Holman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 prezes sie dzis straszebnie na<span style="color:red;">[ciach!]</span>li (przeporasza za to slowo ) ale tak jest a nie inaczej i bardzo dobrze czasem trzeba heheheh, pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Hehe, chcialbym cos powiedziec ale sie boje ze Lisko sie wqrwi ;] i nie powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Hehe, chcialbym cos powiedziec ale sie boje ze Lisko sie wqrwi ;] i nie powiem. A cóżbyś takiego chciał powiedzieć? :) Mow i tak juz jestem wk******* :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A ja napisze tak : Lisek to też człowiek tylko że po zamieszczeniu zdjęcia jego postać nabiera ludzkiej twarzy :):) - niech inni idą za jego przykładem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 A ja napisze tak : Lisek to też człowiek tylko że po zamieszczeniu zdjęcia jego postać nabiera ludzkiej twarzy :):) - niech inni idą za jego przykładem . no i wtedy strach pomyslec co to bedzie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Prawda wyjdzie na jaw - kto jaki jest ( szczególnie ci prześmiewcy :):):)). Zresztą Tweak to nie forum konkursu piękności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Kciałbym powitac wszychich wyciskaczy potow ze swych maszyn, przeglądam forum od dawna i widza co czas dolaczyc do gromady :lol: Witam i ja :) Niestety, jestem tak brzydki z przodu, ze nie ujawnie mej facjaty, lepiej niech juz bedzie widac to co ladniejsze IMHO :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Witam i ja :) Niestety, jestem tak brzydki z przodu, ze nie ujawnie mej facjaty, lepiej niech juz bedzie widac to co ladniejsze IMHO :P :arrow: reed~XP nie przesadzaj, chociaz 'ozdobnik' plecow niczego sobie 8) P.S. witam Bobas!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Hehe, chcialbym cos powiedziec ale sie boje ze Lisko sie wqrwi ;] i nie powiem. A cóżbyś takiego chciał powiedzieć? :) Mow i tak juz jestem wk******* :) Może mi się wydaje, ale mam wrażenie, że w trakcie tej rozmowy "uśmiech" Liska na zdjęciu, obniżył się z poziomu zero na jakieś -2, -3 cm. (czyli ostro niezadowolony). Też bym dał swoje zdjątko, ale niestety skaner się rozpadł, a to, które miałem na dysku gdzieś zaginęło... Na szczęście piękny nie jestem, więc nic straconego.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Może mi się wydaje, ale mam wrażenie, że w trakcie tej rozmowy "uśmiech" Liska na zdjęciu, obniżył się z poziomu zero na jakieś -2, -3 cm. (czyli ostro niezadowolony). Oj bo sie chłopakom nie podobam :P hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 no a co myslales ze sie wszyscy na ciebie rzuca czy jak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 no a co myslales ze sie wszyscy na ciebie rzuca czy jak :P tak, ale za obraze moralnosci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 no a co myslales ze sie wszyscy na ciebie rzuca czy jak :P tak, ale za obraze moralnosci ;) holman dawaj tego antka 1600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 no a co myslales ze sie wszyscy na ciebie rzuca czy jak :P tak, ale za obraze moralnosci ;) holman dawaj tego antka 1600 nie! ;), rozmawialem z nim i powiedzial ze woli niskie temperatury ;), plyte mam do d... niestety..., ale niedlugo zmieniam i bedzie spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 he, he... ja poszedłem za przykładem Liska i też ujawniłem swoją twarz :P ... tylko NO COMMENTS !!!!!!!!!!!! Zaraz posypią się teksty ze sie im nie podobasz :P kwestia czasu :))) hehehe :))) co do fotek ten człowiek ma normalne zdjecie, twoje jest bynajmniej w/g mnie troche udziwnione... no ale to jest rzecz gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. Chciałeś mieć foto w tweak.pl Lisku to masz. :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 co do fotek ten człowiek ma normalne zdjecie, twoje jest bynajmniej w/g mnie troche udziwnione... no ale to jest rzecz gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. Chciałeś mieć foto w tweak.pl Lisku to masz. :arrow: Moje zdjęcie udziwnione? :P