Skocz do zawartości
Lisek

Zdjątka MiNt Radeon 9000 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

LISEK !!! :arrow:  Skrobnij cos wiecej na temat dzialania tej karty plz. Chcialem ja sobie juz zamowic, a nie chce w ciemno :) Jestes ostatnia nadzieja na dowiedzenie sie szybko jak ona dziala  :)

Na razie to w ogole nie dziala :( przynajmniej na SiS 645, KT333 i KT133A.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LISEK !!! :arrow:  Skrobnij cos wiecej na temat dzialania tej karty plz. Chcialem ja sobie juz zamowic, a nie chce w ciemno :) Jestes ostatnia nadzieja na dowiedzenie sie szybko jak ona dziala  :)

Na razie to w ogole nie dziala :( przynajmniej na SiS 645, KT333 i KT133A.

JO! BIG BRO !!

a co z testami XP-eka - zastój co LICHU??

2.na jakiej mobo z KT133A sprawdzałeś ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie zepsuł :P moja działa bez zarzutu - a moze chłopaki z servisco pierd#@$ przesyłką i coś padło :(

ehh, cos ciezko od was wyciagnac wiecej na temat tej karty :?

Mozesz powiedziec:

- jaki jest obraz w porownaniu do R8500 i powiedzmy GF3

- stabilnosc pod XP

- stabilnosc wogole

- lepiej GF4 4200 czy R9000

mam tak mieszane uczucia juz, ze nic nie wiem :roll: :? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak GF3 Ti200 skopie jej tyłek !!! A taka wersja jaką ja mam to nawet nie chce mówić !  8)

No to gratulacje ale do tematu to wiele nie wnioslo

Wiem.........ale ja tak czasami lubie ! :lol:

PS Ta karta kosztuje w hurcie 425 zł netto !!! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kartę Radeon9000 poleciłbym tylko posiadaczom procesorów Intela. Dlaczego? Otóż odnotowano, że na platformach z CPU od AMD nowy Radeon niechętnie rozwija skrzydła.

Wiele osób dopatruje się tutaj bardzo ścisłą współpracą ATI i Intela. Do pełnego obrazu sytuacji należy jeszcze poczekać, jednak już to wydaje się dziwne posunięcie ATI. Różnice wyników są duże (20~40 FPSów na korzyść Intela, oraz ok 1000~2500 punktów w 3DMarku - też dla Intela).

To moze byc przyczyna, ze ci nie chodzi :). Wygrzebalem to na stronie Wofka :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kartę Radeon9000 poleciłbym tylko posiadaczom procesorów Intela. Dlaczego? Otóż odnotowano, że na platformach z CPU od AMD nowy Radeon niechętnie rozwija skrzydła. 

Wiele osób dopatruje się tutaj bardzo ścisłą współpracą ATI i Intela. Do pełnego obrazu sytuacji należy jeszcze poczekać, jednak już to wydaje się dziwne posunięcie ATI. Różnice wyników są duże (20~40 FPSów na korzyść Intela, oraz ok 1000~2500 punktów w 3DMarku - też dla Intela). 

To moze byc przyczyna, ze ci nie chodzi :). Wygrzebalem to na stronie Wofka :).

Miło............ :)

Ostatnio mam strasznie mało czasu na jej aktualizacje !!! :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wnerwiaj mnie Wofek, wszystko co ty masz jest the best, itd, itp. a cena netto w mojepc.pl tej karty to 455zł. Cenny netto hurtowe to se możesz w tyłek wsadzić. i co sie tak zawsze podniecasz, że w poscie masz same wykrzykniki. A tą strone to masz po prostu genialną - moja babcia by to lepiej zrobiła

a przy okazji co z tego że flowerman napisał że r9000 nie współpracuje z AMD? nie poparł tego ani linkiem, ani własnymi testami - gadać to ja też moge

a tak przy okazji kaj w polsce m0żna by kupić tego Herculesa 9000Pro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...