Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Właśnie przyszła do mnie paczka z kartą MiNt Radeon 9000 Pro. Na początek strzeliłem kilka fotek :) Nie są może zbyt dobrej jakości, bo troche słońce już nie te do robienia fotografii. http://lisek.cjb.net/others/MiNt_Radeon_9000/ A oto jedna przykładowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ładna karta.... Ja też chce taką :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 tym coolerkiem to mozna ludzi straszyc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 :) ja tam wole zostać przy Radeon'ie 8500 moim :P Ciekaw jestem tylko jak będzie z obrazem 2D i podkręcaniem. Moja wersja ma Hynix'y 3,6ns, a będą jeszcze MiNt'y 3,3ns. No i coś z coolerkiem, a zwłaszcza z pastą się nie postarali :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mam pytanko - pierwsze słysze o czymś takim jak radek 9000 - co to wogule jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 jest to radeon 8500 z troche przycietym multitexturowaniem, udoskonalonymi vertex shaderami i zintegrowanym rage theathere, ponadto ma on mniej tranzystorow wiec mniej miejsca na waflu krzemowym zajmujei dlatego jest tanszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mam pytanko - pierwsze słysze o czymś takim jak radek 9000 - co to wogule jest? Jest to następca ATi Radeon'a 7500. Skierowany głównie do tanich kompów i główny konkurent serii GeForce4 MX, czy też SiS Xabre 400. Tom's Hardware już przedstawił art'a po polsku o RV250 (czyli R9000). http://www.tomshardware.pl/graphic/02q3/02...7181/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 rv250 to radeon 9000 a r300 dopiero jest 9500 i 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 rv250 to radeon 9000 a r300 dopiero jest 9500 i 9700 No tak, z rozpędu napisałem - już się poprawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 hmm wygląda ciekawie - znajde coś na tym chipie z wejsciem i wyjscie tv? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 hmm wygląda ciekawie - znajde coś na tym chipie z wejsciem i wyjscie tv? Aj don't noł :) aczkolwiek zwróć uwagę że na laminacie nie ma kości biosu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ale ten qler, to ehhhhhh nie wsadzilbym tego do kompa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 jak komus nie potrzbna taka karta to chetnie przyjme jako darowizne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 ale ten qler, to ehhhhhh nie wsadzilbym tego do kompa ja bym wsadził tyklko żeby ze 2 miechy pochodził jak działa to dobra i zmiana coolera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Właśnie przyszła do mnie paczka z kartą MiNt Radeon 9000 Pro...czy moglbym Ciebie prosic zebys zrobil tez test z wylaczonym wiatrakiem - poniewaz zwykle 9000 beda tez z samym radiatorem i bardzo mnie interesuje czy 9000pro tez chodzi na pasywnym chlodznieu bez zwieszek i artefaktow BTW gdybys dysponowal jakims "wiekszym" radiatorem i zrobil podmianke to bylbym VERY HAPPY gdybym wiedzial ze to dziala :) bo chodzi mi po glowie Radeon 9000/9000pro a mam juz dosyc wiatrakow :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 BTW gdybys dysponowal jakims "wiekszym" radiatorem i zrobil podmianke to bylbym VERY HAPPY gdybym wiedzial ze to dziala :) bo chodzi mi po glowie Radeon 9000/9000pro a mam juz dosyc wiatrakow :( Spoko, coś się znajdzie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Spoko, coś się znajdzie :))z gory BIG THX :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 BTW gdybys dysponowal jakims "wiekszym" radiatorem i zrobil podmianke to bylbym VERY HAPPY gdybym wiedzial ze to dziala :) bo chodzi mi po glowie Radeon 9000/9000pro a mam juz dosyc wiatrakow :( Spoko, coś się znajdzie :)) Tylko Lisek na Boga załóż jakiś porządny radiator, żebyś nie spalił znowu czegoś :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOW_RIDER Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ten mint to se jaja robi.Widziełem już wiele kart tej firmy.Dokladnie każda ma te same szajsowate pudełko,dobrze że chociaż ten Ati ma jakiejś naklejki informujące bo jak ja skladałem kompy to kupowałem te karty z powodu ceny.Było ich wiele poczawszy od rivy m64,poprzez mx 200 z 143mhz pamięciami 8O 8O 8O ,2ti z gołymi pamięciam,mx 400 z identycznym malutkim radiatorkiem jak w m64.Miałem nawet taką historie.Skadam kompa szedłem w tedy bodajże kupić Gf2mx.Przychodze,prosze tego minta koles mi daje,idę do chaty, wyciagam z pudełka iiiii.żadneych oznaczeń nalepek informujących co to w ogóle jest sam goły radiator bez wentyla,okazało się ze kupilem clapa za cenę mx'a :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no zobaczymy jak karta wypadnie to moze bedzie nastepna do wyboru po SiS Xabr i GeForce 4MX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Właśnie przyszła do mnie paczka z kartą MiNt Radeon 9000 Pro. Na początek strzeliłem kilka fotek :) Nie są może zbyt dobrej jakości, bo troche słońce już nie te do robienia fotografii.Czym robisz zdjecia(dokladnie)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Właśnie przyszła do mnie paczka z kartą MiNt Radeon 9000 Pro. Na początek strzeliłem kilka fotek :) Nie są może zbyt dobrej jakości, bo troche słońce już nie te do robienia fotografii.Czym robisz zdjecia(dokladnie)?? mysle ze pewnie aparatem cyfrowym albo cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Mint R9000 na gieldzie kosztuje 530 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Czym robisz zdjecia(dokladnie)?? Canon Digital Ixus V :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Czym robisz zdjecia(dokladnie)?? Canon Digital Ixus V :) Wlasnie ceny sprawdzilem 1400zł 8O 8O 8O :o Z kad tyle kasy natrzepales?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Wlasnie ceny sprawdzilem 1400zł 8O 8O 8O :o Z kad tyle kasy natrzepales?? Długoby mowic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Wlasnie ceny sprawdzilem 1400zł 8O 8O 8O :o Z kad tyle kasy natrzepales?? Długoby mowic :) Pewnie wygrałeś na konkursie piękności^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Pewnie wygrałeś na konkursie piękności^^ Taa, specjalnie dla Was wziąłem udział w Mister Gey 2002 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Pewnie wygrałeś na konkursie piękności^^ Taa, specjalnie dla Was wziąłem udział w Mister Gey 2002 :) To ciebie tam wzieli ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 To ciebie tam wzieli ? :D A co, Ciebie tez? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...