Skocz do zawartości
Mintoy

Problem z sapphire 9000pro vivo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegos czasu mam problem z moim radkiem , otóż :

Na początku mój komp chodził na ustawieniach 11.5x183 no i wszystko grało ale od jakiegos czasu mój radek odmawia wspułpracy .Podczas gier zawiesza sie w miejscu albo całkowicie z niej wychodzi (cs , colin 2 ).No wiec szukając przyczyny zmiejszyłem predkosci proca. OK pochodził ale znowu pare dni i znów problem wrucił. Obecnie lece na 10x166 i ze starchem w oczach czekam az znowu przyjdzie mi zmiejszac wartosc mojego proca :(

Próbowałęm zmieniać tez czestotliwosc agp na ruzne czestotliwoscie , od najniższej do najwyższej ale bez powodzenia

Zmieniałem równiez sterowniki i ciągle to samo :(

Testowalem ustawienia na radku 7500 i wszycho gra na 11.5x183

jestem bez sił , prosze o wsparcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że tu coś niedobrego z zasiłką może się dziać :?

Zjeżdzając procem odciążasz ją, jednocześnie przedłużająć jej wegetację.

Czym zasilasz kompa?

Ale tak jak pisał RaveN* - najprostsze metody czasem dają najlepsze rezumtaty - format :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm no wiec format juz był jade na ntfs a zasiłka mam słabo : Megabajt 350W , ale nie kapuje jak moze co pare dni mi sie pogarszać ?? na 7500 wszyscho gra

Myśle, jednak że powinna uciągnąć ten konfig bez problemu. Może to płyta główna, próbuj próbuj i jeszcze raz próbuj. Podmieniaj, zamieniaj, daj tego radka kumplowi. Niech on go potestuje na swojej platformie. Może to i LOL, ale sprawdź czy ci się kręci wiatraczek na GPU od karty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi