MaxximuS Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Witam Mam probelm... przez przypadek wszedłem na strone http://www.miuza.rar.pl i sciągnał mi sie plik o nazwie readme[1].txtwaiting i jest to Dokument Arkusz stylu kaskadowego . Problem polega na tym ze te <span style="color:red;">[ciach!]</span>ostwo jak sie odpaliło zablokowało mi menadżera windows jak naciskam ctrl+alt+del to okno znika po sekundzie .. nie dizlą mi regedit msconfig nic .....ani kms ani NAV tego nie wykrywa...:( Co zrobic z tym <span style="color:red;">[ciach!]</span>ostwem panowie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 format c ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Sprobuj uzyc jeszcze skanera on-line MKS_VIR, choc nie sadze aby to byl wirus. Mozesz tez zapuscic program AD-AWARE i zobaczyc co pokaze. Jezeli nie, to przeinstaluj system i nie sciagaj wiecej takich rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...