smoczek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 No i stalo sie... Wlasnie wrocilem do domu... jestem fqrwiony... nie chce mi sie zyc... mam dosyc komputerow... mam wszystko w [gluteus maximus]... przez to ze spedzam przy tym blaszanym gownie tyle czasu... stracilem jedyna osobe ktora kochalem... dalem strasznie [gluteus maximus], nie zjawilem sie urodzinach wlasnej dziewczyny gdyz nie moglem... no bo qrwa ustawialem sobie napiecie na procku, no widac to bylo wazniejsze, spox ona mogla poczekac... a jednak kazdy ma swoje zasady, i wie kiedy pala sie przegina.. na ja bidoczek nie wiedzialem... KOMP ZNISZCZYL MI PRZYNAJMNIEJ POLOWE MOJEGO ZYCIA..... koncze z tym nalogiem... moze nie wszytko w zyciu stracone ;( nie wiem sprzedam to gowno i kupie za cala kase siakies kwiatki i bede sie czolgal i blagal zeby dop mnie wrocila... bez niej poprostu moje zycie nie ma sensu... finnnnnnnn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ehh.. wspolczuje i zycze powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 1. jak mogles zapomniec o urodzinach :? ?? 2. ile to sie mozna napieciem bawic ze nie zdazyles wyjsc z domu :? ?? 3. powodzenia ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 i co z tym napieciem :) zartuje,mam nadzieje ze wszystko ci sie ulozy. powodzenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ale dales ciala koles :| napiecie wazniejsze od niej... No nic sprzedaj kompa i kupuj te kwiaty :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ile byliście ze sobą czasu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoczek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Rok 2 lutego... porazka jesli sie to nie ulozy nie daruje sobie ... roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>le te bude na kawalki... ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>y komp zawsze mi w zyciu wszystko rujnowal.. nigdy nie moglem sie od niego opedzic zawsze znalazla sie jakas wymowka zeby cos w nim pogrzebac ... qrwa... ide chyba zaraz do jakiegos baru i sie zdoje bo juz nie moge ... leb mi rozsadza..... widzieliscie kiedys doroslego chlopa placzacego przed kompem.... mam juz dosyc internetu, kompa, tego forum (bez urazy) mam strasznego dola ide w pizdu...... dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Skoro Cię rzuciła za "urodziny" to nie jest "warta grzechu" :wink: a Ty poszukaj "złotego środka" i wypośrodkuj czas: komp/nauka/rodzina/kobieta :D I żyj :!: Pozdrawiam i życzę powodzenia. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Aut odit, aut amat múlier, nihil est tértium... ...Kobieta albo kocha, albo nienawidzi, trzeciej ewentualności nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Skoro Cię rzuciła za "urodziny" to nie jest "warta grzechu" :wink:chyba sam nie wierzysz w to co napisales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Skoro Cię rzuciła za "urodziny" to nie jest "warta grzechu" :wink:chyba sam nie wierzysz w to co napisales A na duchu to kto kolegę będzie podnosił? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 jak tani ebedzie chciała do ciebie wrócić to poszukaj se jakiejs informatyczki :) joke serio to współczuje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 domyslalem sie ze o to ci chodzi ale jednak rok czasu itd, nie zmylisz jego uczuc zeby sie lepiej poczul ;) stalo sie, musi sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chlopak w garsc i uderzac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 domyslalem sie ze o to ci chodzi ale jednak rok czasu itd, nie zmylisz jego uczuc zeby sie lepiej poczul ;) stalo sie, musi sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chlopak w garsc i uderzac :) "Czułe słówka", obietnica poprawy, wypaśny bukiet kwiatów (ew. spóźniony prezent). Alternatywnie:opisanie swojego uzależnienia i pomoc w jego przezwyciężeniu :wink: Panie lubią pomagać we wszelkiego rodzaju problemach i rozterkach wewnętrznych - lubią czuć się potrzebne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 pamietniki.bravo.pl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 pamietniki.bravo.pl :lol: OT: bueheheheh - dzięki :lol: http://pamietniki.bravo.pl/full.html/PM,2,...15f79b8be077c3a Uff - ciężkie :D BTW: skąd masz adresy do takich stron? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 50/100 czerwonych roz i po sprawie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 BTW: skąd masz adresy do takich stron? :lol: z waszego forum :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 50/100 czerwonych roz i po sprawie :wink: Chyba 51/101 co ty na cmentarz idziesz ze parzysta liczba??? