Skocz do zawartości
Adam_TVS

Radeon, jakiś FX czy coś innego za 1000 zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

256MB ramu to juz troche malo jak na wspolczesne gry.

Niestety taka prawda. Coraz wieksze tekstury, wieksze obiekty i lokalizacje.

No RAM to na 100% dokupie 512 i to na dniach. Pozostanie tylko jeden odrzutek: procesor :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

256MB ramu to juz troche malo jak na wspolczesne gry.

Niestety taka prawda. Coraz wieksze tekstury, wieksze obiekty i lokalizacje.

No RAM to na 100% dokupie 512 i to na dniach. Pozostanie tylko jeden odrzutek: procesor :D
Spoko ujdzie, przecież to prawdziwe 1,7GHz :wink:

Nie będzie źle, ale tak jak mówiłem - jeśli chcesz zobaczyć co napradę potrafi ta karta to bez 2 GHz i P4 się nie obejdzie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy te egzemplarze nadają się do mnie ?:)

Nie rozumiem :?
Czy z tego modelu który idzie tam kupić będę zadowolony? Bo chyba są różne rodzaje r9700 chyba co nie?
Nie, jeśli chodzi o r9700 to innego nowego jak bulid by ati aka. hercules nie kupisz. Mój jest z komputronika, prawie wszsyscy na forum mają ten model 8) Będziesz zadowolony 8)

Tu masz linka do tematu o tej karcie z komputronika:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56303&start=0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy te egzemplarze nadają się do mnie ?:)

Nie rozumiem :?
Czy z tego modelu który idzie tam kupić będę zadowolony? Bo chyba są różne rodzaje r9700 chyba co nie?
Nie, jeśli chodzi o r9700 to innego nowego jak bulid by ati aka. hercules nie kupisz. Mój jest z komputronika, prawie wszsyscy na forum mają ten model 8) Będziesz zadowolony 8)

Tu masz linka do tematu o tej karcie z komputronika:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56303&start=0

Dziś zamówie i jak dojdzie to powiem jak się sprawuje. Mam nadzieję że się nie zawiodę, choć to chyba niemożliwe żebym się zawiudł bo każdy chyba kto ma tą kartę jest z niej bardzo zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...to chyba niemożliwe żebym się zawiudł bo każdy chyba kto ma tą kartę jest z niej bardzo zadowolony...

Osobiście nie spotkałem jeszcze takiej osoby 8)

Nie pożałujesz, zobaczysz 8)

Jak dostaniesz kartę i dobrze się z nią zapoznasz to odkop ten temat i napisz co i jak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...to chyba niemożliwe żebym się zawiudł bo każdy chyba kto ma tą kartę jest z niej bardzo zadowolony...

Osobiście nie spotkałem jeszcze takiej osoby 8)

Nie pożałujesz, zobaczysz 8)

Jak dostaniesz kartę i dobrze się z nią zapoznasz to odkop ten temat i napisz co i jak :D

Ok napewno tak zrobię... kurde ale jestem szczęśliwy że wreszcie chyba kupię pierwszą rzecz do kompa, przez którą nie będę żałować.

Warto było się troszke dowiedzieć bo inaczej mógłbym znowu kupić jakiś niewypał. A właściwie gdybym nie miał internetu to pewnie kupiłbym jakiś bublowaty GeForce. Nie mogę się juz doczekać kiedy dostanę kartę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszytko przychodzi z czasem. Miałem tak samo, pierwszy, a nawet drugi konfig jaki miałem to była porażka. Byłem zdany na sprzedawców w sklepie, eh szkoda słów. Pamiętam jaki głupi byłem - panie daj mi pan celerona 700 a płyta jaka kolwiek, sprzedali mi Prokompa Bvc3a. Mój procek był wolniejeszy od celerona 400 sąsiada. Eh, ale to było dawno i nie prawda :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ostatnim razem chciałem kupić karte grafiki i jeszcze nie znałem się to oczywiście poszedłem do sklepu i gadam sprzedawcy że chce karte ale jakąś lepszą. Powiedział że ma GeForce 4 MX 440 i że to jest najnowsza i najmocniejsza karta na rynku. Oczywiście ja i mój brat uwierzyliśmy mu :) Zapłaciliśmy za to 700 zł !! (dopiero co wyszło i było drogie ale wcale nie aż takie dobre). Za taką kasę to bym miał chyba duuuuużo lepszą kartę. Ale drugi raz takiego błędu nie zamierzam popełnić i dlatego kupuję to z czego wszyscy są zadowoleni czyli Radka 9700 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za ok 1000 zl moze uda ci sie wyszarpnac jakiegos radeczka 9800 na allegro a jezeli chcesz cosik innego ze sklepu to radzislaw 9700 i tak jest super karta na dzisiejsze czasy i pewnie jeszcze troszke w przyszlosc bedzie bardzo dobry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...