Proximo Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 moje oceny z probnej:D polski 2 matma 1 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no tak :> przeskoczylem z klasy, do klasy... jutro sie okaze co dostalem z polskiego :) oczywiscie zamieszcze informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Hehe panowie dzis po prawie 3 tygodniach dostałem wyniki z próbnej z polaka. Dostałem 4 :lol: i jestem mega happy bo 4 dostał jeszcze tylko 1 koleś odemnie z klasy. Były jeszcze 2 dostateczne w tym jedną dostała dziewczyna ( straszny kujon) której nikt nie lubi . I to było najpiękniejsze . Upokożyła się przed całą klasa że lepiej napisałem od niej :lol: jeszcze było 5 dopuszczających i reszta to banie. Jeszcze jedno co jest w tym piękne to to że moją prace sprawdzała babka która ma w szkole opinie najgorszej i najbardziej ciętej . I wystawiła mi 4 :lol: Po prostu świetnie. Jeżeli na normalnej maturze też trafie w temat to jestem w domu :wink: Ps. Tylko zakończenie mojej pracy pisałem ze ściągi bo nie miałem jak ukryć przy sobie książki z wypracowaniami :lol: i dopiero podczas drugiej przerwy poleciałem po nią do samochodu i wyrwałem odpowiednią strone . Więc 90 % pracy pisałem sam :lol: :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Hehe to dobrze. U mnie klasowa kujonka sie poplakala bo dostala adin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Hehe nie wiem czy to podchodzi pod rasizm ale według mnie takich ludzi (kujonów) trzeba tempić . I oto kolejny dowód w mojej teorii że wiedza nie zawsze idzie w parze z inteligencją . Co z tego ze takie osoby umieja książki na pamięć jażeli nie potrafią wykorzystać tej wiedzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja juz wiem... polak 3 (dzizys) mata 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 u mnie bylo 3 z polaka (niedawno oddala lampa) no i 3 z anglika :? jak tam samopoczucie u was przed matura? :D ja do ksiazki moze raz zajzalem bo mialem tam schowany kwitek od lekarza ;) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Spoko, tylko co to jest książka?? ;> Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja sie ucze pilnie :> szczegolnie mata :> fiza to na studia tez jest juz cwiczona :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja juz wiem... polak 3 (dzizys) mata 5 Ja nieco lepiej - z polaka 4, z matmy 5. Nieco powyzej oczekiwan, bo liczylem na 2x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 no ja polski zawalilem nieprzecietnie. Nauczycielka mnie zjechala tekstem: "nie spodziewalam sie po tobie tego, ze tak zle napiszesz" :/ bleee :/ :/ :/ za to z maty zabraklo mi 2 pkt do cela :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 No coz, tak bywa. Pociesza mnie fakt, ze na prawdziwej maturze nauczyciele pomagaja, ZWYKLE oceny sa lepsze. Ja np. zmiescilem sie akurat w punktacji na 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zanim ja napisałem maturę (polski 4 bodajże, matma 2, polskiego ustnie nie musiałem - ja myślę, kilka lat pod rząd 5 na koniec roku zobowiązuje - na matmie ustnej 3), ślubowałem pewnemu panu, że jeśli zdam, nigdy więcej nie nazwę go kozoje.bcą. Podziałało :> I też będę cwaniakował jak wszyscy z rocznika wyżej, a co - pff, matura. Na studiach to zobaczycie ... ... jak można w męski narząd moczowo-płciowy ciąć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 panowie, niespelna miesiac :o do roboty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 panowie, niespelna miesiacDokładnie a tutaj ściąg coś mało :( Nie macie może czegoś więcej aby wrzucić na server ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ostatnio dowiedzialem sie o istnieniu fajnej stronki :P :arrow: www.sciagaj.vel.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 no ja w tym tyg. sie wzialem wreszcie do nauki... trzeba na to agh zdac jakos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 no ja w tym tyg. sie wzialem wreszcie do nauki... trzeba na to agh zdac jakos :)nareszcie :) hehe :> co tam zdajesz i na co zdajesz?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 matme imir/Eaie nad kierunkami sie zastanowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 structor :> TAKI CHCIALEM DO CIEBIE NAPISAC POST: Oto moja wypowiedz skrotami takimi jakimi ty traktujesz ;] nwococzts.... :/ mw? ROZWINIECIE nie wiem o co chodzi z tymi skrotami.... :/ moze wytlumaczysz? Jakos nie czaje skrotow w stylu imir i eaie :/ pozdr i no offence of couzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 sorry :) myslalem ze sie orientujesz Inzynieria Mechaniczna i Robotyka Elektronika Automatyka Informatyka Elektrotechnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 dziekuje wielce :) :) :) no tak :> a gdzie oprocz AGH Krakow probojesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Życze powodzenia, ja pisze 5/6 maj egzaminy gimnazjalne, a jutro pisze przez 5h egzaminy do LO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 maturka już blisko, a mi się nie chce zabrać za naukę... pewnie po rozwiązaniu klasy będe zapierdzielał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no ja sie za polski dzisiaj biore :> najwyzszy czas :> :> :> z mata chyba nie bedzie problemu, lecz kto tam wie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 [...]a mi się nie chce zabrać za naukę[...]Hehe a mnie nawet się nie chce przejżeć ściąg i wydrukować najważniejeszych a co tam dopiero mówic o nauce :P Jeszcze jest czas.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Walker... czegos nie rozumiem... skoro masz 20 lat, to jak ty mozesz zdawac mature w tym roku? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 MeHow - Hehe moja edukacja jest baaaardzo skomplikowana :wink: Jak sie spotkamy na zlocie i będziesz chciał , to przy piwku ci o niej opowiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no tak :> juz sie chyba domyslam o co chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dziekuje wielce :) :) :) no tak :> a gdzie oprocz AGH Krakow probojesz? nie wiem najprawdopodobniej Polibuda Krakowska/jesli bede mail 4 z fizy to zloze na polibude wroclawska/no i politecnika w Rzeszowie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...