Slayer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Czy ktoś widział, używał albo ma jakieś dane o urządzeniach na ten slot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 na allegro masz modemy intela na ten slot , czy jakos tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Modemy, albo sieciówki nawet. Ale jak widać po najnowszych konstrukcjach płyt głównych to rezygnuje się już z tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 A CMR ktos uzywa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Dla mnie te złącza to są ostre przeszczepy i to pewnie Intel'a (nie wiem dokładnie kto je wymyślił bo mnie to nigdy nie ciekawiło, ale znając życie pewnie Intel). Niech wszyscy którzy używają tych złącz podniasą ręce w góre - dziękuje... Jakoś nikogo nie zauważyłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 a jakże - niech wszyscy wiedzą że intel wymyślił AMR (cnr pewnie też), żeby kase zbić , niedługo pewnie wymyśli złącze lodufkowe i grzejnikowe do komputera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 sieciiowek nie widzialem, ale modemy na wgk mozna spotkac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 widzialem i sieciowki (chyba) i modemy (na 100%) strasznie <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe to jest bo jak sie uzywa tego sprzetu to ma sie strasznie wysokie uzycie procesora, tak samo jak z ac97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 na allegro pelno stuffu masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 tylko jak nawet ktos cos takiego kupi to ciekawe gdzie to sobie wsadzi po wymianie plyty ?? Bo na mysl przychodzi mi tylko jedno miejsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Uzywalem amr kiedys, fajna rzecz - 15zl i masz modem v.92 z obsluga callwaiting, ktory na dodatek pracowal w linuxie. A teraz szukam wlasnie sieciowki na cnr bo mi sie pci wolne skonczyly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 cherry czemu w serwerze masz szybszy CD niż w kompie na którym siedzisz? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 cherry czemu w serwerze masz szybszy CD niż w kompie na którym siedzisz? 8Omoze serwer lubi ostra jazde ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Bo jutro kupię sobie w końcu nową grafę i cdrw, a poza tym najczęściej zrzucam obraz na dysk serwera i montuje przez sieć dtoolsem. Konfig zresztą właśnie zaktualizowałem, bo pare rzeczy zdążyło się zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 A tak w ogóle to jakby ktoś zobaczył gdzieś sieciówkę cnr to niech da znać (tylko żeby było we wrocławiu albo wysyłkowo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...