|Micro| Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Chciałbym zeby kazdy kto gral w Battlefield1942 sie wypowiedział co mysli o nadchodzacym "sequelu" tej gry - dodam jeszcze ze serwis Gamershell oznajmił ze gra osiągneła status Złotej :] -=EDiT=- A data wydania planowana jest na 15 marca tj. POniedziałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 pogramy zobaczymy :) w kazdym razie polepszona o wiele grafa, nowe pojazdy, bronie i duzo fajnych gadzetow. no i nowa super cena 169zl :) duzo ciekawe jaka cene bedzie mial DoomIII albo Half Life 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Poprzednia czesc byla swietna natomiast jesli chodzi o nadchodzaca czesc to uwazam ze moze byc calkie nieza no ale zdecydowana wiekszosc gier o tematyce vietnamu to totalny shit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Rahimede: całkowicie sie z toba zgadzam - jednak ten klimat II wojny swiatowej robi swoje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 hahahaha w koncu!!!! Ale ja chyba sciagne ja jednak. Wychodzi duzo taniej Co do samej fabuly wystaczy zagrac w moda Eve of Destruction aby poczuc ten smaczek. "Nie ma to jak zapach napalmu o poranku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hahahaha w koncu!!!! Ale ja chyba sciagne ja jednak. Wychodzi duzo taniej Co do samej fabuly wystaczy zagrac w moda Eve of Destruction aby poczuc ten smaczek. "Nie ma to jak zapach napalmu o poranku" Jasne i pograsz sobie najwyżej z botami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Sam dodatek ma być dostepny za 99 PLN. Pracuje w www.play.com.pl i za taka kaske to bedzie u nas :) Ostatnio właśnie zagrywam sie w battlefielda ( mam dostep do orginała :D ) i musze stwierdzic ze gra ma PAŁERA . Jednak grajac z botami czy nawet po lanie w ok 10 osob trudno to poczuć , dopiero rozgrywka po necie ( a sa serwery gdzie " walczy 64 osoby !! ) pokazuje miodność tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 http://www.wirtus.pl/shop/produkt.php?Kate...&ProduktID=8866 no chyba czas na przesiadke po 1.5 rocznej przygodzie z BF1942 :) pozyjemy...zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 http://www.play.com.pl/?go=opis&id=1744 :) Hmm czyli to NIE bedzie dodatek do BF 1942 tylko oddzielna inna gra ?? Mi sie wydaje ze jednak to ma być jedynie dodatek , tak jak Secret Weapons 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Nie - to bedzie całkowicie nowa gra z nowym silnikiem graficznym i pojazdami itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 co wy opowiadacie, oczywiście ze to bedzie nowa samodzielna gra a nie zaden dodatek, był BF:1942 teraz bedzie BF:Vietbam, chyba logiczne :). Może sie doczekamy kiedyś BF:Iraq :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Może sie doczekamy kiedyś BF:Iraq :PA potem BF: Poland, a w niej między innymi: eliminowanie skorumpowanych polityków, likwidowanie blokad samoobrony na drogach oraz walka z "rumunami"-piratami na "Stadionie" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Jak to juz ktos wspomnial bedzie to odzielna gra. Ogladalem screeny i gra bedzie wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hahahaha w koncu!!!! Ale ja chyba sciagne ja jednak. Wychodzi duzo taniej Co do samej fabuly wystaczy zagrac w moda Eve of Destruction aby poczuc ten smaczek. "Nie ma to jak zapach napalmu o poranku" Jasne i pograsz sobie najwyżej z botami. Ale jak to bo chyba Cie nie zrozumialem. W BFa z botami gralem 5 minut. Ta gra jest stworzona do Multiplayera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 CDA zrecenzowało wersję BETA i podobno giera zapowiada się wyśmienicie. Lokacje mają być dwa razy większe niż dotychczas, walki będą odbywały się zarówno w dżungli jak i na ulicach miast. Jeśli chodzi o single, to mają być zastosowane oddzielne Al dla botów w dżungli i mieście, ze względu na inną specyfikę toczenia walk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 hahahaha w koncu!!!! Ale ja chyba sciagne ja jednak. Wychodzi duzo taniej Co do samej fabuly wystaczy zagrac w moda Eve of Destruction aby poczuc ten smaczek. "Nie ma to jak zapach napalmu o poranku" Jasne i pograsz sobie najwyżej z botami. Przecierz wystarczy zainstalować all seeing eye czy jakoś tak i tam można sobie znaleźć piracki serwer i grać posiadając pirata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jonathan , romerunner... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12906 :> Ale ja chyba sciagne ja jednak Przecierz wystarczy zainstalować all seeing eye czy jakoś tak i tam można sobie znaleźć piracki serwer i grać posiadając pirata nie zebym byl upierdliwy, ale popraw oba posty i skasuj mojego :> . Wiesz, ze potem sie robi smrod jak taki graham topic przeczyta :/ GL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Buhahahaha Mehow :D Sciagne zza granicy "Ale ja chyba sciagne ja jednak. Wychodzi duzo taniej" Cytuj dokladniej :D Chociaz racja napisalem to w taki sposob :? Znajomy mial dojscie za 25$ wiec roznica spora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 nie wiem co mam zrobic... chyba zrobie tylko tyle: ;] ;] ;] i buahaha. ;] he he he he ;] sorry :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ale to tylko jedna z mozliwosci tego programu nie na mawiam do piracenia a programek moze byc uzywane do inny ch rzeczy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 O tak ten program ma wiele zalet :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 I stało sie - gra wyszła - wiem ze nie powinienem o tym mówic ale looknijcie sobie na nfo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 jest cos tam takiego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 to jest fpp czy strategia ? bo w nfo pisze strategy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 fpp z elementami strategii (taktyki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 szkoda ze nie ma jakiegos tutoriala bo nie umiem grac :cry: a z tego co chwile pogralem fajnie sie zapowiada , czolgi , helikoptery fajnie to wyglada nie ma jakiegos scenariusza tylko single player / quick battle i multi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Buhahahaha Mehow :D Sciagne zza granicy "Ale ja chyba sciagne ja jednak. Wychodzi duzo taniej" Cytuj dokladniej :D Chociaz racja napisalem to w taki sposob :? Znajomy mial dojscie za 25$ wiec roznica spora. A odnośnie "napalmu o poranku" myślałem że chodzi Ci o coś innego (oczywiście zdziwiłem się że tak pisze Mod :wink: ) - Napalm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Co cie tak zdziwilo???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 czy komus to dziala?? :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 zeby zagrac , potrzebna jest podstawowa wersja Battlefielda ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...