Pucha18 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 a ja mam w poniedzialek :) polaka sie nie boje...przez 4lata pelno wypracowan bo mam dziwnego nauczyciela...gorzej z biola...ma moze ktos sciagi z niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 http://bmm.com.pl/wwwftp/sciagi/BIOLOGIA.ace 5 PLN sie nalezy ;] :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 thx moge w naturze?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 no to ja ide dupe przeczyscic :P a tak na serio, to powodzenia, ja ide spac, jutro matma i chce 4/5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 uff no ja juz dzis po matmie bedzie 5/4 :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 uff no ja juz dzis po matmie bedzie 5/4 :) pozdroJa tak samo, a tak spierd*** zadanko znaczy nie dopisalem jednej opcji w rachunku podobienstwa i kicha :/ Watpie zebym mial 5 ale 4 to chyba bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Heh... coś popisałem, zobaczymy na ile to starczy, w każdym razie spodziewałem się trudniejszych zadań... :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A ja miałem próbną maturke w środę- matma, czwartek- polski Matma pierwsze 5 minut po dostaniu pytań myśle pała na 100% prawie nikogo z klasy na sali nie było i ZONK, ale jakoś ściągi poszły po klasie i kilka zadanek dało się zrobić (jedno sam :) ), może mierny będzie. Polak od samego początku wiedziałem że laski nie będzie cała klasa razem- pełna współpraca, pewnie najmarniej dostateczny będzie, wszystko sam pisałem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja z majcy chyba 4/5 w polowie pisania sie dowiedzialem ze koles nie bierze oceny jako czastkowej to pojebalem opisy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 A ma kotos moze cos z Wiedzy O Spoleczenstwie???? Bylbym bardz wdzieczny. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ZALICZYŁEM MATME :) jestem happy :) wprawdzie nie rewelka ale banalne błędy zrobiłęm , dopiero jak wyszedlem z sali to obczaiłem :) dostalem 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ja w sumie też jestem zadowolony z próbnej... Polak 2... do 3 na oficjalnej musze dociągnąć Angol 4 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 PL2 MAT4 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Polski 4 ... dodatkowego nie pisalem (CAE) pa czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Hehe a ja miałem próbną 9 marca i jeszcze nie wiem co dostałem :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Polski - 3, czyli kuuupa kur...a, jednym slowem: chooyowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Mata 4 bleee faken szit :evil: Gdybym nie spierdzieli jednego zadanka to bym miał 5, a z polaja to nawet nie chce wiedziec :lol: Moze z jakies 2 bedzie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 z matmy 26 pkt - 4, tak jak myslalem, komeeentarze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 :lol: Polski 1+ Matma 1 Kto da mniej? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 e!Gr00bY hehe mocne :wink: , a ja dalej nie wiem co dostałem. Ale dziś się dowiedziałem ze nie wiadomo czy moja polonistka wróci z chorobowego przed maturami , czy wogóle wróci . Już od ponad miesiąca jest na chorobowym bo straciła głos i jeżeli nie wróci w przyszłym tygodniu choćby na 2 dni to dyrka ma zatrudnić innego poloniste (takie przepisy :cry: ) Wogóle o przygotowaniu do matury to można pomażyć ale najgorsze jest to ze jak jej nie będzie na ustnej maturze z polskiego to będzie troche kicha , bo kto inny bedzie nam zawyżać oceny :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 no ja z matmy 4 i zabraklo dwoch punktow do 5 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 no ja z matmy 4 i zabraklo dwoch punktow do 5 :(mi tez i imo to jest duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 QRWAAAAAAAAAAAAAAA ;/ http://info.onet.pl/891497,11,item.html a ja jestem pechowy rocznik '86, kto jeszcze na tym forum ma tak prze**** ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 QRWAAAAAAAAAAAAAAA ;/ http://info.onet.pl/891497,11,item.html a ja jestem pechowy rocznik '86, kto jeszcze na tym forum ma tak prze**** ? Ja :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Gdyby propozycje ISP weszły w życie, byłyby trzy rodzaje świadectw ukończenia szkoły średniej: - pierwsze - bez uprawnień maturalnych, dla uczniów, którzy uzyskali absolutorium, a nie zdali egzaminu na poziomie podstawowym; - drugie - bez prawa wstępu na wyższe uczelnie, dla tych, którzy zdali egzamin tylko na poziomie podstawowym; - trzecie - uprawniające do starań o przyjęcie na wyższe studia. oryginalny artykuł z RP: http://rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_04.../kraj_a_12.html to mnie przeraża najbardziej, bo z matmy tak czy siak zdaje na rozszerzonym. A propos na Polibudzie gdanskiej - wydział architektury biorą jakieś przedmioty pod uwagę, czy raczej masz egzamin z rysunku, etc. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 29 pkt matma :> ocena bdb :> zjebalem, moglem dostac cel'a ;] . Gdybym pisal w pierwszej grupie cel murowany :) z pola jeszcze nie wiem, ale bedzie albo dst albo db. Pozdr no i zapomnialem dodac... jestem '86 ... nie pytajcie jak :) dluga historia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 QRWAAAAAAAAAAAAAAA ;/ http://info.onet.pl/891497,11,item.html a ja jestem pechowy rocznik '86, kto jeszcze na tym forum ma tak prze**** ? Ja :D.I Ja ;) Cóż o tym Arcie można powiedzieć, po prostu w głowach im się przewraca i już nie wyrabiają gdzie kończy się rzeczywistosć a gdzie bajka sie zaczyna. Trzeba być ... aby ustanawiać takie zasady. Przecież większość osób, które mają po 17 lat [ załóżmy] nie ma pojęcia w zasadzie co będzie zdawać, a oni proponują wprowadzić wybór przedmiotu maturalnego w roku poprzedzającym maturalną, nom paranoja na całego. Tak wogóle to MeHow, stawiam na przeniesienie do wyższej klasy ze względu na nadprogramowe osiągnięcia bądź o rok wcześniej poszedłeś do sql ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 O tak będzie, jak tak dalej pójdzie Onet.pl Matura 2005: bunt maturzystów (...)W całej Polsce nikt nie przystąpił do matury. Jest to protest przeciwko doświadczalnemu postępowaniu z rocznikiem '86.(...) :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Hura :lol: po ponad 2 tygodniach dostałem ocene z próbnej matury. Jak na razie tylko goegrafie sprawdzili :wink: A ocena to = 2 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 licytujecie sie tymi stronami wypracowania :P :), ja na maturce 2 lata temu na polskim napisalem niecale 3 stronhy i dostalem 4, a kumpelka, zawsze taki kujonek z niej byl, nastukala 8 stron i dostala 3 :) Lamerka :P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...