Skocz do zawartości
yooguruto

18nastka_kaska_lama i problem :] Epox rda3i i ASUS A7N8X

Rekomendowane odpowiedzi

zapraszam jeszce tylko do topku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=748922#748922

tam zamiescilem ost watpliwosci ...

PS. PROSBA DO MODa - jak juz spor zostanie rozsztrzygniety moze by tak polaczyc te 2 topiki z jakas sensowna nazwa a nie 18natka bo nie pomyslalem o innych forumowiczach z podobnym problemem na przyszlosc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam już kijem nie tykam abita choćby mnie bili :) Mam naprawde serdecznie dość tego mobo. Gyby Epox 8rda3+ miał SS to dawno już bym podziękował abitowi. Dla mnie to mobo ma zbyt wiele wad i w morde sobie pluje że mojego 8RDA+ zminiłem na tego badziewia. Nie jest to tylko moje zdanie ale i wielu moich znajomych jak również ludzików z forum :)

Ja polecam całym sercem 8rda+ :)

Asusy przeciętne, kumpel miał i wyżej niż fsb170 to sie nie dało go puścić :/ Potem jeszcze miałem do czynienia z dwoma i max to był 180.

8O

Zobacz mój podpis. To jeszcze stary procek. Na nowym działa na 12,5x200 na 1,8 V - choć nie miałem jeszcze czasu na testy. A zobacz podpis Hanu

170 :?: 180 :?: To chyba rev. 1.XX których nie kupisz już w sklepie - bo zastąpiły je rev. 2.00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi