AJDAHO Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 nie obrażając nikogo ,dla mnie prolink z chipami nv jest tym czym szafir , fic czy his z chipami ati , nie są to karty w pełnym znaczeniu noname ,ale zaufania do nich jako do markowych produktów bym nie miał, więc nie dziwi mnie rodzaj pamięci na nich montowany , przejechałem się kiedyś na prolinku gf2ti , kolega miał wtedy gf2ti od leadteka i różnica w szybkości kart była odczuwalna , a i możliwości podkręcania(od tamtego czasu preferuje karty naprawde MARKOWE >po kolei >GAINWARD gf3ti>MSI gf4ti>GIGABYTE FX5700U ), a odnośnie różnicy w wydajności kart 5700non ultra i ultra moge ją sobie tylko wyobrazić , to jak by porównywać gf4ti4200 z gf4ti4600 przy czym z pierwszego można było uzyskać ti4600 a przy fx5700 podkręcenie na ultre jest wątpliwe do osiągnięcia :? sam miałem ti4200 i po przejściu na fx5700u w normalnych trybach różnicy w wydajności się nie odczuje , to czuć dopiero przy aa i anizo ,dlatego dla mnie kolega kendzior postąpił słusznie decydując się na fx5900xt bo tu już skok będzie widoczny , przyznam się że sam kupiłem grafę tak od ręki bez sprawdzenia newsów i przeoczyłem fakt iż szykuje się coś w stylu fx5900xt i teraz czekam aż ktomus ze znajomych będę składał kompa i opyle mu fx5700u dla fx5900xt właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zeby tyle w sklepach fx5700 kosztowal to by nie mial zadnego konkurenta for sure :-)Gdyby baba miala wasy to by dziadkiem byla :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zeby tyle w sklepach fx5700 kosztowal to by nie mial zadnego konkurenta for sure :-)Gdyby baba miala wasy to by dziadkiem byla :lol:chciałem to samo napisać ale by jeszcze sie okazało że znowu "prowokuję" i awantury wszczynam , no chyba że napisał by to zwolennik nv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 zeby tyle w sklepach fx5700 kosztowal to by nie mial zadnego konkurenta for sure :-)Gdyby baba miala wasy to by dziadkiem byla :lol: nie no skoro moze za 520zl takie karty kupic to goraco je polecam za ta cene, pewnie dlatego ze taka ilosc... zeby tyle w sklepie normalnym staly, to by babka miala wasy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...