Skocz do zawartości
phranzee

nieskomplikowana a zabawna gra :)

Rekomendowane odpowiedzi

Układam właśnie 4 raz i mam 40 :) Ale jeszcze prosto stoi:) Zrobię UPDATE jak się zawali :D

UPDATE:

CHOLERNY MX 500!!! Przycisnąłem niechcący kciukiem przycisk wstecz i roślinka przepadła :cry: A już ponad 50 było....chlip :cry: Zaczynam odnowa :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to znacie ?http://www.marc-o-polo.de/game.php?gameCmd=login&mopSession=b9735c71687825e35251d18574f14a53

Też ciekawe :)

Nawiązuje do naszej pogody :)

Ale moim zdaniem - drzewka bardziej logiczne ::]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale moim zdaniem - drzewka bardziej logiczne ::]

Właśniewlasnie....to drzewko .....naprawde wymiata............po kilku godzinach 63 feet......dalej juz jest naprwde ciezko......powyżej 50 feet robią już sie naprawde niezłe kombinerki....oj ciezko

Ciekawi mnie jaki miał patent ten koleś co mu drzewko urosło do 80 stóp

PROPONUJE ZROBIC RANKING NA NAJLEPSZEGO OGRODNIKA I HODOWCE DRZEWKA.............DLA OSÓB Z FORUM TWEAKA........

CO WY NA TO ?????

Dołączona grafika

wynik nie jest rewelacyjny ale jeszcze powalcze

UPDATE

Piątek 5 Marca 2004r

Dołączona grafika

Tym razem miałbym napewno dużo wyżej

budowałem...budowałem....drzewko było tak proste jak kij od szczotki...ale przez głupi przypadek trąciłem łokciem..klawisze na klawiaturze.....i drzewko sie przechyliło......gdyby nie to napewni mialbym cos ponad 75 stopek....ale z drygiej strony to tylko gdybanie...co by było gdyby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaizm .............powiedz jak to zrobiles...........ze nie trzesła ci sie reka....i wykrecilaes taki dobry wynik........heh

kórdelebele.......znowu nowy światowy rekord 87,2 Feet.........trzeba być naprawde niezływ w te klocki.........i dobry scroll w myszy.....oraz duzo cierpliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phranzee - mógłbyc swoimi słowami opisac po krótce o co chodzi w gierce GROW.........zauwazyłem ze po przesunieciu roznych przedmiotów...zachodzą jakieś reakcje......wiatrak + trąba pow ....itp

ale jaki jest sens tej gry........o co konkretnie w niej chodzi???

z gory dziekuje i pozdro...PaoloWAWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi