Skocz do zawartości
Marcin_gps

Maturka 2k4 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

A ja miałem próbną maturke w środę- matma, czwartek- polski

Matma pierwsze 5 minut po dostaniu pytań myśle pała na 100% prawie nikogo z klasy na sali nie było i ZONK, ale jakoś ściągi poszły po klasie i kilka zadanek dało się zrobić (jedno sam :) ), może mierny będzie.

Polak od samego początku wiedziałem że laski nie będzie cała klasa razem- pełna współpraca, pewnie najmarniej dostateczny będzie, wszystko sam pisałem:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e!Gr00bY hehe mocne :wink: , a ja dalej nie wiem co dostałem. Ale dziś się dowiedziałem ze nie wiadomo czy moja polonistka wróci z chorobowego przed maturami , czy wogóle wróci . Już od ponad miesiąca jest na chorobowym bo straciła głos i jeżeli nie wróci w przyszłym tygodniu choćby na 2 dni to dyrka ma zatrudnić innego poloniste (takie przepisy :cry: ) Wogóle o przygotowaniu do matury to można pomażyć ale najgorsze jest to ze jak jej nie będzie na ustnej maturze z polskiego to będzie troche kicha , bo kto inny bedzie nam zawyżać oceny :?: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby propozycje ISP weszły w życie, byłyby trzy rodzaje świadectw ukończenia szkoły średniej: - pierwsze - bez uprawnień maturalnych, dla uczniów, którzy uzyskali absolutorium, a nie zdali egzaminu na poziomie podstawowym; - drugie - bez prawa wstępu na wyższe uczelnie, dla tych, którzy zdali egzamin tylko na poziomie podstawowym; - trzecie - uprawniające do starań o przyjęcie na wyższe studia.

oryginalny artykuł z RP:

http://rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_04.../kraj_a_12.html

to mnie przeraża najbardziej, bo z matmy tak czy siak zdaje na rozszerzonym. A propos na Polibudzie gdanskiej - wydział architektury biorą jakieś przedmioty pod uwagę, czy raczej masz egzamin z rysunku, etc. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 pkt matma :> ocena bdb :> zjebalem, moglem dostac cel'a ;] . Gdybym pisal w pierwszej grupie cel murowany :)

z pola jeszcze nie wiem, ale bedzie albo dst albo db.

Pozdr

no i zapomnialem dodac... jestem '86 ... nie pytajcie jak :) dluga historia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QRWAAAAAAAAAAAAAAA ;/

http://info.onet.pl/891497,11,item.html

a ja jestem pechowy rocznik '86, kto jeszcze na tym forum ma tak prze**** ?

Ja :D.
I Ja ;)

Cóż o tym Arcie można powiedzieć, po prostu w głowach im się przewraca i już nie wyrabiają gdzie kończy się rzeczywistosć a gdzie bajka sie zaczyna. Trzeba być ... aby ustanawiać takie zasady. Przecież większość osób, które mają po 17 lat [ załóżmy] nie ma pojęcia w zasadzie co będzie zdawać, a oni proponują wprowadzić wybór przedmiotu maturalnego w roku poprzedzającym maturalną, nom paranoja na całego.

Tak wogóle to MeHow, stawiam na przeniesienie do wyższej klasy ze względu na nadprogramowe osiągnięcia bądź o rok wcześniej poszedłeś do sql ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tak będzie, jak tak dalej pójdzie

Onet.pl

Matura 2005: bunt maturzystów

(...)W całej Polsce nikt nie przystąpił do matury. Jest to protest przeciwko doświadczalnemu postępowaniu z rocznikiem '86.(...)

:twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

licytujecie sie tymi stronami wypracowania :P :), ja na maturce 2 lata temu na polskim napisalem niecale 3 stronhy i dostalem 4, a kumpelka, zawsze taki kujonek z niej byl, nastukala 8 stron i dostala 3 :) Lamerka :P:P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi