Skocz do zawartości
smoczek

Dziewczyna mnie rzucila przez kompa... ;(

Rekomendowane odpowiedzi

No i stalo sie... Wlasnie wrocilem do domu... jestem fqrwiony... nie chce mi sie zyc... mam dosyc komputerow... mam wszystko w [gluteus maximus]... przez to ze spedzam przy tym blaszanym gownie tyle czasu... stracilem jedyna osobe ktora kochalem... dalem strasznie [gluteus maximus], nie zjawilem sie urodzinach wlasnej dziewczyny gdyz nie moglem... no bo qrwa ustawialem sobie napiecie na procku, no widac to bylo wazniejsze, spox ona mogla poczekac... a jednak kazdy ma swoje zasady, i wie kiedy pala sie przegina.. na ja bidoczek nie wiedzialem... KOMP ZNISZCZYL MI PRZYNAJMNIEJ POLOWE MOJEGO ZYCIA..... koncze z tym nalogiem... moze nie wszytko w zyciu stracone ;( nie wiem sprzedam to gowno i kupie za cala kase siakies kwiatki i bede sie czolgal i blagal zeby dop mnie wrocila... bez niej poprostu moje zycie nie ma sensu... finnnnnnnn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rok 2 lutego... porazka jesli sie to nie ulozy nie daruje sobie ... roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>le te bude na kawalki... ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>y komp zawsze mi w zyciu wszystko rujnowal.. nigdy nie moglem sie od niego opedzic zawsze znalazla sie jakas wymowka zeby cos w nim pogrzebac ... qrwa... ide chyba zaraz do jakiegos baru i sie zdoje bo juz nie moge ... leb mi rozsadza..... widzieliscie kiedys doroslego chlopa placzacego przed kompem.... mam juz dosyc internetu, kompa, tego forum (bez urazy) mam strasznego dola ide w pizdu...... dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro Cię rzuciła za "urodziny" to nie jest "warta grzechu" :wink:

a Ty poszukaj "złotego środka" i wypośrodkuj czas: komp/nauka/rodzina/kobieta :D I żyj :!:

Pozdrawiam i życzę powodzenia. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

domyslalem sie ze o to ci chodzi ale jednak rok czasu itd, nie zmylisz jego uczuc zeby sie lepiej poczul ;)

stalo sie, musi sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chlopak w garsc i uderzac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

domyslalem sie ze o to ci chodzi ale jednak rok czasu itd, nie zmylisz jego uczuc zeby sie lepiej poczul ;)

stalo sie, musi sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chlopak w garsc i uderzac :)

"Czułe słówka", obietnica poprawy, wypaśny bukiet kwiatów (ew. spóźniony prezent).

Alternatywnie:opisanie swojego uzależnienia i pomoc w jego przezwyciężeniu :wink: Panie lubią pomagać we wszelkiego rodzaju problemach i rozterkach wewnętrznych - lubią czuć się potrzebne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smoczek....

ty.nie.rozwalaj.kompa..nie.podcinaj.sobie.zyl..nie.idz.do.baru...

zastanow.sie.wogole.czy.Ty.ja.kochasz.skoro.mowisz.ze.komp.zawsze.

byl.wazniejszy..zawsze.byly.jakies.wymowki.aby/.siedziec.przy.kompie

ja.mam.kobiete.od.4.lat..a.tez.mam.fiola.na.punkcie.komputera.

.ale.Ona.akceptuje.moje.hobby.z.tym.ze

staram.sie.nie.gadac.ciagle.o.kompie.ze.jest.to.czy.tamto.do.zrobienia.

..

mieszkamy.od.siebie.ok.400metrow..jak.mam.cos.to.zrobienia."np.ustawienie"vcore.cpu

"

robie.to.noca..jak.wracam.od.Niej..

ale.bardzo.staram.sie.by.nie.odczuwala.ze."cos".jest.wazniejsze.od.Niej...

komputer.to.tylko.rzecz...a.Ona.nie!

masz.2.wyjscia..albo.sprobujesz.znalesc.zloty.srodek.i.pogodzic.(jak.

napisal.to.1stjob).wszystko..albo

umawiaj.sie.z.komputerem...

widzisz.to.jest.twoje.hobby.twoja.pasja..i.nie.mozesz.tez.mowic.ze.

wywalisz.lub.go.sprzedasz.bo.to.nie.jest.wyjscie

poswiecaj.mniej.czasu.blaszakowi.a.wiecej.dziewczynie...jesli.ja.kochasz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, jeśli nie miałeś czasu wpaść do niej na urodziny, to według mnie powinieneś zaciągnąć pomocy lekarskiej :?

