Sylwek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Witam, doradzicie mi i wybiezcie z allegro tak do 200 zł razem sprzet jaki muse miec aby rozdzielic moje sdi na mnie i mojego sąsiada o 40 metrów dalej.Sieć już mamy i działa (2 karty sieciowe i skretka krosowa) Chce kupic sprzet z alegro bo taniej. Slyszałem że musze kupic rotchera i switcha. Czy tak? jak tak to wybieżcie z allegro. DZIEKI WIELKIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Chyba nie rotcher a router :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a nie lepiej odrazu router+switch (jedno urządzenie) ?? powiedzmy na 5 gniazd (mniejszych chyba nie robią) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Jo sory za bład ale nie znam sie na tym i dlatego was prosze. `Wybieżcie mi cos z allegro do 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Prosze wybieżcie mi coś. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22102961 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...