Skocz do zawartości
frstjob

Andrzej Gołota - miszczo :D

Rekomendowane odpowiedzi

Polacy, módlcie się za Gołotę!

Słynny promotor boksu zawodowego, Don King, powiedział w wywiadzie dla „Przeglądu Sportowego”, że wszyscy Polacy powinni wspierać Andrzeja Gołotę.

„Gołota zwrócił się do mnie o pomoc. Pod koniec poprzedniego etapu jego kariery wszyscy od niego odeszli i zostawili samego. Zgłosił się teraz do mnie, a ja go postawię na ringu. Poza tym Gołota pochodzi z Polski, a Polacy to wspaniały naród. Chcę poprosić wszystkich Polaków, aby byli z nami: duchem, nadzieją i modlitwą. Bo Gołota będzie reprezentował Polaków, honorowo i w sposób godny podziwu” – powiedział King.

„Wobec Andrzeja było w przeszłości wiele oskarżeń. Chciałbym, abyśmy razem zrobili coś pozytywnego. Gołota obiecał, że nie będzie żadnych ‘wypadków przy pracy’. Powiedział mi: ‘Chcę reprezentować mój kraj, mój naród i dobrze wychować dwójkę dzieci’. Od tej chwili winę za to, co on zrobi, ponosi nie Gołota, ale ja – Don King” – dodał słynny promotor.

http://sport.onet.pl/882036,wiadomosci.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to fragment z wywiadu dla przeglądu sportowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe: duchem, nadzieją i modlitwą - kto oglądał film biograficzny o Donie Kingu ten wie co ten gościu zawsze tworzy :lol: Ale potrafi ściemniać :lol: Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o $ :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to juz ktoś wspomniał - obejrze sobie walkę w teleexpresie

btw.

?Chcę reprezentować mój kraj, mój naród i dobrze wychować dwójkę dzieci?

a co ma piernik do wiatraka? :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi