misiek_06 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 mam 2x256 w Dualu 400MHz(Twinmos) duzo nie jest ale powinno starczyc??Przynajmniej tak pisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jak na Vietnam to malo niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_06 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 hmm czyli to jednak wina ramu wiec problem dysku odpada,wiec ich rekomendacja to bzdury straszne a podaja ze na min 256 styknie to sobie niewyobrazam jak mozna grac dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 a moze by tak defragmentacja dysku? nie chce mi sie wierzyc ze 512 ram to malo... nawet u mnie to poszlo, okrojone bardzo z grafiki ale jednak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 patcha trzeba zainstalować, ponoć poprawia wykorzystanie ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 U mnie gra chodzi dobrze przy 256mb więc jak jest 2x więcej powinna smigać elegancko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 2x256 styka w zupełnosci. Ja obstawiam na syfek w windzie i na twardym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 może jakieś "pasozytnicze" procesy ci w tle chodzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 lepiej sprawdz procesy :> znajomyy sie kiedys dziwil ze mu wsio wolno chodzi, a mial seti wlaczone caly czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Fajna ta chociarz? Kumpel ci cosik opowiadal ze ma ja i na jego sprzecie: P4 1.5 Ghz wykrecony na 1.8 256 ddr ramu i tej karcie co ja (patrz podpis) chodzi mu prawie na max detalach plynnie. U kazdego zawsze bywa inaczej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 No tak, ale nie powiedzial w jakiej rozdziałce LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 No tak, ale nie powiedzial w jakiej rozdziałce LOL1024x768, texture detail na medium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 I z iloma botami?? 2?? Bo mi sie tnie w 1024x768 na medium jak mam duzo botow na mapie. Chyba ze wszystkie opcje w grafie na min. Bo ja mam AA x2 i Anizo x8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 I z iloma botami?? 2?? Bo mi sie tnie w 1024x768 na medium jak mam duzo botow na mapie. Chyba ze wszystkie opcje w grafie na min. Bo ja mam AA x2 i Anizo x8 :DNie wiem, co u niego jest, ale na wlasne oczy widzialem jak mu chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 512MB to mało dla BF Vietnam, więc nie pociskajcie koledze bajek, chyba, że mówimy o grze w detalach na minimum, na kartach pokroju 4mx, wtedy być może starczy. To co mówię opieram na własnych doświadczeniach, przy grze z maks. detalami, w 1024x768 i czystej windzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 512MB to mało dla BF Vietnam, więc nie pociskajcie koledze bajek, chyba, że mówimy o grze w detalach na minimum, na kartach pokroju 4mx, wtedy być może starczy. To co mówię opieram na własnych doświadczeniach, przy grze z maks. detalami, w 1024x768 i czystej windzie... Albo detale na maksa i botów max 20-30szt. I wtedy no problemo (no, może poza samym początkiem gry, kiedy w ciągu kilku sekund trza wskazać skaczącym kursorem respawna ;) ). Oczywiście defragmentacja i ułożenie swapa na dysku także wskazana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mam problem, po odpaleniu gierki mieli chwile dyskiem i wywala na pulpit.Wyczytalem ze to wina 'refresh bug'.Pracuje na xp'ku.Do ustawiania odswiezania urzywam Riva tunera.Slyszalem ze uzycie ati toola niweluje ten blad ale jak jest dla nv.Jakiego programu uzyc do ustawiania odswierzania zeby dzialal bf vietnam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy_kt Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Co jest do cholery z tą grą? U mnie na tym jak w podpisie też wyskakuje do z powrotem do windy, po chwili od kliknięcia na ikonkę, mrugnie czarny ekran i mam pograne. Stery to Catalysty 4.8 Ma ktoś jakieś sugestie? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Co jest do cholery z tą grą? U mnie na tym jak w podpisie też wyskakuje do z powrotem do windy, po chwili od kliknięcia na ikonkę, mrugnie czarny ekran i mam pograne. Stery to Catalysty 4.8 Ma ktoś jakieś sugestie? :roll: Spróbuj edytować ten plik w notatniku: ..Battlefield VietnamModsBfVietnamsettingsVideoDefault.con zmień tą linię: renderer.allowAllRefreshRates 0 na to: renderer.allowAllRefreshRates 1 Mam nadzieję, że to pomoże:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy_kt Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Co jest do cholery z tą grą? U mnie na tym jak w podpisie też wyskakuje do z powrotem do windy, po chwili od kliknięcia na ikonkę, mrugnie czarny ekran i mam pograne. Stery to Catalysty 4.8 Ma ktoś jakieś sugestie? :roll: Spróbuj edytować ten plik w notatniku: ..Battlefield VietnamModsBfVietnamsettingsVideoDefault.con zmień tą linię: renderer.allowAllRefreshRates 0 na to: renderer.allowAllRefreshRates 1 Mam nadzieję, że to pomoże:) Pomogło, thx :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Cieszę się, że mogłem pomóc :) Z innej beczki: dzisiaj ujrzał światło dzienne ciekawy mod do vietnama 'Point of Existence '. Więcej informacji znajdziecie tutaj: http://www.fpscentral.com/index.php?game=5...le_info&id=2293 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane2k4 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 mam to od patcha 1.2, sp1, nowe stery dla gf, mam fx5900xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ciekawe rzeczy piszecie, u mnie przy full detalach EAX2, 1024x764x32 chodzi płynnie. Mam za to inny probelm, jak chce zagrac w necie cały czas chce odemnei zebym włozył płyte, a płyta jest w napedzie, mam wersje 1.21. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 może masz pirata :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@nDee Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 A ja ustawiłem tak jakbylo wczesniej z tym pliczkiem, zeby zmienic wpis, a u mnie dalej wywala na pulpit po instalacji patcha 1.21. Co robić? Pomóżcie!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Czy wyszedł jakiś mod lub path który umożliwia zwiększenie rozdzielczości do 1280x1024x32 ? Pozdro dla wszystkich BFV-maniaków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixi Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 Czy ktoś jeszcze łupie w tą gierkę ? :P Skromnie mówiąc zassałem ją sobie wczoraj w wersji 1.21 i niestety nie widzi serwerów. Jaki jest najnowszy patch ? ew. proszę o podanie kolejności wgrywania patch jeśli to jest wymagane. pozdr ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2011 zassales? to ta gra jest free ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 wiele platnych gier mozna zassac, takze to glupie pytanie :P ale akurat vietnam jest zintegrowany z pathem bc2 i sie go jedynie aktywuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 wiele platnych gier mozna zassac, takze to glupie pytanie :P ale akurat vietnam jest zintegrowany z pathem bc2 i sie go jedynie aktywuje :P eee kknd ale przed bfbc2 vietnam byl battlefield vietnam :) i tutaj o tym mowa:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...