blek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 jak podkrecic na tej plycie ten procek, przez fsb sie nie chce podkrecac (monitor sie nie odpala na 120 czy 133mhz) mozejakas sciezke na tym procku? prosze o pomoc pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 tutaj znajdziesz troche info -> http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 kurde.. to mnie tutaj najbardziej irytuje, gdy sie pytam o cos... zawsze dostaje odpowiedz szukaj albo jakis link do innego posta, a tam najczesciej nie pisze wszystko to co akurat zadalem w pytaniu i to co chcialbym wiedziec, nie mogl by ktos poprostu znajacy sie nia sprawie pomoc mi i odpisac konkretna odpowiedz czy jakis link do strony na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a mnie na przyklad, kurde, irytuja goscie, ktorzy sie pluja, mimo, ze ktos podaje im pomocna dlon. dal ci -inf linka do faq - przejrzales? a trafiles wsrod tego "mnostwa" topkow na ten i ten ? przeczytales uwaznie i ze zrozumieniem? a poszukales na forum doswiadczen uzytkownikow twojej plyty lub proca? niech zgadne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...