Michał_Szulkin Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 oki nikt mi niepomugł co do youp Iv ponoc pod czysty sb live 5.1 jest lepsza wersja yopua III ( nieche sie bawic w jakies sterwoniki od sb A ) moze mi ktos powiedziec gdzie znalesc dobrego starego paka youp III ?? bede wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 oki nikt mi niepomugł co do youp Iv ponoc pod czysty sb live 5.1 jest lepsza wersja yopua III ( nieche sie bawic w jakies sterwoniki od sb A ) moze mi ktos powiedziec gdzie znalesc dobrego starego paka youp III ?? bede wdzieczny za pomoc Sa 2 wersje YouP-PAX-III Final WDM Driver Version .253: - Play/Entertainment Version :arrow: YouP-PAXIII-P0312.exe - Enjoy(ment) Version :arrow: YouP-PAXIII-E0509.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_Szulkin Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 I ktore polecicie do gier?? to YouP-PAXIII-E0509.exe zajmuje tylko 12 Kb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Standardowe... Na tych YouP-PAX'ach nie wypatrzylem praktycznie zadnej roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Standardowe... Na tych YouP-PAX'ach nie wypatrzylem praktycznie zadnej roznicy. Jak nie wypatrzyłeś, to proponuję testy sound w 3DMark03.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 No to ja sie po raz kolejny podczepię, a najnowsze YOUP?! bo ten chinski serwer to niezxle padlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...