Artmajster Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 może ktoś z was ma jakieś doświadczenia związane z monitorem: 1) CTX VL700 - 300 złych 2) Samsung 700IFT - 450 złych chcę kupić używany dla kolegi i nie wiem czy się zdecydować czy ceny są adekwatne do jakości towaru ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Samsung 700/900IFT = kiepska (cieniutka jak mgielka) warstwa antyoblaskowa ktora potrafi odlazic platami lub zanikac tu i tam (przy zlej konserwacji/czyszczeniu) efekt mamy laciaty kineskop :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artmajster Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ....... efekt mamy laciaty kineskop :P ale to akurat zobacze jak będe go oglądał ( mam nadzieję) może ktoś wie jak one sprawują się w czasie pracy, kolorki, wyrazistośc obrazu itd.. no i czy cena nie jest zbyt wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Samsung 700/900IFT = kiepska (cieniutka jak mgielka) warstwa antyoblaskowa ktora potrafi odlazic platami lub zanikac tu i tam (przy zlej konserwacji/czyszczeniu) efekt mamy laciaty kineskop :P A tu sie nie zgodze :!: Mam 900IFT od 3 lat i zadnych "krowek" na monitorku nie mam :wink: Czyscilem juz kilka razy ekran i nie zauwazylem zmian. Poza tym na kolory i ostrosc nie moge narzekac... jak na tyle lat uzytkowania to nadal sa w bardzo dobrym stanie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...