Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Piszecie ze to niemozliwe na KT 400 a jednak powiedzcie czemu tak jest ze mi sie dzielnik zmienia na 1/6 przy 200 FSB a na 195 FSB jest 1/5 wychodzi na to ze moge na tej plycie miec 200 FSB spoko czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Piszecie ze to niemozliwe na KT 400 a jednak powiedzcie czemu tak jest ze mi sie dzielnik zmienia na 1/6 przy 200 FSB a na 195 FSB jest 1/5 wychodzi na to ze moge na tej plycie miec 200 FSB spoko czy nie ? No to jak Ci sie zmienia to po co ci 195 i dzielnik 1/5, daj 200 i sie ciesz ze mozesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ciekawe rzeczy prawisz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ciekawe rzeczy prawisz....sa tacy co muwia ze na KT 400 nie mozna 200FSB bo obsluguje nieoficjalnie i jest opcja 200FSB ale jak puscisz to masz na pci 40MHz a to wiesz czym grozi za pci/agp padnie to oco ci chodzi ! :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 to jest ciekawe: mowisz, ze masz dzielnik 1/6. kt400(a) oficjalnie nei obsluguje szyny 200 czyli i dzielnika 1/6. oczywiscie, ze mozna ustawic sobie fsb200 i wiecej, ale dajesz wtedy po [gluteus maximus] dla HDD/kart PCI i grafy z powodu bardzo wysokich wartosci taktowania tychze zlaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 to jest ciekawe: mowisz, ze masz dzielnik 1/6. kt400(a) oficjalnie nei obsluguje szyny 200 czyli i dzielnika 1/6. oczywiscie, ze mozna ustawic sobie fsb200 i wiecej, ale dajesz wtedy po [gluteus maximus] dla HDD/kart PCI i grafy z powodu bardzo wysokich wartosci taktowania tychze zlaczy. ale jak pokazuje 1/6 na 200FSB to jest sii ? co ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie spotkalem sie z czyms takim. zapodaj screena jakiegos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie spotkalem sie z czyms takim. zapodaj screena jakiegos.No prawde mowiac mnie tez cos smierdzi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 niewiem jak sie wklada screm :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie spotkalem sie z czyms takim. zapodaj screena jakiegos.No prawde mowiac mnie tez cos smierdzi.... Moze karta graficzna juz sie pali ? :P Wincent: Nie wiesz jak screean na forum dać ? Musisz miec jakies konto na necie :) I później dajesz linka do zdjecia :| Darmowe konta www sa na republice 9mb dają jak bys poszukiwał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Piszecie ze to niemozliwe na KT 400 a jednak powiedzcie czemu tak jest ze mi sie dzielnik zmienia na 1/6 przy 200 FSB a na 195 FSB jest 1/5 wychodzi na to ze moge na tej plycie miec 200 FSB spoko czy nie ? czym sprawdzasz jaki masz dzielnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 PC Wizard 2004 przy 200FSB pokazuje 1/6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ziomal :] Jak chcesz to wyslij mi tego screena na grinch@sg1.pl A ja tu wrzuce ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 PC Wizard 2004 przy 200FSB pokazuje 1/6 u mnie Wizard razem z sandrą 2004 na płycie kt 600 przy fsb pokazywał dzielnik 1/5 co jest totalną bzdurą. te programy można sobie o kant [gluteus maximus] rozbić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ziomal :] Jak chcesz to wyslij mi tego screena na grinch@sg1.pl A ja tu wrzuce ;] wklej jak mozesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 kliknij by powiekszyc screen Wincenta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Grinch Dzieki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 No to chyba Soltek zrobil dobra robote o ile to jest prawda, a komp Ci chodzi stabilnie na tej magistrali ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Tak w testach chodzi sii :) a powiedz jak zrobiles z durona athlona ? Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Tak w testach chodzi sii :) a powiedz jak zrobiles z durona athlona ? Pozdrawiam 8) Zapraszam do lektury: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47553 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Tak w testach chodzi sii :) a powiedz jak zrobiles z durona athlona ? Pozdrawiam 8) Zapraszam do lektury: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47553 8) Dołączam się do zaproszeń :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 pisza tam czym to sie robi a nie jak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 pisza tam czym to sie robi a nie jak ? No przecież jak Cię zapraszamy z kolegą Grinchem to po to żebyś poczytał "gdzie, czym i jak"....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ja nie kumam a gdzie jak ten link czytalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 daj namiary na ten program to sprawdze jaki jest u mnie dzielnik :lol: jakos dalej nie jestem przekonany. jakby to bylo na serio, to w necie by bylo, ze soltek 75 frv ma dzielnik 1/6. i skoro ma go soltek to i pewnie abit, epox i inni czolowi producenci by go mieli. a tak dalej nie wierze :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 daj namiary na ten program to sprawdze jaki jest u mnie dzielnik jakos dalej nie jestem przekonany. jakby to bylo na serio, to w necie by bylo, ze soltek 75 frv ma dzielnik 1/6. i skoro ma go soltek to i pewnie abit, epox i inni czolowi producenci by go mieli. a tak dalej nie wierze :/ szukaj po tytule PC Wizard 2004 :wink: a te nowe plyty maja luzz Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hehe Wincent czekam teraz na Twuj następny temat że z nie wiadomych przyczyn padł CI dysk :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hehe Wincent czekam teraz na Twuj następny temat że z nie wiadomych przyczyn padł CI dysk :lol:i karta graficzna i cala reszta badziewa wsadzanego w PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Kurcze panowie ja niby czytalem ze ktos tam gdzies tam mial w biosie bodajze na Abicie i to KT333, ale czy to działało........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ten program mozna sobie o kant stolu rozbic bo pokazuje mi, ze mam dzielnik 1/5 co jest ewidentna bzdura. tak samo jak pokazuje, ze marta moze chodzic z agp max 2 a, ze ustwaione jest 8. jest to nie wiarygodny program i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...