Galago De Codi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 A ja mam problem.. Ma CM wentylatory swiecące. Te niebieskie acryle. Podlaczylem regulator zalmana pod to i skęciłem to tylko smród z niego poszedł.. Jak zwolnic te wentyle bez efektu zciemniania diody ? Pomozcie ludzie.. che by bylo jasno.. ale nie koniecznie tak głośno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 najwidoczniej bedziesz mudial oddzielic tory zasilania i tor z wiatraka podlaczyc do regulatora a tor zasilania diod podlaczyc na sztywno pod zasilacz. proste. nie obedzie sie w kazdym razie bez lutownicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 kulde ... tego sie obawiałem.. cm ma takie głupie malutkie kable .. chyba dam sobie spox.. ja tak ładnie lutowac nie umiem.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Weź sie chłopie opanuj i nie zakładaj dla każdej pierdółki nowego topica :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Bez lutowania sie nie obejdzie. Wystarczy odlutowac w wentylu jeden przezroczysty kabelek( ten kolo zoltego odpowiedzialnego za pomiar obrotow) i dolutowac do niego przedluzenie, ktore trzeba podpiac pod molexa pod 12V. Inaczej sie tego nie da zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Weź sie chłopie opanuj i nie zakładaj dla każdej pierdółki nowego topica :x To moze podepnij go do działu zasilaczy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...