Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 lisek musze to powiedziec : masz straszna twarz :PPPP, schowaj ja pliz 8O No straszne :P nie schowam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 buahaahhaha bruce czy ty naprawde myslisz ze jestes ladny? :D buahahahaha Widzisz, nie pdoobasz sie chłopcom - lapaj za sznurek i zmykaj do lasu :))) lisek ty bazylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P tnx bruce dzieki tobie i zdjeciu liska jakiie nam sprezentowal mialem nagly atak smiechu i do tej pory nie moge przestac sie smiac gites text bruce :)) buahahahaha lisek bazyl hahahaha moze zrzuta na kapturek dla liska zeby nie odtraszal potencjalnych forumowiczow he 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Lisq wyglądasz troche jak pączek... 8O Taki pączek bączek :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 ja mam...50 gr na kapturek, ale zaraz ktory kapturek ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 moze zrzuta na kapturek dla liska zeby nie odtraszal potencjalnych forumowiczow he 8) Widze ze gustujesz w innych rodzajach facetow :P Ja mimo wszytko wole dziewczyny i raczej nie zastanawiam sie jak jakis chlopak wyglada :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A ja bym zostawił ocenę facjat kobietom... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A ja bym zostawił ocenę facjat kobietom... No wlasnie :) o tym ciagle mowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 moze zrzuta na kapturek dla liska zeby nie odtraszal potencjalnych forumowiczow he 8) Widze ze gustujesz w innych rodzajach facetow :P Ja mimo wszytko wole dziewczyny i raczej nie zastanawiam sie jak jakis chlopak wyglada :P no wiesz ale ja w twoim interesie bo jak idziesz ulica to nawet pewnie nie widzisz jak sie laski odwracaja na twoj widok :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A ja bym zostawił ocenę facjat kobietom... No wlasnie :) o tym ciagle mowie... Ale do niektórych to nie do ciera :? , chyba że oni są innej orientacji... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no wiesz ale ja w twoim interesie... Ty sie cholera odczep od mojego interesu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no wiesz ale ja w twoim interesie... Ty sie cholera odczep od mojego interesu :lol: znaczy wiesz ja tylko zgaduje ze ty masz interes bo kto to wie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Hehe, nie chcialem tego mowic ale widze ze rozpoczela sie dyskusja na temat twarzy liska ;], wedlug mnie i tylko wedlug mnie na tym zdjeciu wygladasz jak maly, nieznosny i rozpieszczony grubasek. IMHO of kourza ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Hehe, nie chcialem tego mowic ale widze ze rozpoczela sie dyskusja na temat twarzy liska ;], wedlug mnie i tylko wedlug mnie na tym zdjeciu wygladasz jak maly, nieznosny i rozpieszczony grubasek. IMHO of kourza ! hehe cos w tym chyba jest 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 lisek musze to powiedziec : masz straszna twarz :PPPP, schowaj ja pliz 8Ohhhahaahahhaaaa, jakiś Ty szczery :D :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 lisek musze to powiedziec : masz straszna twarz :PPPP, schowaj ja pliz 8Ohhhahaahahhaaaa, jakiś Ty szczery :D :lol: :lol: :lol: on zawsze taki byl hehehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Hehe, nie chcialem tego mowic ale widze ze rozpoczela sie dyskusja na temat twarzy liska ;], wedlug mnie i tylko wedlug mnie na tym zdjeciu wygladasz jak maly, nieznosny i rozpieszczony grubasek. Nie, no straszne :)) ehehe... ale sobie temat znalezliscie :)) no wysiadam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Hehe, nie chcialem tego mowic ale widze ze rozpoczela sie dyskusja na temat twarzy liska ;], wedlug mnie i tylko wedlug mnie na tym zdjeciu wygladasz jak maly, nieznosny i rozpieszczony grubasek. Nie, no straszne :)) ehehe... ale sobie temat znalezliscie :)) no wysiadam... a wystarczylo sie do nas usmiechnac na zdjeciu lisku, i byloby git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 a wystarczylo sie do nas usmiechnac na zdjeciu lisku, i byloby git :) Przecież i tak jestem taki ładny i w ogóle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 he, he... ja poszedłem za przykładem Liska i też ujawniłem swoją twarz :P ... tylko NO COMMENTS !!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 he, he... ja poszedłem za przykładem Liska i też ujawniłem swoją twarz :P ... tylko NO COMMENTS !!!!!!!!!!!! Zaraz posypią się teksty ze sie im nie podobasz :P kwestia czasu :))) hehehe :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 he, he... ja poszedłem za przykładem Liska i też ujawniłem swoją twarz :P ... tylko NO COMMENTS !!!!!!!!!!!! Zaraz posypią się teksty ze sie im nie podobasz :P kwestia czasu :))) hehehe :))) no jakby mi sie druid podobal to by bylo chyba cos nie bardzo nie? :), a ja choc nie wygladam jak mops po zderzeniu z pociagiem to nie mam zamiaru ujawniac swojej facjaty bo za malo kobiet na tym forum jak na razie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no jakby mi sie druid podobal to by bylo chyba cos nie bardzo nie? :), a ja choc nie wygladam jak mops po zderzeniu z pociagiem to nie mam zamiaru ujawniac swojej facjaty bo za malo kobiet na tym forum jak na razie :) Ale dla mnie to chyba zrobisz, nie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no jakby mi sie druid podobal to by bylo chyba cos nie bardzo nie? :), a ja choc nie wygladam jak mops po zderzeniu z pociagiem to nie mam zamiaru ujawniac swojej facjaty bo za malo kobiet na tym forum jak na razie :) Ale dla mnie to chyba zrobisz, nie? :D az sie boje jak tak groznie na mnie patrzysz z tego zdjecia :P, dla ciebie prawie wszystko :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Lisq przez ten twój straszny (ponóry) wzrok będš mi sie niły koszmary :>> Ludzie z forum uciekajš! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 az sie boje jak tak groznie na mnie patrzysz z tego zdjecia :P, dla ciebie prawie wszystko :roll: Kurde, było jedyne sensowne, nic nie poradze :) mam kłopoty z celnością, a że sam sobie robiłem to na reszcie nie było widać przeważnie 1/2 głowy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Lisq przez ten twój straszny (ponóry) wzrok będš mi sie niły koszmary :>> Ludzie z forum uciekajš! :lol: Fajnie, ale coś Ci się kodowanie chyba przestawiło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 z duzym naciskiem na prawie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 az sie boje jak tak groznie na mnie patrzysz z tego zdjecia :P, dla ciebie prawie wszystko :roll: Kurde, było jedyne sensowne, nic nie poradze :) mam kłopoty z celnością, a że sam sobie robiłem to na reszcie nie było widać przeważnie 1/2 głowy :P to ja chce pol glowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Lisq przez ten twój straszny (ponóry) wzrok będš mi sie niły koszmary :>> Ludzie z forum uciekajš! :lol: Fajnie, ale coś Ci się kodowanie chyba przestawiło :) tak troche ale czym sie przejmować 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 prezes sie dzis straszebnie na<span style="color:red;">[ciach!]</span>li (przeporasza za to slowo ) ale tak jest a nie inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...