Tragedia :P Stanalem z aparatem, zrobilem zdjecie przyciąłem i wsadzilem na forum :P strasznie to dziwne :P ps. dzieki za pozwolenie na foto ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Lisek, czy jesteś pełnoletni? Bo na tym zdjęciu wyglądasz jak mój dziewięcioletni siostrzeniec :D Tylko bez urazy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Lisek, czy jesteś pełnoletni? Bo na tym zdjęciu wyglądasz jak mój dziewięcioletni siostrzeniec :D Tylko bez urazy :) 1985r. :) Przynajmniej w wieku 40 lat nie bede wygladal jakbym mial 60 lat :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Nie wyglądasz na tym zdjęciu na rocznik 1985 tylko znacznie młodziej. To nie twoja wina :D ale podretuszuj to zdjęcie, żeby wyglądać na jakieś 20-25 lat, na tak odpowiedzialnym stanowisku nie można tak młodo wyglądać - nie uchodzi. Jeszcze forumowicze stracą do ciebie respekt :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Nie wyglądasz na tym zdjęciu na rocznik 1985 tylko znacznie młodziej. To nie twoja wina :D ale podretuszuj to zdjęcie, żeby wyglądać na jakieś 20-25 lat, na tak odpowiedzialnym stanowisku nie można tak młodo wyglądać - nie uchodzi. Jeszcze forumowicze stracą do ciebie respekt :D Taaaaaa Lisek Domontuj sobie pare zmarszczek , wasy, brode i groobe okulary, bedziesz wygladal powaznie, na tak odpowiedzialnym stanowisku :lol: Buuahahahahaaaaaaaaaaaa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Nie wyglądasz na tym zdjęciu na rocznik 1985 tylko znacznie młodziej. To nie twoja wina :D ale podretuszuj to zdjęcie, żeby wyglądać na jakieś 20-25 lat, na tak odpowiedzialnym stanowisku nie można tak młodo wyglądać - nie uchodzi. Jeszcze forumowicze stracą do ciebie respekt :D da rizpekt meeen :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Nie chce mi się studiować listy urzytkowników forum tweak. Ale chyba żadnej panny tu nie znajdziesz. Ja nie chce nikomu mówić co ma robić tylko wyrażam swoją opinie Seiryuu jest tu bodajże jedyną dostępną panną :DKiedyś była o tym ankieta i podajże 4 panie są tu na forum, co prawda niezbyt się udzielają ale są ... A codo facjaty Liska to chyba jako jeden z pierwszych omal nie spadłem z krzesła. Starałem się jak mogłem ale i tak ini w pracy się dziwili że się cały czas głupkowato śmieję... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Ale Lisek piękny jesteś :P ale widzę że z przedszkola już cię wypuścili :lol: A tak poza tym to SieMa Bobas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 BUAHAAHH !!! Lisek przez danie zdjecia stracil szacunek foruowiczow !!! :P Smieszne ale prawda 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Witaj !!! Lisek, wirtualnie myslalem ze inaczej wygladasz, nieco szczuplej :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 lisek :) Dlaczego wygladasz jak bys mial z 12 lat ? I ta zlosc w oczach :) Eh prawdziwy macho :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 teraz to się nie dziwię dlaczego tyle sprzętu napsułeś :lol: młody niedoświadczony :P jeszcze praktyki brakuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 lisek :) Dlaczego wygladasz jak bys mial z 12 lat ? I ta zlosc w oczach :) Eh prawdziwy macho :P Skoro piszesz że jak macho to moja propozycja: POjedenek Macho vs mały machu, czyli Lisek Ja stawiam na wyrównany pojedynek, ale tylko wtedy jak Lisek szybki jest (w taktycznym odwrocie rzecz jasna). No to przyjmujemy zakłady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 i do tego jak kazdy macho jest nerwowy i niecierpliwy :) a jak w cos walnie swaja lapka :) eh ja bym mu do testow nic nie dal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Skoro piszesz że jak macho to moja propozycja: POjedenek Macho vr mały machu, czyli Lisek Ja stawiam na wyrównany pojedynek, ale tylko wtedy jak Lisek szybki jest (w taktycznym odwrocie rzecz jasna). No to przyjmujemy zakłady przesadzasz napewno lisek uzyje swojego intelektu i odkryje slaby punkt macho i polozy go jednym ciosem :) Troche wiary :) Ps. Daje 100zl na Macho :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...