emgie Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Mam ta plytke co w temacie i problem z siecia. Na nowa winde ze wszystkimi latkami czysciutkie drivery i moja zintegrowana karta 3Coma po okolo 3-4 minutach od uruchomienia windy przestaje dzialec. Kiedy wchodze w system staram sie odinstalowac sieciowke lub wylaczyc- wiesza sie. Winde stawialem juz ze 3 razy i raz bylo ok przez jakies 2 dni (nie sprawdzalem czy mozna wylaczyc), a raz odrazu lipa. Czy mam trefna karte na plycie? Chyba wcale by niechodzila, a nie takie zeczy wyprawiala. Spotkal sie kos z czyms takim? Kupilem na razie jakas smieszna karte za 27 zeta, ale to chyba nie jest wyjscie. Nie bede tez nanosil na gware bo zabiora mi plyte :(. Co tu robic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Uszkodzona zintegrowana sieciowka? Moze byc taki przypadek. Sprobuj jeszcze innych sterownikow zanim oddasz na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 WOW ktos odpowiedzial :) Dam chyba na luz z reklamacja bo byc bez kompa przez 2, 3 , lub piec tygodni z powodu lana nieusmiecha mi sie. Ostatnio tyle trzymali mi Abita NF7. Dopiero jak drake zrobilem oddali mi czyjas :D Z drugiej jednak strony Gigabitowy 3Com. Sam niewiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...