 =] Dalem rade.. straszne pytania. Najgorsz ze siedzialem tam od 13:30 do 20:30 .. ledwo zyje. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Nie tak późno ;) Brak cenzury ? :roll: Zoltar, moze i nie pozno, ale polowa mojej szkoly i wszyscy znajomi w poniedzialek-wtorek beda juz po calej maturze, a ja bede mial jeszcze 2 ustne :/ Co do cenzury - zacytuj mnie i przypatrz sie, to cos zoabczysz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 a u mnie w szkole ustne koncza sie 1 czerwca, słabo.... polski mam 31 maja :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 ja mam 1 czerwca biole ustna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 27 ang 28 PL 1 Hist, cholera dygam sie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 Co do cenzury - zacytuj mnie i przypatrz sie, to cos zoabczysz :DHehe Polak to potrafi.... :wink: Co do matury to jutro mam polski ustny i jak na razie nic się nie uczyłem bo jestem chory :cry: Po ostatniej popijawie mnie troche przewiało i mocne przeziębienie gotowe . Dziś to już trzeba się pouczyć nawet jak mam gorączke , no ale mus to mus. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 a ja mam matmę ustną dopiero 8 czercwa :( a jutro dopiero wyniki z pisemnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No i angol za mna dostalem nedzna 5 :x baba mnie uwalila bo umialem na 6 :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 och ach straszne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 No i angol za mna dostalem nedzna 5 :x baba mnie uwalila bo umialem na 6 :xChcialbym dostac te 5 ... :roll: Jutro polaj oby zdac dygam sie strasznie ... :( A we wtorek angol i tez ma dygorka :/ Porabanie jest zdawac dzien po dniu, a szczegolnie jezyki :evil: UPDATE: Jestem po ustnym polskim, bylo strszanie :evil: Na dwa pytania odpowiedzialem, a na pytaniu trzecim o miloszu dukalem.. :? Mam nadzieje ze zdalem chocby nawet na 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 W srode zdaje ustny z ang. Nie uczylem sie zbyt duzo. Wogole to nie wiem tylko jak wyglada ten exam. Trzeba mowic na wylosowany topic czy odpowiadac na pytania dotyczace jakiegos tekstu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 u mnie w szkole bedzie- czesc gramatyczna(kilka zdan itp) + 3sytuacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 u mnie byl tekst do przeczytania i pozniej zadawali pytania do niego, 10 zdan z gramatyki, trzeba bylo mowic na temat podany w zestawie, i dwie sytuacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 u mnie w szkole bedzie- czesc gramatyczna(kilka zdan itp) + 3sytuacjeTylko ? Jezeli tak to chyba jakas kpina !! Mybedziemy mieli jutro tekst do niego 6 pytan pozniej 10 zdan i 5 sytuacji :evil: Zdalem walony i zasrany polaj na 3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Witam mi z maturek siadło 3 pol. i 3. mat, a i jak wygląda teraz matura chodzi mi o ten papierek czy podane są na nim oceny z examów czy jest to tylko coś takiego że masz mature zaliczoną bez wyszczegolniania ocen ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Dzis mialem ustny z polaka - 6 :mrgreen: Sroda Matma :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Godzine temu wróciłem z ustnego polskiego - 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 oł shit oł fuck dostalem 5 z ustnego angola :P Teraz mam wakacje !! :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Teraz mam wakacje !! :) :) :)A ja za tydzień dopiero mam ostatnie ustne :evil: Jakby nie mogli zrobić całej matury w ciągu tygodnia , to nie robią przez 4 tygodnie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Ja jutro angielski w sobote polak :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Echh jutro matma ustna , oby bylo 4-5 ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 wlasnie wrocilem z fizy :D sesja trwala 12 godzin !! (19 osob zdawalo ...) dostalem 6 :D:D:D szkoda tylko ze wczesniej maxymalnie zpier..... matme ;( 3 !! po prostu tragedia ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 u mnie narazie 60 osob nie zdalo matury. dzisiaj z 15 zdajacych hist ustna nie zdalo 9 :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 60 osób nie zdało ładna masakra, gdzie ty do szkoły chodzisz ?? u nas może nie zdało 5 osób na całą szkołe, musicie mieć masakrycznie wysoki poziom albo jacyś maxymalnie chamscy nauczyciele no chyba że w co wątpie są u was same debiele:) (bez urazy nie mówie o tobie:D:D):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Shit 60 osob ! ? ! U mnie pisemnych nie zadalo 6 osob a ustnych narazie nie wiem ale gora kolejne tyle co i tak jest b. wysokim wynikiem , ale 60 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...