Gość [RONIN] Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Byłem ostatnio na stronie GAINWARDu i zobaczyłem coś co mnie ZACHWYCIŁO!!! Karta GAINWARD CoolFX PowerPack! Ultra/1800 XP Golden Sample. Ludzie!!! Ona wymiata wszystko!!! Co o niej sądzicie? Tu macie adres strony: !!!Zobacz "potwora" A tu fotkę: Czekam na wasze opinie!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 3990 zł Zatkało mnie, za takie coś tyle pieniędzy :!: :!: :!: 8O Za taką sumkę można złożyć całego kompa z radkiem 9800xt :? Chyba tylko ktoś nienormalny mógłby to kupić, patrząc na to, że taka sama karta tylko z mniejszymi zegarami (500 MHz / 1000 MHz) a nie (550 MHz / 1050) kosztuje prawie 1,5 tysiąca mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 za tyle kasy mozna kupic 5950 i blok wodny i zostanie jeszcze troche kasy :D <LOL> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Też tak uważam ale chciałem Wam pokazać że cytat w moim podpisie czasami się sprawdza. NAPOLEON BYŁ WIELKI!!! :lol: :lol: :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja jestem bardzo ciekawe tej karty a raczej tego chlodzenia. czy dobrze chlodzi czy moze totalna kasznka i nie wiele nizsza temperatura. P.S. Jak widzial ktos test tego to niech zapoda linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Byłem ostatnio na stronie GAINWARDu i zobaczyłem coś co mnie ZACHWYCIŁO!!! Karta GAINWARD CoolFX PowerPack! Ultra/1800 XP Golden Sample. Ludzie!!! Ona wymiata wszystko!!! Czekam na wasze opinie!!! :lol: CO to znaczy wymiata wszystko ? - wyglądem i chłodzeniem wodnym ? całkiem możliwe - ale to rzecz gustu ... - wydajnością ? może i wymiata inne FXy, bo w DX9 (Pixel Shader v2.0) - ta karta dostaje po tyłku od starutkiego Radeona 9700 (nie wspominając o 9700 pro/9800/9800 pro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 bo w DX9 (Pixel Shader v2.0) - ta karta dostaje po tyłku od starutkiego Radeona 9700 (nie wspominając o 9700 pro/9800/9800 pro).Nie wspominając o XT :lol: :wink: Ale się OT robi znowu, tak jak mówiłem karta dla ludzi nie mających co robić z $$$, osobiście wolałbym tą sumkę przeznaczyć na inne cele 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Karta wymiata, ale cenowo. Lol istny zwlaszcza ze te bloki (cool -matic o ile sie nie myle) mozna kupic za 450-500zl. To wolalbym za 1500 kupic 9800pro i samemmu ten bloczek zalozyc. A reszte jakos bym juz rozporzadzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Trzeba być desperatem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Cena jest conajmniej śmieszna. A to wodne chłodzenie by Innowatek to niczym wielkim nie powala no moze wyglądem. Za ta cene to można miec dobre mobo i procka albo dobra grafe i cos jeszcze za reszte kasy. A juz napewno kupic radka 9800 pro za 1500 zł i zamontować sobie wypas chłodzenie wodne na calego kompa 8O Totalny niewypał. :lol: Ps. Ciekawe czy sie znalazł jakiś cymbal co to kupił ? (lub też osoba ktora ma za dużo kasy ale to i tak niczego nie tłumaczy 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 no wymiata napewno, szczególnie ceną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Napewno sie znalazl jakis banan aby pochwalic sie po tem co to ona ma za karte :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...