karol_w Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 macie może jakieś linki do testów dysków twardych 80GB :?: pilnie poszukuje albo może moglibyście mi polecić konkretny dysk poszukuje dysku 80GB 7200RPM UATA133 i najlepiej 8MB bufor z góry dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Tu masz testy: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/dys...4/strona-1.html Polecam Barracude lub Maxtora mam obydwa i sprawuja sie swietnie. Barracuda cichsza (ale nieduzo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hitachi albo maxtorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 poszukaj na chip.pl ostatnio wyb test rooznych dyskoow a od siebie to polecam Caviary(mam starego ale jeszcze sie nie sypnal :) ) i szegoolnie maxtory (mam i sprawuje sie swietnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hitachi albo maxtoreko ile masz problemy ze sluchem... w tej chwili najlepsze sa hitachi, seagate, caviar, samsung.... dlugo nic i maxtor ( w takiej kolejnosci) http://www.storagereview.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hitachi albo maxtoreko ile masz problemy ze sluchem... w tej chwili najlepsze sa hitachi, seagate, caviar, samsung.... dlugo nic i maxtor ( w takiej kolejnosci)http://www.storagereview.com/ a co mnie jakies zestawienie obchodzi - ja wiem po sobie!!!!! wez mi tu nie wyskakuj ze swoimi wywodami :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ehh... poraz ktorystam na forum powtorzy sie stwierdzenie: Bierz samsunga! To już nie ten tajwanski shit, co dawniej! W miare ciche, wydajne i maja 3 lata gwary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Ehh... poraz ktorystam na forum powtorzy sie stwierdzenie: Bierz samsunga! To już nie ten tajwanski shit, co dawniej! W miare ciche, wydajne i maja 3 lata gwary.kazdy chwali swoje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a co mnie jakies zestawienie obchodzi - ja wiem po sobie!!!!! wez mi tu nie wyskakuj ze swoimi wywodami :evil: rzeczywiscie wywod jaks stad do genghiskanladni :lol: zestawienie bylo do tematu, a nie do ciebie koles! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_w Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 WIELKIE dzięki chłopaki za szybką reakcje a co do dysku to najprawdopodobniej wezme Samsunga Spin Point 80GB (SP0802N), jeśli mi z tym niewyjdzie to pomyśle nad czymś innym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...