Skocz do zawartości
Marcin_gps

Maturka 2k4 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe panowie dzis po prawie 3 tygodniach dostałem wyniki z próbnej z polaka.

Dostałem 4 :lol: i jestem mega happy bo 4 dostał jeszcze tylko 1 koleś odemnie z klasy. Były jeszcze 2 dostateczne w tym jedną dostała dziewczyna ( straszny kujon) której nikt nie lubi . I to było najpiękniejsze . Upokożyła się przed całą klasa że lepiej napisałem od niej :lol: jeszcze było 5 dopuszczających i reszta to banie. Jeszcze jedno co jest w tym piękne to to że moją prace sprawdzała babka która ma w szkole opinie najgorszej i najbardziej ciętej . I wystawiła mi 4 :lol: Po prostu świetnie. Jeżeli na normalnej maturze też trafie w temat to jestem w domu :wink:

Ps. Tylko zakończenie mojej pracy pisałem ze ściągi bo nie miałem jak ukryć przy sobie książki z wypracowaniami :lol: i dopiero podczas drugiej przerwy poleciałem po nią do samochodu i wyrwałem odpowiednią strone . Więc 90 % pracy pisałem sam :lol: :wink:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe nie wiem czy to podchodzi pod rasizm ale według mnie takich ludzi (kujonów) trzeba tempić . I oto kolejny dowód w mojej teorii że wiedza nie zawsze idzie w parze z inteligencją . Co z tego ze takie osoby umieja książki na pamięć jażeli nie potrafią wykorzystać tej wiedzy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja polski zawalilem nieprzecietnie. Nauczycielka mnie zjechala tekstem: "nie spodziewalam sie po tobie tego, ze tak zle napiszesz" :/ bleee :/ :/ :/ za to z maty zabraklo mi 2 pkt do cela :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim ja napisałem maturę (polski 4 bodajże, matma 2, polskiego ustnie nie musiałem - ja myślę, kilka lat pod rząd 5 na koniec roku zobowiązuje - na matmie ustnej 3), ślubowałem pewnemu panu, że jeśli zdam, nigdy więcej nie nazwę go kozoje.bcą. Podziałało :>

I też będę cwaniakował jak wszyscy z rocznika wyżej, a co - pff, matura. Na studiach to zobaczycie ...

... jak można w męski narząd moczowo-płciowy ciąć :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

structor :>

TAKI CHCIALEM DO CIEBIE NAPISAC POST:

Oto moja wypowiedz skrotami takimi jakimi ty traktujesz ;]

nwococzts.... :/ mw?

ROZWINIECIE

nie wiem o co chodzi z tymi skrotami.... :/ moze wytlumaczysz?

Jakos nie czaje skrotow w stylu imir i eaie :/

pozdr i no offence of couzz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi