Pi-kny Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witajcie! mam niewybały problem !! nagle windows dostał dyskotekowego świra mam tak 0% OP (op=obciążenia procka) 50%OB, 0% OB itd !!!! przeinstalowałem system ! ale nadal mam to samo ! brat poradził mi, żebym odłączył kabel sieciowy - i faktycznie podziałało !!! poradzcie coś proszę WAS !!! bo jestem załamny !!! bo wogóle nie moge pracować :( myszka mi się tnie jak i caly system :((( obecnie podłączyłem mój dysk u brata i skanuje go wszystkimi dostępnymi wirusami ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Moze to jakis atak z sieci :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Mój kumpel tak miał, że mu myszka się zacinała i podczas słuchania mp3 muzyka przerywała, po odłączeniu sieci wszystko wróciło do normy. Jak się okazało, zepsuta była sieciówka zintegrowana, bo na innej karcie (po odłączeniu w biosie zintegrowanej) jest teraz ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi-kny Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Waldek - po głębszym zdjagnozowaniu problemu doszedłem to dokladnie tego samego co piszesz - sieciowka zintegrowana z płytą zepsuta !! ale to bylo do momentu kiedy zabrałem komputer do mnie do firmy i podłączylem ją pod inną topologie sieci ! cholera ! wszystko dziala :( tzn. sieciowka z integrowana pobiera IP :( a u mnie w domu nie chce :( powyslalem sobie ze to moze wina jakiegos komputera w sieci ! odlaczylem wiec wszystkie komputery - ale nadal bylo to samo :( ;/ dziwne ! moze switch mam uszkodzony ? - no ale zamienilem wtyczki miejscami - i nadal to samo :/ masakra ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...