aRKOz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Posiadam FICa 9700 pro i mam problemy z uzyskaniem max zegarów z niej. Po przyklejeniu dodatkowych radiatorów na spodzie udało mi sie uzyskać 390,710 (standard 325,620) a pozniej to juz artefakty na CAtalystach 3.1 oraz 4.1 CZY udało sie komuś i jak wycisnąć z niej wiecej mocy :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jakie masz tam pamiatki????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Pamięci poszły CI bardzo dobrze zakładając ze nie masz vmoda, to samo core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 CZY udało sie komuś i jak wycisnąć z niej wiecej mocy :) ??mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 I mnie :wink: Max bez artów to 410/720. Na codzień 400/700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczych Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 założyłem mu Silencera i radiatory tweakmonster po drugiej stronie pcb.i maks co udało mi się uzyskać bez artefaktów to 413/365 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...