sqbi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 mam herca 9800 i tylko 4860 w 3dm2k3 Na bartku 2500@3200,512ddr333 kingston, asus a7n8x deluxe,wd120jb DLACZEGO TAk MAŁO?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Wynik zależy od sterów, podciągnięcia i systemu(czy jest burdel). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Zmieni stery na wydajniejsze(no chyba ze masz juz takowe zainstalowane),no i format dysku to powinno pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqbi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Stery mam z www.hercules.com Formata robilem w pierwszy dzien kiedy kupilem kompa.i dalej to samo!Moze jeszcze jeden format? Komp chodzi u mnie dopiero od tygodnia!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 to siciagnij se ze strony ati :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqbi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Karta jest zrobiona przez herculesa wiec lepiej mies chyba stery z herca ??? A pozatym mialem tez z ati i bylo to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 A moze poprostu olej 3dmarka? Nada Ci on jakiegos powera czy cus? Dlaczego kazdy tak przejmuje sie tym 3dmarkiem, wedlug mnie to przydaje sie on jedynie poto alzeby mniej wiecej ocenic wzrost wydajnosci po o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a moze podciagnij twojego radka na 9800 pro i wgraj biosik od 98oo pro :) wtedy powinienes mniec cos kolo 5500 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 wiesz tez sie sklaniak ku tej stornie tymbardziej ze slyshalem ze 2k3 zmienia vertrex(czy cos podobnego) dla roznych grafik wiec w sumie nie mozna porownac wynikow na roznych grafach a i do tego robi bledy w wyniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczych Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 przecież ten wynik jest oki. Ja na niepodkręconym R97P mam też w granicach 5k ,a dopiero jak podkręce to robi się 6300.A przecież R97P to to samo co 9800. Także dla mnie jest oki. Jakie masz CPU:RAM? A robiłeś test zaraz po starcie systemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 A przecież R97P to to samo co 9800.9800 - 325/580 9700pro - 325/620 Więc to to samo nie jest :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczych Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 A przecież R97P to to samo co 9800.9800 - 325/580 9700pro - 325/620 Więc to to samo nie jest :twisted: Wiem ,ale chodzi mi o to ,że r350 ma lekko poprawiony kontroler pamięci i nic więcej reszte da sie softwaerowo zrobic. A ilością klatek/s jak i benchmarkami się nie bardzo różnią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Wiem ,ale chodzi mi o to ,że r350 ma lekko poprawiony kontroler pamięci i nic więcej reszte da sie softwaerowo zrobic. A ilością klatek/s jak i benchmarkami się nie bardzo różnią... Nie no zgadza się, zachowałem się jak dzieciak :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczych Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 bez przesady :!: po prostu źle mnie zrozumiałeś. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 bez przesady :!: po prostu źle mnie zrozumiałeś. pozdro Ej no co ty, ja sobie jajca robię. To Ty mnie źle zrozumiałeś :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqbi Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 przecież ten wynik jest oki. Ja na niepodkręconym R97P mam też w granicach 5k ,a dopiero jak podkręce to robi się 6300.A przecież R97P to to samo co 9800. Także dla mnie jest oki. Jakie masz CPU:RAM? A robiłeś test zaraz po starcie systemu? 3dm2k3 robilem chyba w 2 dzien po formacie :( i tez byl taki sam niski a NFS hot pursuit 2 na max detalach AAx6 mi sie lekko zacina :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...