Adams_ Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 podpinales tego minta to dobrego monitora? Interesuje mnie jakosc obrazu w 1280x1024 w 100Hz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 To ciebie tam wzieli ? :D A co, Ciebie tez? :) Prawie :-) Btw. gratulacje. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 LISEK !!! :arrow: Skrobnij cos wiecej na temat dzialania tej karty plz. Chcialem ja sobie juz zamowic, a nie chce w ciemno :) Jestes ostatnia nadzieja na dowiedzenie sie szybko jak ona dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 LISEK !!! :arrow: Skrobnij cos wiecej na temat dzialania tej karty plz. Chcialem ja sobie juz zamowic, a nie chce w ciemno :) Jestes ostatnia nadzieja na dowiedzenie sie szybko jak ona dziala :) Na razie to w ogole nie dziala :( przynajmniej na SiS 645, KT333 i KT133A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 LISEK !!! :arrow: Skrobnij cos wiecej na temat dzialania tej karty plz. Chcialem ja sobie juz zamowic, a nie chce w ciemno :) Jestes ostatnia nadzieja na dowiedzenie sie szybko jak ona dziala :) Na razie to w ogole nie dziala :( przynajmniej na SiS 645, KT333 i KT133A. JO! BIG BRO !! a co z testami XP-eka - zastój co LICHU?? 2.na jakiej mobo z KT133A sprawdzałeś ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Ogladalem sobie ta karte na gieldzie, calkiem fajnie zrobiona ... cooler wyglada dobrze ale nie ufalbym mu za bardzo. Cena byla tak dobra (530-560 z), ze chcialem kupowac ale jednak zaczekam na Herculesa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Na razie to w ogole nie dziala :( przynajmniej na SiS 645, KT333 i KT133A.:( tzn? jak nie dziala, mozesz sprecyzowac co sie dzieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 pewnie zepsuł :P moja działa bez zarzutu - a moze chłopaki z servisco pierd#@$ przesyłką i coś padło :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 pewnie zepsuł :P moja działa bez zarzutu - a moze chłopaki z servisco pierd#@$ przesyłką i coś padło :( ehh, cos ciezko od was wyciagnac wiecej na temat tej karty :? Mozesz powiedziec: - jaki jest obraz w porownaniu do R8500 i powiedzmy GF3 - stabilnosc pod XP - stabilnosc wogole - lepiej GF4 4200 czy R9000 mam tak mieszane uczucia juz, ze nic nie wiem :roll: :? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 tzn? jak nie dziala, mozesz sprecyzowac co sie dzieje? Problem w tym ze wlasnie nic sie nie dzieje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 a co z testami XP-eka - zastój co LICHU??Zastój? A dlaczego zastój? Testy idą dobrze KACZOR. 2.na jakiej mobo z KT133A sprawdzałeś ??ASUS A7V133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 he he. pasty nie poskompili :lol: ciekawe jak testy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 I tak GF3 Ti200 skopie jej tyłek !!! A taka wersja jaką ja mam to nawet nie chce mówić ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 I tak GF3 Ti200 skopie jej tyłek !!! A taka wersja jaką ja mam to nawet nie chce mówić ! 8) No to gratulacje ale do tematu to wiele nie wnioslo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 I tak GF3 Ti200 skopie jej tyłek !!! A taka wersja jaką ja mam to nawet nie chce mówić ! 8) No to gratulacje ale do tematu to wiele nie wnioslo Wiem.........ale ja tak czasami lubie ! :lol: PS Ta karta kosztuje w hurcie 425 zł netto !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Kartę Radeon9000 poleciłbym tylko posiadaczom procesorów Intela. Dlaczego? Otóż odnotowano, że na platformach z CPU od AMD nowy Radeon niechętnie rozwija skrzydła. Wiele osób dopatruje się tutaj bardzo ścisłą współpracą ATI i Intela. Do pełnego obrazu sytuacji należy jeszcze poczekać, jednak już to wydaje się dziwne posunięcie ATI. Różnice wyników są duże (20~40 FPSów na korzyść Intela, oraz ok 1000~2500 punktów w 3DMarku - też dla Intela). To moze byc przyczyna, ze ci nie chodzi :). Wygrzebalem to na stronie Wofka :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 I dlatego sprzedaje swoja karte graficzna, przetrzymam pare tygodni na 845G a pozniej zakupie sobie HERCULESA MAYA 9000 PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Kartę Radeon9000 poleciłbym tylko posiadaczom procesorów Intela. Dlaczego? Otóż odnotowano, że na platformach z CPU od AMD nowy Radeon niechętnie rozwija skrzydła. Wiele osób dopatruje się tutaj bardzo ścisłą współpracą ATI i Intela. Do pełnego obrazu sytuacji należy jeszcze poczekać, jednak już to wydaje się dziwne posunięcie ATI. Różnice wyników są duże (20~40 FPSów na korzyść Intela, oraz ok 1000~2500 punktów w 3DMarku - też dla Intela). To moze byc przyczyna, ze ci nie chodzi :). Wygrzebalem to na stronie Wofka :). Miło............ :) Ostatnio mam strasznie mało czasu na jej aktualizacje !!! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Hehe podoba mi sie to: Gigabyte Maya AF64DG-H Radeon 9000 Pro 64MB oraz Hercules 3D Prophet 9000 Pro 128MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 nie wnerwiaj mnie Wofek, wszystko co ty masz jest the best, itd, itp. a cena netto w mojepc.pl tej karty to 455zł. Cenny netto hurtowe to se możesz w tyłek wsadzić. i co sie tak zawsze podniecasz, że w poscie masz same wykrzykniki. A tą strone to masz po prostu genialną - moja babcia by to lepiej zrobiła a przy okazji co z tego że flowerman napisał że r9000 nie współpracuje z AMD? nie poparł tego ani linkiem, ani własnymi testami - gadać to ja też moge a tak przy okazji kaj w polsce m0żna by kupić tego Herculesa 9000Pro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...