gaurii Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 jak podkręćic celerona 366 na 500+??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Bardzo duzo informacji nam podales!A co to jest to + przy 500? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 :roll: zmien mu magistrale na 100 mhz dzielnik na 1/3, dobry cooler. jak nie wstaje to napiecie na 2.1-2.2. wyczerpujaca odpowiedz na dobrze zadane pytanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 :roll: zmien mu magistrale na 100 mhz dzielnik na 1/3, dobry cooler. jak nie wstaje to napiecie na 2.1-2.2. wyczerpujaca odpowiedz na dobrze zadane pytanie :P Taczej 100mhz nie pojdzie. 83mhz z palcem w ..... oku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 wg bazy overclockers.com wiekszosc gania na 550 :) warto sprobowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaurii Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 a co tu podawać płytki nie pamiętam, a i sprawdzić nie mogę, bo na miejscu kompa nie mam. chodziło mi o magistrale, napięcia, piny, itd.. i jeszcze jedno. jak się liczy nóżki na przejściówce??? od strony procka po lewej jest pierwszy??? i czy liczy je się na przemian z nóżkami pod drugiej stronie przejściówki czy nie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 to jak ty chcesz podkrecac nie wiedzac nic o plycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 piny beda ci potrzebne jak masz strasznie stara plyte a takie to z rzadka obslugiwaly szyne 100mhz dajesz fsb 100, napiecie 2.1 i startujesz a pojsc na 550 moze czemu nie ja swojego 333 puscilem na 500 poczatkowo sie opieral ale przekonalem go :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 TO ZALEZY OD SAMEGO PROCA ! JA MIAŁEM 333 I KRĘCIŁEM GO NA ABICIE BH6 NA 415 , (JEŚLI SIE NIE MYLE) . PUŹNIEJ KUMPEL GO KUPIŁ ODEMNIE I WYKRĘCIŁ GO DO 500 Mhz BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW. ZWIĘKSZYŁ NAPIĘCIE I ZMIENIŁ RADIATOR NA BOX. I MU WYMIATAŁ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...