Skocz do zawartości
Avandrel

Forest Archangel - wersja alpha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, oto narazie bebechy mojej budy. Galerie w sumie słabo poskładałem więc ciężko się połapać co jest co, ale wytrwali i kumaci dadzą radę :)

http://members.lycos.co.uk/avandrel/album/

Do końca jeszcze daleko bo narazie brak boków, topu i elektroniki... ale na wszystko przyjdzie czas...

Jakby ktoś pytał to te rurki z tyłu dodatkowo mają oddawać ciepło zanim woda trafi do grafiki (chociaż narazie jeszcze nie trafia :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oooo dawno Cie tu nie było...

Mod wyglada ciekawie, wykombinuj jeszcze jakieś pajęczyny :) podoba mi się :)

--------------------------------------------

Hush little baby, don't say a word

And never mind that noise you heard

It's just the beast under your bed,

In your closet, in your head

--------------------------------------------

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, no dawno nie bywałem ale sesja ciężka i takie tam. Pozatym płyta mi padła i na 2 tygodnie do serwisu pojechała i dopiero wczoraj odebrałem.

Co do zewnętrznego wyglądu budy to będzie wycięta w las :D To znaczy że będzie widać pnie drzew między którymi będzie wygrawerowana ta pani

Dołączona grafika

Grawer już mam, ale narazie muszę inne sprawy rozwiązać zanim wrócę do modyfikacji.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BARDZO ładne wykonanie tych ciapków na powierzchni budy, zapowiada się super wynalazek;) Pani na bok to samotwór, czy ktoś Ci to narysował? Bardzo ładnie się prezentuje :D

Pozdrawiam i czekam na jeszcze!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi