Skocz do zawartości
Gość [RONIN]

Co sądzicie o karcie GAINWARD CoolFX PowerPack!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość [RONIN]

Byłem ostatnio na stronie GAINWARDu i zobaczyłem coś co mnie ZACHWYCIŁO!!! Karta GAINWARD CoolFX PowerPack!

Ultra/1800 XP Golden Sample. Ludzie!!! Ona wymiata wszystko!!!

Co o niej sądzicie? Tu macie adres strony: !!!Zobacz "potwora"

A tu fotkę:

Dołączona grafika

Czekam na wasze opinie!!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3990 zł

Zatkało mnie, za takie coś tyle pieniędzy :!: :!: :!: 8O

Za taką sumkę można złożyć całego kompa z radkiem 9800xt :?

Chyba tylko ktoś nienormalny mógłby to kupić, patrząc na to, że taka sama karta tylko z mniejszymi zegarami (500 MHz / 1000 MHz) a nie (550 MHz / 1050) kosztuje prawie 1,5 tysiąca mniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość [RONIN]
Też tak uważam ale chciałem Wam pokazać że cytat w moim podpisie czasami się sprawdza. NAPOLEON BYŁ WIELKI!!! :lol: :lol: :lol: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem ostatnio na stronie GAINWARDu i zobaczyłem coś co mnie ZACHWYCIŁO!!! Karta GAINWARD CoolFX PowerPack!

Ultra/1800 XP Golden Sample. Ludzie!!! Ona wymiata wszystko!!!

Czekam na wasze opinie!!! :lol:

CO to znaczy wymiata wszystko ?

- wyglądem i chłodzeniem wodnym ? całkiem możliwe - ale to rzecz gustu ...

- wydajnością ? może i wymiata inne FXy, bo w DX9 (Pixel Shader v2.0) - ta karta dostaje po tyłku od starutkiego Radeona 9700 (nie wspominając o 9700 pro/9800/9800 pro).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo w DX9 (Pixel Shader v2.0) - ta karta dostaje po tyłku od starutkiego Radeona 9700 (nie wspominając o 9700 pro/9800/9800 pro).

Nie wspominając o XT :lol: :wink:

Ale się OT robi znowu, tak jak mówiłem karta dla ludzi nie mających co robić z $$$, osobiście wolałbym tą sumkę przeznaczyć na inne cele 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena jest conajmniej śmieszna.

A to wodne chłodzenie by Innowatek to niczym wielkim nie powala no moze wyglądem. Za ta cene to można miec dobre mobo i procka albo dobra grafe i cos jeszcze za reszte kasy. A juz napewno kupic radka 9800 pro za 1500 zł i zamontować sobie wypas chłodzenie wodne na calego kompa 8O

Totalny niewypał. :lol:

Ps. Ciekawe czy sie znalazł jakiś cymbal co to kupił ? (lub też osoba ktora ma za dużo kasy ale to i tak niczego nie tłumaczy 8) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi