sils Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Zakupiłem głośniki z kartą Audigy. Sterowniki zainstalowałem poprawnie, a problem tkwi w tym żeby ustawić by gralo na 5 kolumn trzeba zainstalować oprogramowanie. A tu problem: wyskakuje komunikat: "Setup could not find any Sound Blaster Audio card on your system. Please ensure that your SB hardware is properly installed before running this Setup program. Setup will now exit". ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Oprogramowanie z płytki czy z neta że tak spytam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domess Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam dołączam się w 100% też mam taki problem tylko ja kupiłem karte bez sterów sciągnąłem z netu Udało mi się jakoś zaistalować ale tylko sam sterownik i chodzi tylko na 2 kanały!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Witam dołączam się w 100% też mam taki problem tylko ja kupiłem karte bez sterów sciągnąłem z netu Udało mi się jakoś zaistalować ale tylko sam sterownik i chodzi tylko na 2 kanały!!! Zainstaluj Sourround Mixer albo wejdz do panelu sterowania potem Dzwieki i Urządzenia Audio i tam ustaw liczbe głosników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sils Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Juz rozkminiłem problemy: Miałem przedtem inna karte dzwiekowa zainstalowana, zrobilo sie formata i system postawiło od nowa i wszystko jest na glanc A jaki dzwiek w Counter-strike Condition Zero i Call Of Duty ?? Lepszego nie mogło być. Jeszcze w CoD wykorzystuje EAXa Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...