Mintoy Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Witam od jakiegos czasu mam problem z moim radkiem , otóż : Na początku mój komp chodził na ustawieniach 11.5x183 no i wszystko grało ale od jakiegos czasu mój radek odmawia wspułpracy .Podczas gier zawiesza sie w miejscu albo całkowicie z niej wychodzi (cs , colin 2 ).No wiec szukając przyczyny zmiejszyłem predkosci proca. OK pochodził ale znowu pare dni i znów problem wrucił. Obecnie lece na 10x166 i ze starchem w oczach czekam az znowu przyjdzie mi zmiejszac wartosc mojego proca :( Próbowałęm zmieniać tez czestotliwosc agp na ruzne czestotliwoscie , od najniższej do najwyższej ale bez powodzenia Zmieniałem równiez sterowniki i ciągle to samo :( Testowalem ustawienia na radku 7500 i wszycho gra na 11.5x183 jestem bez sił , prosze o wsparcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 wydaje mi sie ze twoja mobo ma blokade pci i agp.. wiec w zasadzie przez fsb proca nic takiego nie powinno sie dziac : format c: ? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Obawiam się, że tu coś niedobrego z zasiłką może się dziać :? Zjeżdzając procem odciążasz ją, jednocześnie przedłużająć jej wegetację. Czym zasilasz kompa? Ale tak jak pisał RaveN* - najprostsze metody czasem dają najlepsze rezumtaty - format :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mintoy Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hmm no wiec format juz był jade na ntfs a zasiłka mam słabo : Megabajt 350W , ale nie kapuje jak moze co pare dni mi sie pogarszać ?? na 7500 wszyscho gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 7500 z tego co wiem nie bierze az tyle mocy z zasilki... niestety.. to moze byc zasilka... : pozycz od kogos zasilke firmowa ( chieftec , fortron ) chocby slabsza w niz 350W i sprawdz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hmm no wiec format juz był jade na ntfs a zasiłka mam słabo : Megabajt 350W , ale nie kapuje jak moze co pare dni mi sie pogarszać ?? na 7500 wszyscho graMyśle, jednak że powinna uciągnąć ten konfig bez problemu. Może to płyta główna, próbuj próbuj i jeszcze raz próbuj. Podmieniaj, zamieniaj, daj tego radka kumplowi. Niech on go potestuje na swojej platformie. Może to i LOL, ale sprawdź czy ci się kręci wiatraczek na GPU od karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...