Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ja tam na abita nie nazekam napiecia w pozadku stabilny dobry OC tylko temperatury wyzsze podaje ale to moze i lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 max mnoznik 12.5 RDA+ ma soundstorma a rda3+ ma jakies C-media. szyna 200+ i jazda :] dla RDA+ rev 2.1 lub 2.2 - roznic nei znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 zapraszam jeszce tylko do topku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=748922#748922 tam zamiescilem ost watpliwosci ... PS. PROSBA DO MODa - jak juz spor zostanie rozsztrzygniety moze by tak polaczyc te 2 topiki z jakas sensowna nazwa a nie 18natka bo nie pomyslalem o innych forumowiczach z podobnym problemem na przyszlosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja tam już kijem nie tykam abita choćby mnie bili :) Mam naprawde serdecznie dość tego mobo. Gyby Epox 8rda3+ miał SS to dawno już bym podziękował abitowi. Dla mnie to mobo ma zbyt wiele wad i w morde sobie pluje że mojego 8RDA+ zminiłem na tego badziewia. Nie jest to tylko moje zdanie ale i wielu moich znajomych jak również ludzików z forum :) Ja polecam całym sercem 8rda+ :) Asusy przeciętne, kumpel miał i wyżej niż fsb170 to sie nie dało go puścić :/ Potem jeszcze miałem do czynienia z dwoma i max to był 180. 8O Zobacz mój podpis. To jeszcze stary procek. Na nowym działa na 12,5x200 na 1,8 V - choć nie miałem jeszcze czasu na testy. A zobacz podpis Hanu 170 :?: 180 :?: To chyba rev. 1.XX których nie kupisz już w sklepie - bo zastąpiły je rev. 2.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Te asusy to ja miałem ja 8rda+ było praktycznie nowością :] W każdym razie narazie nie widziałem na oczy nikogo kto by miał więcej niz 200. Ale rev2 skoro chodzi to ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Chodzi i to dobrze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...