|Micro| Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 HI - mam nastepujacy problem - a mianowicie gdy psze na klawiaturze obojetnie gdzie (GG ,IE) to dzwiek Winampie przerywa sie na mili sekunde i tak co jakis czas :[ PLZ HELP - dodam ze wczesniej tak nie miałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Moze bys napisal jaka dzwiekowka... :? 1) Jak SS to bedze problem ze sterami / cieplota SB. 2) Jak inna dzwiekowka - stery / konflikty sprzetowe. 3) Bylo - szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Wylacz Agenta Winampa. Wlacz/Wylacz akceleracje sprzetowa w ustawieniach programu. Zanstaluj inna wersje Winampa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed hunter Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 U mnie występuje coś podobnego, zaraz po włączeniu kompa np. rano jest ok, jak pochodzi cały dzionek to wieczorkiem już się przycina (obraz i dźwięk), w aidzie podskakuje wtedy użycie procka o ok 10%, w tle chodzi cacheman więc wolnego ramu ma pod dostatkiem (ok 250 mb.) nie ma to chyba związku z odczytem dysku (przerwy nie występują w chwili mignięcia diody), w directX wszystko bez zmian, temperatura też spoko w98se, cel 1.7 dźwiek yamaha ds-xg, radek 9100, 512 sdram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...