Skocz do zawartości
Maks!

Gamebox,program poświęcony grom w TVP1, oglada ktos?

Rekomendowane odpowiedzi

Oglada ktos GAMEBOXa? Jest to program poświęcony grom. Emitowany jest w TVP1 w niedziele o 10.10. Prowadzi go taka fajna pani wraz z trzema manesami (mniej fajnymi :D) Jest sproro zapowiedzi, recenzji oraz konkursow. Mozna rowniez zobaczyc gry w ktore gralo sie 5, 10 15 lat temu. Polecam wszystkim maniakom gier komputerowych. Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten program o grach to padaka jak wszystkie które były w ogólnie dostępnej telewizji, ale oglądam. A te texty prowadzących to dopiero kaszana. Mam nadzieje że niedługo będzie w TV prawdziwy program o grach i kompach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem ogladne, ale glownie po to ,zeby wyczaic jakas fajnie wygladajaca gre ostatnio tym sposobem zagralem w XIII juz dawno przeszedlem, ale gdyby nie ten program to bym dlugo pozniej dowiedzial sie o tej gierce ;) podsumowujac to niekiedy poziom merytoryczny siega dna, ale co tam nie jest tak zle btw ogladalem tez program, w ktorym gosciem byl kulig :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten program o grach to padaka jak wszystkie które były w ogólnie dostępnej telewizji, ale oglądam. A te texty prowadzących to dopiero kaszana. Mam nadzieje że niedługo będzie w TV prawdziwy program o grach i kompach.

Nie zgodze się.

Kilka lat temu w TVN był taki program Tenbit.pl - nic nie można było mu zarzucić... Oglądałem od jednego z pierwszych odcinków.... Później w wywyniku nieszczęśliwych zdarzeń losowych (dwóch kolejnych prowadzących zgineło tragicznie 8O :( ), konieczna była zmiana załogi, potem doszły do tego jeszcze jakieś problemy z bodajże czasem na antenie (mała oglądalność była) i program zdjęli :( Szkoda... Ciekawe tematy, wporzo załoga - niektóre teksty wymiatały:) Ech... drugiego takiego programu już nie będzie:(

Oglądał to ktoś jeszcze? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyper? Stary, jeżeli lubisz oglądać jeden clip jakieś beznadziejnej gry 9 razy od 20 do 24 to jak dziękuje. Czemu oni takie cieńkie gierki dają? Jedyne co mi się podoba to fresh air. A reszta. Wystarczy clip nawet i Mafi, Vice City i Splinter Cella i już się rozrusza ;]]] Kiedyś było coś o sprzęcie, a teraz nic. [ A po drugie Hyper to cheaterzy :P , zlookajcie na ich zdrowie w clipach ... ]

A wracając do tematu. Nie wiem jak was, ale mnie czasami wkurzają zbyt profesjonalne odzywki redaktorów. Nic do tego nie mam. Ale tak się jakoś dziwnie ich słucha. Kiedyś fajny był GameOne, ale już nima ;/ Szkoda, że brakuje dobrych programów o tej tematyce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogladam tego GameBox tylko z braku laku. W sumie jest OK. Na pewno lepszy od Megazynek :P

Na satelicie jeszcze leci GameOne ale to jest puszczona kaseta 24h wiec mozna po godzinie dostac pierd**** , no i te 70% reklam :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi