Skocz do zawartości
Lisek

Zdjątka MiNt Radeon 9000 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przyszła do mnie paczka z kartą MiNt Radeon 9000 Pro. Na początek strzeliłem kilka fotek :) Nie są może zbyt dobrej jakości, bo troche słońce już nie te do robienia fotografii.

http://lisek.cjb.net/others/MiNt_Radeon_9000/

A oto jedna przykładowa.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) ja tam wole zostać przy Radeon'ie 8500 moim :P Ciekaw jestem tylko jak będzie z obrazem 2D i podkręcaniem. Moja wersja ma Hynix'y 3,6ns, a będą jeszcze MiNt'y 3,3ns. No i coś z coolerkiem, a zwłaszcza z pastą się nie postarali :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko - pierwsze słysze o czymś takim jak radek 9000 - co to wogule jest?

Jest to następca ATi Radeon'a 7500. Skierowany głównie do tanich kompów i główny konkurent serii GeForce4 MX, czy też SiS Xabre 400. Tom's Hardware już przedstawił art'a po polsku o RV250 (czyli R9000).

http://www.tomshardware.pl/graphic/02q3/02...7181/index.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ten qler, to ehhhhhh 

nie wsadzilbym tego do kompa

ja bym wsadził tyklko żeby ze 2 miechy pochodził jak działa to dobra i zmiana coolera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przyszła do mnie paczka z kartą MiNt Radeon 9000 Pro...

czy moglbym Ciebie prosic zebys zrobil tez test z wylaczonym wiatrakiem - poniewaz zwykle 9000 beda tez z samym radiatorem i bardzo mnie interesuje czy 9000pro tez chodzi na pasywnym chlodznieu bez zwieszek i artefaktow

BTW gdybys dysponowal jakims "wiekszym" radiatorem i zrobil podmianke to bylbym VERY HAPPY gdybym wiedzial ze to dziala :) bo chodzi mi po glowie Radeon 9000/9000pro a mam juz dosyc wiatrakow :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW gdybys dysponowal jakims "wiekszym" radiatorem i zrobil podmianke to bylbym VERY HAPPY gdybym wiedzial ze to dziala :) bo chodzi mi po glowie Radeon 9000/9000pro a mam juz dosyc wiatrakow :(

Spoko, coś się znajdzie :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, coś się znajdzie :))

Tylko Lisek na Boga załóż jakiś porządny radiator, żebyś nie spalił znowu czegoś :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten mint to se jaja robi.Widziełem już wiele kart tej firmy.Dokladnie każda ma te same szajsowate pudełko,dobrze że chociaż ten Ati ma jakiejś naklejki informujące bo jak ja skladałem kompy to kupowałem te karty z powodu ceny.Było ich wiele poczawszy od rivy m64,poprzez mx 200 z 143mhz pamięciami 8O 8O 8O ,2ti z gołymi pamięciam,mx 400 z identycznym malutkim radiatorkiem jak w m64.Miałem nawet taką historie.Skadam kompa szedłem w tedy bodajże kupić Gf2mx.Przychodze,prosze tego minta koles mi daje,idę do chaty, wyciagam z pudełka iiiii.żadneych oznaczeń nalepek informujących co to w ogóle jest sam goły radiator bez wentyla,okazało się ze kupilem clapa za cenę mx'a :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie przyszła do mnie paczka z kartą MiNt Radeon 9000 Pro. Na początek strzeliłem kilka fotek :) Nie są może zbyt dobrej jakości, bo troche słońce już nie te do robienia fotografii.

Czym robisz zdjecia(dokladnie)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czym robisz zdjecia(dokladnie)??
mysle ze pewnie aparatem cyfrowym albo cos takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...