loloferrari Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Mam problem, dysk spadł z półki. Wcześniej działał elegancko sie formatował. Teraz mimo że widać go w Windowsie, nie mogę go sformatować, w systemie plików zamiast Fat32 czy NTFS pisze RAW , komp zawiesza sie przez niego ale tylko gdy proboje go sformatowac. Myslicie ze jest uszkodzony mechanicznie?? Da sie coś z tym zrobić. Dysk to Samsung 10GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Z 1 metra dostał wstrząs muzgu :lol: :lol: :lol: Chyba nie da się już nic go nie uratuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 moze zzuć go jeszcze raz moze mu sie poprawi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 moze zzuć go jeszcze raz moze mu sie poprawi :) bez kitu sprubuj :) , albo rozkrec go i zobacz czy cos od storny mechanicznej z głowicami sie nie stało (tylko rozkrecaj w miare czystym pomieszceniu zeby sie bardzo nei kużyło :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Wybaczcie, że nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać :wink: : ... muzgu... ...zzuć... ...sprubuj... ...kużyło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 To przez to ze sa zaawansowani. Komputer zniwelowal szare komorki odpowiedzialne za ortografie. Tak samo jest u mnie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...