MaKaR Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 czy da sie tak zrobić żeby podczas wyłączania kompa nie wyświetlał mi sie ten komunikat że trzeba zamknąc seti X ( tu numerek ) nacisnij ok żeby zamknąc i anuluj żeby kontynuowac prace bo mnie to wqrza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Przyłączam się do pytania (akurat teraz mi jest to info potrzebne :) ) Czy nie da się w jakiś sposób ubić tego procesu na "hama" :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 hmm, a używasz seti driver?? Bo ja uywam tego i nie mam takiego problemu :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 hmm, a używasz seti driver?? Bo ja uywam tego i nie mam takiego problemu :|Ten problem jest tylko z systemem 98 z xp nie ma problemów gdzieś czytałęm jak to zrobić ale nie pamiętam gdzie :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 hmm, a używasz seti driver?? Bo ja uywam tego i nie mam takiego problemu :|Ten problem to nie mój problem tylko kolegi :wink: PS. Jak miałem jeszcze 98SE i używałem SETI Driver'a to miałem ten problem z nie automatycznym zamykaniem tego procesu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 (edytowane) Oto przepis: Cytat: Jeżeli nie chcesz żeby system przy jego wyłączaniu/restartowaniu męczył Cię o niezakończoną aplikację DOS. Znajdź plik windowssystemconagent.exe, kliknij prawym przyciskiem myszy, przejdź do Właściwości -->karta Inne i odznacz checkbox Ostrzegaj, jeśli wciąż aktywne -->OK. Zadziała po następnym uruchomieniu klienta. Pzdr. Edytowane 23 Marca 2005 przez CAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 spoko to działa :D teraz tylko musze sie dowiezieć jak zniknąć ikonke seti z traya :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 rpogamikiem setihide :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 czy da sie tak zrobić żeby podczas wyłączania kompa a po co wyłączac kompa ? :) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...