Skocz do zawartości
Rafix

8500 tys. punktów w 3dmarku 2001 bardzo dziwne zachowanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Athlona 2,4, Geforca 3 Ti 200 128 mb, 256 mb ramu, Msi k7n2 delta

w 3dmarku 2001 8500 tys. i jak załnczam np: Vietconga w rozdz. 1024x768 gra sie dziwnie przycina i tak jest tez z Batlefield 1942 !!!! co jest grane chyba na tym sprzecie wszystko powinno śmigac!!! prosze o wasze opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie chodzi o stery.  

Masz za malo pamieci BF lubi 512 ale i to czasami za malo na multi

akurat te gierki co wymieniłeś czasami potrafią się ciąć na wypasionych sprzetach. Vietcong się u mnie nie przycinał. ale BF dość często. słaba optymalizacja gier i takie rzeczy się dzieja.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie chodzi o stery. 

Masz za malo pamieci BF lubi 512 ale i to czasami za malo na multi

akurat te gierki co wymieniłeś czasami potrafią się ciąć na wypasionych sprzetach. Vietcong się u mnie nie przycinał. ale BF dość często. słaba optymalizacja gier i takie rzeczy się dzieja.

Pozdrawiam

Akurat jezeli chodzi o BF1942 to nie tnie mi sie wogole. A troche w niego pogrywalem nie da sie ukryc.

Sprobuj zagrac w Multiplayera z 256MB na pokladzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest wina sterowników bo sprawdzałem wszystkie dostępne, a co do pamieci to tez miałem 512 mb i też sie cieło a to jest przecierz DUAL CHANEL!!! karta nie była krecona , ale z krecenie nic nie dawało w3damrku miałem juz ponad 9000 tys. a gra skacze nadal !!!! tez tak jest z Mafia i Unreal Tournament 2003 !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest wina sterowników bo sprawdzałem wszystkie dostępne, a co do pamieci to tez miałem 512 mb i też sie cieło a to jest przecierz DUAL CHANEL!!! karta nie była krecona , ale z krecenie nic nie dawało w3damrku miałem juz ponad 9000 tys. a gra skacze nadal !!!! tez tak jest z Mafia i Unreal Tournament 2003 !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zavader --- radze ci isc na jakosc a nie na ilosc wypowiedzi :!: :evil: bo to juz poniektórych wkur wia ..... fsb 200 dało by mu jakies 200pkt wiecej bo tu juz procek nie jest ograniczeniem......

Rafix<-- jak na fsb 133 masz to B dobry wyniki!! w sterach anpewno masz ustawione albo AA albo anzio i dlatego gry skaczą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz czy nie masz wlaczonych AA i anizo.

3dmark sobie sam steruje tymi ustawieniami wiec wynik masz spoko ale gry odczytaja ustawienia jakie masz w zakladkach.

Ustaw sobie w sterownikach AA i Aniso i 3dmark NAPEWNO tego nie zmieni.

Wiec to napewno nie od tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Lanselot

No tasz spory wynik musze ci powiedziec... Sproboj OC do FSB 200//400 to podskoczy sporo wynik..

Wcale nie taki spory... Ja na 1670 MHz (parapet + mróz) i taktowaniem karty jak w podpisie ciągnę około 8500 pkt., i procek jest tu OGROMNYM ogranicznikiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko zauwaz ze tym masz karte kreconą na sporo ponad ti 500 a zavader twierdzi ze z fsb 200 by ,,sporo" wiecej wycisnał :lol: tak tak napewno na ti 200 z tatkowaniem 175na400 napewno by wiecej wycisnał :wink: ja sie dziwie ze wogole tyle ciągnie :!: bo przeciez gf 3 ti 200 niekrecona na poziomie radka900pro jest ! moze troche wyzej ale do radzia8500LE to jej jeszcze brakuje i to dosc sporo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...