aleksander Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 W sumie tak jak w temacie - czy jest jakiś soft czy inna metoda (bez włączania w to Provider'a) by sprawdzić czy faktycznie mam włączone 256 k/s czy mam ograniczone do 128?? Prosiłem o 256 i tak mi powiedziano, że mam, ale coś mi się wydaje że po około tygodniu zmienili mi na 128... Nie jestem podłączony do TPSA, tylko do lokalnej sieci. Czy jest na to jakiś sposób?? Z góry dzięki Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ftp://kernel.org/ Zacznij zasysać jajko i zobacz. Dość dobrze pokazuje szybkość łącza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 No przecież możesz włączyć jakiś większy plik do ściągnięcia z odpowiednio szybkiego serwera i po pewnym czasie (aż transfer będzie na ustabilizowanym poziomie) będziesz wiedział. Możesz tez przetestował łącze na tej stronie - choć czasem wyniki bywaja zaskakujące :lol: http://nyc.speakeasy.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...