_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 zrobilem cos takiego z miedzianych kolanek,a waz zabezpieczalem zwyklymi cybantami wiecej fotek masz tutaj : WC rev3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No i po moim v modzie core idzie (na nim bloczek proxima) na gpu=1,85V leci 425 Mhz:-) wiec z bloczku jestem bardzo zadowolony:-)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No i po moim v modzie core idzie (na nim bloczek proxima) na gpu=1,85V leci 425 Mhz:-) wiec z bloczku jestem bardzo zadowolony:-))))w moim radku 9500 przy chlodzeniu woda, atitool pokazuej ze maksymalna stabilna czestotliwosc to 433 mhz; nie mam zadnych modow a blok to proxima; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 No i po moim v modzie core idzie (na nim bloczek proxima) na gpu=1,85V leci 425 Mhz:-) wiec z bloczku jestem bardzo zadowolony:-))))w moim radku 9500 przy chlodzeniu woda, atitool pokazuej ze maksymalna stabilna czestotliwosc to 433 mhz; nie mam zadnych modow a blok to proxima; No i co z tego wynika? Dokładnie nic. Wszystko zalezy od poszczególnego rdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 wynika z tego ze proxima to dobry bloczek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Oki zamontowalem proxime. Tak na szybko z niepodkreconym procem ( temp.wody) wycisnalem 488 Mhz na core przy 467 na AC. Czy jestem zadowolony raczej tak jednak 20 Mhz ( musze jeszcze ladnie docisnac bloczek i pewnie pare mhz w gore) i cisza to jest to. Troche ich zapinka kuleje dluzsze sruby + nakretki motylki znacznie ulatwily by zakladanie bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Oki zamontowalem proxime. Tak na szybko z niepodkreconym procem ( temp.wody) wycisnalem 488 Mhz na core przy 467 na AC. Czy jestem zadowolony raczej tak jednak 20 Mhz ( musze jeszcze ladnie docisnac bloczek i pewnie pare mhz w gore) i cisza to jest to. Troche ich zapinka kuleje dluzsze sruby + nakretki motylki znacznie ulatwily by zakladanie bloku. eee 488MHz core na r350/360? Podnosiłes mu w jakiś sposób voltage? Jak nie to jestem pełen podziwu dla tej karty :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Nie nic nie podnosilem R360 ale to chyba nie jest jakis rewelacyjny wynik patrzac na osiagi ludzi z tego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Ciekawe czy z mojego r300 uda się coś więcej wyciągnąć po założeniu WC... jak nie, a gierki zaczną się przycinać z winy karty to zrobię v-mode'a :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 CHlopaki ile wam spadla temperatura na procu,po zalozeniu bloku na chipset w nforce2??(8rdae) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...