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Nie ma kobiet, które by się nie dały obłaskawić 8), z tymi urodzinami to faktycznie hmm lekka wtopa, ale jak Ci sie uda to jednak powinno Ci to dać do myślenia......... Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 smoczek.... ty.nie.rozwalaj.kompa..nie.podcinaj.sobie.zyl..nie.idz.do.baru... zastanow.sie.wogole.czy.Ty.ja.kochasz.skoro.mowisz.ze.komp.zawsze. byl.wazniejszy..zawsze.byly.jakies.wymowki.aby/.siedziec.przy.kompie ja.mam.kobiete.od.4.lat..a.tez.mam.fiola.na.punkcie.komputera. .ale.Ona.akceptuje.moje.hobby.z.tym.ze staram.sie.nie.gadac.ciagle.o.kompie.ze.jest.to.czy.tamto.do.zrobienia. .. mieszkamy.od.siebie.ok.400metrow..jak.mam.cos.to.zrobienia."np.ustawienie"vcore.cpu " robie.to.noca..jak.wracam.od.Niej.. ale.bardzo.staram.sie.by.nie.odczuwala.ze."cos".jest.wazniejsze.od.Niej... komputer.to.tylko.rzecz...a.Ona.nie! masz.2.wyjscia..albo.sprobujesz.znalesc.zloty.srodek.i.pogodzic.(jak. napisal.to.1stjob).wszystko..albo umawiaj.sie.z.komputerem... widzisz.to.jest.twoje.hobby.twoja.pasja..i.nie.mozesz.tez.mowic.ze. wywalisz.lub.go.sprzedasz.bo.to.nie.jest.wyjscie poswiecaj.mniej.czasu.blaszakowi.a.wiecej.dziewczynie...jesli.ja.kochasz.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Wiesz, jeśli nie miałeś czasu wpaść do niej na urodziny, to według mnie powinieneś zaciągnąć pomocy lekarskiej :? Jeśli nawet w taki dzień nie znalazłeś dla niej czasu, to nie chcę wiedzieć jak przez cały czas wyglądał wasz związek :? NALEŻAŁO CI SIĘ i tyle :evil: Co nie zmienia faktu, że jak się postarasz to zdołasz wszystko odkręcić 8) , chyba że przez ten rok byłeś naprawdę beznadziejny :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 sorry ale to tak samo jakby laska nei przyszła na moje urodziny bo sobie paznokcie malowała.. no sorry.. bez przebaczenia.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 smoczek.... ty.nie.rozwalaj.kompa..nie.podcinaj.sobie.zyl..nie.idz.do.baru... zastanow.sie.wogole.czy.Ty.ja.kochasz.skoro.mowisz.ze.komp.zawsze.byl.wazniejszy ..zawsze.byly.jakies.wymowki.aby/.siedziec.przy.kompie ja.mam.kobiete.od.4.lat..a.tez.mam.fiola.na.punkcie.komputera..ale.Ona.akceptuje .moje.hobby.z.tym.ze staram.sie.nie.gadac.ciagle.o.kompie.ze.jest.to.czy.tamto.do.zrobienia... mieszkamy.od.siebie.ok.400metrow..jak.mam.cos.to.zrobienia."np.ustawienie"vcore.cpu" robie.to.noca..jak.wracam.od.Niej.. ale.bardzo.staram.sie.by.nie.odczuwala.ze."cos".jest.wazniejsze.od.Niej...komputer.to.tylko.rzecz...a.Ona.nie! masz.2.wyjscia..albo.sprobujesz.znalesc.zloty.srodek.i.pogodzic.(jak.napisal.to. 1stjob).wszystko..albo umawiaj.sie.z.komputerem... widzisz.to.jest.twoje.hobby.twoja.pasja..i.nie.mozesz.tez.mowic.ze.wywalisz.lub. go.sprzedasz.bo.to.nie.jest.wyjscie poswiecaj.mniej.czasu.blaszakowi.a.wiecej.dziewczynie...jesli.ja.kochasz.. Bardzo mądre słowa - posłuchaj kolegi..... 8) Popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 50/100 czerwonych roz i po sprawie :wink: Chyba 51/101 co ty na cmentarz idziesz ze parzysta liczba??? :wink: Eee tam przy takiej ilości nie ma znaczenia, że to liczba parzysta ;) Zresztą na giełdzie sprzedają w paczkach po 20 i ciężko kupić 101 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Przykro mi ^^ Tak to jest jak sie do kompa przyrośnie ;pOT: Chcesz sprzedać tego 9800se? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 nie pękaj - za rok znowu będzie miała urodziny acha - i jakbys chcial zniszczyc swoj komputer, to moge ci na podmiane za tego radzia zaoferowac moje 4ti. Jak będziesz ją niszczył to tobie to i tak wszystko jedno. To jak ? deal stoi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 50/100 czerwonych roz i po sprawie :wink: Chyba 51/101 co ty na cmentarz idziesz ze parzysta liczba??? :wink: E ja tam myślę że jedna ale ładna wystarczy... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 50/100 czerwonych roz i po sprawie :wink: Chyba 51/101 co ty na cmentarz idziesz ze parzysta liczba??? :wink: E ja tam myślę że jedna ale ładna wystarczy... 8) Nie nie :D Pomysl sobie, laska otwiera drzwi a tu TY z (niech juz Wam bedzie :mrgreen: ) 51/101 rozami. NIe ma bata zeby Ci nie przebaczyla :P :wink: PS. Przydatne linki :wink: http://www.kwiaty.pl/ ]http://www.kwiatyonline.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Nie nie :D Pomysl sobie, laska otwiera drzwi a tu TY z (niech juz Wam bedzie :mrgreen: ) 51/101 rozami. NIe ma bata zeby Ci nie przebaczyla :P :wink: PS. Przydatne linki :wink: http://www.kwiaty.pl/ ]http://www.kwiatyonline.com/ Tak a z tyłu orkiestra cygańska i "Przebacz mi moja miła.........." :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...