phranzee Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 oto ona: http://www.eyezmaze.com/vanilla/index.html tych samych autorow co grow :) (http://www.interq.or.jp/silver/eye/grow3/index.html) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 gites :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Nie no gierka poprostu wymiata a zwłaszcza odgłosy :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hehe spoko gierka , wbrew pozorom nie taka latwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Heh :D Ale milutkie :) No naprawdę... bardzo fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Gierka jest juz dla mnie cooltowa.......ale pochwalcie sie rekordami.......... dopiro gram 3 raz........35feet.......ale dopiero zaczynam grac....czuje ze bedze rosło w pionie az miło...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 widze ze sie podoba :) ja gram 2 raz i _narazie_ jestem na 48.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Układam właśnie 4 raz i mam 40 :) Ale jeszcze prosto stoi:) Zrobię UPDATE jak się zawali :D UPDATE: CHOLERNY MX 500!!! Przycisnąłem niechcący kciukiem przycisk wstecz i roślinka przepadła :cry: A już ponad 50 było....chlip :cry: Zaczynam odnowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 uaaaa, 53.2 a wszystko dlatego ze flash dal (_._) i zwalil pluga dla linuxa, tzn zeby scrollowac strone trzeba zjechaz z flasha, bo inaczej sie nie da. pod winda chodzi ok. do tego oszukiwac da sie idealnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 No kurde teraz nie moge nawet 40 przekroczyc głupia ta gra :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A to znacie ? http://www.marc-o-polo.de/game.php?gameCmd...251d18574f14a53 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A to znacie ?http://www.marc-o-polo.de/game.php?gameCmd=login&mopSession=b9735c71687825e35251d18574f14a53Też ciekawe :) Nawiązuje do naszej pogody :) Ale moim zdaniem - drzewka bardziej logiczne ::] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ale moim zdaniem - drzewka bardziej logiczne ::] Właśniewlasnie....to drzewko .....naprawde wymiata............po kilku godzinach 63 feet......dalej juz jest naprwde ciezko......powyżej 50 feet robią już sie naprawde niezłe kombinerki....oj ciezko Ciekawi mnie jaki miał patent ten koleś co mu drzewko urosło do 80 stóp PROPONUJE ZROBIC RANKING NA NAJLEPSZEGO OGRODNIKA I HODOWCE DRZEWKA.............DLA OSÓB Z FORUM TWEAKA........ CO WY NA TO ????? wynik nie jest rewelacyjny ale jeszcze powalcze UPDATE Piątek 5 Marca 2004r Tym razem miałbym napewno dużo wyżej budowałem...budowałem....drzewko było tak proste jak kij od szczotki...ale przez głupi przypadek trąciłem łokciem..klawisze na klawiaturze.....i drzewko sie przechyliło......gdyby nie to napewni mialbym cos ponad 75 stopek....ale z drygiej strony to tylko gdybanie...co by było gdyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 na razie tyle poprawka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 16,9. Później mi nerwy lecą ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Zajebista.. tylko nie wiem dlaczego tak mi sie przechyba w prawo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 #$^*$$##& :evil: miałem już wysokość ok55 i co się stało!? wcisnąłem wstecz na moim mx'ie... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jee stworzylem 23 m drzewo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 15 m :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ufff ciężka sprawa być ogrodnikiem :) Ręka cząsła mi się bardziej niż to drzewko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A co sie tyczy tej gierki GROW - udalo wam sie moze doprowadzic wszystkie czesci do najwyzszego poziomu ? Moze jakies wskazowki ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a ja jestem na 6 miejscu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Za 2 razem 27 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jaizm .............powiedz jak to zrobiles...........ze nie trzesła ci sie reka....i wykrecilaes taki dobry wynik........heh kórdelebele.......znowu nowy światowy rekord 87,2 Feet.........trzeba być naprawde niezływ w te klocki.........i dobry scroll w myszy.....oraz duzo cierpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 zeby nie zaczynac nowego tematu dam to tutaj. Mam nadzieje ze nie bylo http://www.yetisports.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 zeby nie zaczynac nowego tematu dam to tutaj. Mam nadzieje ze nie bylo http://www.yetisports.org/ Bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Spoxik gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A co sie tyczy tej gierki GROW - udalo wam sie moze doprowadzic wszystkie czesci do najwyzszego poziomu ? Moze jakies wskazowki ;-]wskazowki istnieja jak dobrze poszukac. znalazlem, ale nie czytalem ich, bo nie chce sobie psuc zabawy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 phranzee - mógłbyc swoimi słowami opisac po krótce o co chodzi w gierce GROW.........zauwazyłem ze po przesunieciu roznych przedmiotów...zachodzą jakieś reakcje......wiatrak + trąba pow ....itp ale jaki jest sens tej gry........o co konkretnie w niej chodzi??? z gory dziekuje i pozdro...PaoloWAWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...