MOS Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam Szukam programu do wyciagniecia muzyki z teledysku znaczy sie zeby byla jako mp3 :? teledysk jest wmv dzieki za pomoc z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam, to ja też przy okazji się załapie do pytania, tyle tylko że ja bym chciał wyciągnąć dzwięk z gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 VirtualDub ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witam, to ja też przy okazji się załapie do pytania, tyle tylko że ja bym chciał wyciągnąć dzwięk z gry :wink:Co do gierek, to juz wiekszy problem. Czasami mozna znalezc konwertery, ale zalezy jaki format. Ogolnie - zapomnij... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Kumpel może nagrać dzwięk z gry zwykłym rejestratorem dzwięku, ja niestety nie moge i chyba nie znajde niczego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Witam. MOS wyciagniecie samego dzwieku z Windows Media Video (WMV) nie bedzie zbyt proste ale sproboj pobawic sie naredziami samego microsoftu. Zapodaj sobie Window Media Encoder 9 i o ile pamietam to byly tam takie bajerki jak rozdzielanie audio & video :wink: Niestety ale plik bedzie mial format Windows Media Audio (WMA) ale mysle ze nie bedziesz mial problemu ze przeprowadzeniem konwersji WMA>MP3. Innej mozliwosci nie widze bo microsoft ofkoz wymusil na autorach softu pt. VirtualDub usuniecie obslugi tegoz formatu. To by bylo na tyle. pozdro & narka PS. NIe wiem co to za teledysk ale nie bedzie latwiej sciagnac po prostu samego kawalka na nowo z netu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 PS. NIe wiem co to za teledysk ale nie bedzie latwiej sciagnac po prostu samego kawalka na nowo z netu?? no moze i by bylo ale ja szukam tego kawalka i niemogie znalezc :) i musialem sciagnac teledysk a muzyczka to Teka feat Cayra-przestroga zajebisty kawalek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...