Jeśli nawet w taki dzień nie znalazłeś dla niej czasu, to nie chcę wiedzieć jak przez cały czas wyglądał wasz związek :?

NALEŻAŁO CI SIĘ i tyle :evil:

Co nie zmienia faktu, że jak się postarasz to zdołasz wszystko odkręcić 8) , chyba że przez ten rok byłeś naprawdę beznadziejny :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smoczek....

ty.nie.rozwalaj.kompa..nie.podcinaj.sobie.zyl..nie.idz.do.baru...

zastanow.sie.wogole.czy.Ty.ja.kochasz.skoro.mowisz.ze.komp.zawsze.byl.wazniejszy

..zawsze.byly.jakies.wymowki.aby/.siedziec.przy.kompie

ja.mam.kobiete.od.4.lat..a.tez.mam.fiola.na.punkcie.komputera..ale.Ona.akceptuje

.moje.hobby.z.tym.ze

staram.sie.nie.gadac.ciagle.o.kompie.ze.jest.to.czy.tamto.do.zrobienia...

mieszkamy.od.siebie.ok.400metrow..jak.mam.cos.to.zrobienia."np.ustawienie"vcore.cpu"

robie.to.noca..jak.wracam.od.Niej..

ale.bardzo.staram.sie.by.nie.odczuwala.ze."cos".jest.wazniejsze.od.Niej...komputer.to.tylko.rzecz...a.Ona.nie!

masz.2.wyjscia..albo.sprobujesz.znalesc.zloty.srodek.i.pogodzic.(jak.napisal.to.

1stjob).wszystko..albo

umawiaj.sie.z.komputerem...

widzisz.to.jest.twoje.hobby.twoja.pasja..i.nie.mozesz.tez.mowic.ze.wywalisz.lub.

go.sprzedasz.bo.to.nie.jest.wyjscie

poswiecaj.mniej.czasu.blaszakowi.a.wiecej.dziewczynie...jesli.ja.kochasz..

Bardzo mądre słowa - posłuchaj kolegi..... 8)

Popieram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50/100 czerwonych roz i po sprawie :wink:

Chyba 51/101 co ty na cmentarz idziesz ze parzysta liczba??? :wink:

Eee tam przy takiej ilości nie ma znaczenia, że to liczba parzysta ;) Zresztą na giełdzie sprzedają w paczkach po 20 i ciężko kupić 101 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pękaj - za rok znowu będzie miała urodziny

acha - i jakbys chcial zniszczyc swoj komputer, to moge ci na podmiane za tego radzia zaoferowac moje 4ti. Jak będziesz ją niszczył to tobie to i tak wszystko jedno. To jak ? deal stoi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

50/100 czerwonych roz i po sprawie :wink:

Chyba 51/101 co ty na cmentarz idziesz ze parzysta liczba??? :wink:

E ja tam myślę że jedna ale ładna wystarczy... 8)

Nie nie :D Pomysl sobie, laska otwiera drzwi a tu TY z (niech juz Wam bedzie :mrgreen: ) 51/101 rozami. NIe ma bata zeby Ci nie przebaczyla :P :wink:

PS. Przydatne linki :wink:

http://www.kwiaty.pl/

]http://www.kwiatyonline.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie :D Pomysl sobie, laska otwiera drzwi a tu TY z (niech juz Wam bedzie :mrgreen: ) 51/101 rozami. NIe ma bata zeby Ci nie przebaczyla :P :wink:

PS. Przydatne linki :wink:

http://www.kwiaty.pl/

]http://www.kwiatyonline.com/

Tak a z tyłu orkiestra cygańska i "Przebacz mi moja miła.........." :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...