Fac30FF Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Natkneliscie sie moze kiedys na jakies gotowe projekty obudow z plexi/akrylu narysowane np. w ACADzie albo najlepiej w Corelu? Chodzi mi konkretnie o jakiegos miditowera ew. cos wiekszego, bo ilosc materialu mnie nie ogranicza za bardzo. Starszy kumpla pracuje w jakims zakladzie gdzie wszystko moga wyciac, pokleic itp. Wycianja automatycznie na jakiejs takiej wyzynarce (cos jak ploter tylko tnie/wierci/itp :) ). Samemu zaprojektowac to zbytni hardkor, a szukajka i google zjadly mi juz wszystkie impulsy :(. Widzial ktos moze cos gotowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Zaprojektuj coś niekonwencjonalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 No ale problem w tym, ze ja chce miec projekt konwencjonalnej, sprawdzonej obudowy. Jak Ci sie sprawuje ten Asus? Co jest oprocz Wi-Fi nowego? Chyba w koncu Giabitowy Ethernet, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No ale problem w tym, ze ja chce miec projekt konwencjonalnej, sprawdzonej obudowy. Jak Ci sie sprawuje ten Asus? Co jest oprocz Wi-Fi nowego? Chyba w koncu Giabitowy Ethernet, nie? Zmieniły się chyba tylko te sieciówki. Płyta jest super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...